A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 28.

TMRSZ az egyik NAGY TESTVÉR!


A Nagy Testvér figyel:

http://tmrsz.hu/hirek-aktualis/487-vi-ker-terfigyelo.html#comments

Állapot 2009.05.28 09:06

Hozzászólás
kamera 
Külső határokon a határrendészekkel már évekkel ezelőtt aláírattak egy papírt, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk felvétel készül. Ugyanis az összes határátkelőhely be van kamerázva! Az is törvényellenes? 
2009. 05. 28. - 02:02
Válasz erre

vélemény
igen. törvényellenes az adatvédelmi biztos álláspontjának ismeretében. Ezt az EU sem nézi jó szemmel. 
2009. 05. 28. - 03:32
Válasz erre

Nagy Testvér
A Nagy Testvér figyel. A globalizáció előjele ez ami történik. A határátkelőhelyeken ez természetes volt eddig is. Ha valakinek nem egészen tetszik a dolog akkor fel kell vele szemben lépni. Max nem kell másodállásban dolgoznia.
Találtam egy oldalt: http://tmrsz.blogspot.com nem kell az oldaltól félni. ez is egy kritika. 
2009. 05. 28. - 04:07
Válasz erre


Állapot: 2009.05.28 09:25

Hozzászólás
kamera  
Külső határokon a határrendészekkel már évekkel ezelőtt aláírattak egy papírt, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk felvétel készül. Ugyanis az összes határátkelőhely be van kamerázva! Az is törvényellenes? 
2009. 05. 28. - 02:02
Válasz erre

vélemény 
igen. törvényellenes az adatvédelmi biztos álláspontjának ismeretében. Ezt az EU sem nézi jó szemmel. 
2009. 05. 28. - 03:32

VAJON INNEN MI HIÁNYZIK???? (segítek! feljebb kékkel megjelölve!)

Állapot: 2009.05.28 10:36

saintgraal

Azt azért nem árt tudni, hogy mi motiválhatja ezt a lépést. A térfigyelő rendszert azzal a szándékkal hozták létre, hogy a diszpécser központban ülő, másodállást végző személyek (akik nem kizárólag szabadidős, hanem időnként nyugdíjas rendőrök) figyelemmel kísérjék a Terézváros frekventált pontjain elhelyezett kamerák által közvetített képeket, és ha jogsértést tapasztalnak, akkor a jelzésük alapján a járőrök haladéktalanul intézkedni tudjanak. Csakhogy a diszpécser központban ülő kollégákat is emberekből gyúrták. És időnként sokkal kényelmesebb a figyelmet nem a szemet fárasztó monitorra összpontosítani, hanem mondjuk a diszpécserközpontban ülő társak élménybeszámolójára, a legfrissebb bulvárlap híreire, vagy egyszerűen csak a szemhéj belső felületének több órán keresztül történő tartós tanulmányozására, illetve ez idő alatt a képzeletbeli "forró kása" szabályos időközönként préselt módon kilégzett levelegővel történő hűtésére.
Természetesen a figyelem ilyen irányú feladattól történő elvonásának mértéke fordítottan arányos a térfigyelő központban dolgozók által észlelt, és jelzéseik alapján megakadályozott jogsértések számával.

Tudni kell azonban, hogy ha a kapitányság vezetői arról akarnak meggyőződni, hogy az egyes munkaállomásoknál ülő kollégák mennyire lelkiismeretese n igyekeztek megfelelni a vezetői, és ezzel együtt a lakosság elvárásának, az ellenőrzésnek létezik egy sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldása is, ami nem ütközik az adatvédelem szabályaival. A munkaállomásoknál a dolgozók egy un. joystick segítségével mozgatják a tőlük távol lévő kamerákat. Az a megfigyelő, aki a szolgálati idejét nem a feladat végzésére fordítja, nyilvánvalóan ehhez az eszközhöz hozzá sem nyúl szolgálata során. Létezik egy software amely azt ellenőrzi, hogy adott időponton belül a munkaállomás ezen hardware eszköze használatban volt-e.
Vannak olyan nyilvántartások, amelyek segítségével percre pontosan lehet tudni, hogy ki dolgozott az adott munkaállomásnál. A sofware segítségével már csak azt kell ellenőrizni hogy téyleg dolgozni igyekezett-e. Persze az ilyen ellenőrzés sem lehet öncélú, azonban indokolt lehet olyan esetekben, amikor azt lehetne kimutatni, hogy az adott munkaállomásról irányított 17-18 kamera 24 órán keresztül automata üzemmódban működött, esetleg volt olyan amely 24 órán keresztül a kamera alatt a járdának 2 négyzetméteres pontját rögzítette. A diszpécser központban dolgozók felé olyan elvárást célszerű megfogalmazni a rendvédelem érdekében, hogy időről időre vonják manuális irányítás alá a joystick segítségével az automata üzemmódból a kamerát, közelítsék azokra a pontokra a kamera objektívét, amelyeket automata üzemmódban figyelmen kívül hagyott volna.
2009. 05. 28. - 04:33
Válasz erre
saintgraal 
 
Ez meg hogy lehet? Miközben elkezdtem írni a hozzászólásomat, láttam, hogy előttem van egy hozzászóló, aki árnyaltan a TMRSZ véleményével ellenkező utalást tett, illetve egy linket is odamásolt. Az volt a szándékom, hogy miután a hozzászólásomat elküldtem, megnézem majd azt a linket. Igen ám, azonban amikor a hozzászólásom elküldésre került, szomorúan tapasztaltam, hogy már egyel kevesebb hozzászólás van, az említett dokumentum eltűnt az oldalról. EZ HOGY LEHET? 
2009. 05. 28. - 05:10
Válasz erre
Kleofás
 
Úgy hogy ez a TMRSZ. :) 
2009. 05. 28. - 05:18
Válasz erre


A nagy tesó tényleg figyel:

Hungary, 84.224.21.28
AS8448 Pannon GSM Telecommunications Inc.
Client: WinXP (1280x800x32)
Firefox 3.0 (JavaScript: 1.8, Cookie: Yes, Java: Yes)
Referer: http://tmrsz.kesigomu.hu/hi...lis/487-vi-ker-terfigyelo.html
Path: 
09:21:13 — http://tmrsz.blogspot.com/
09:18:51 — http://tmrsz.blogspot.com/


Köszi!

Fáj valakinek a nem egyetértő kritika?????

Próba volt hogy lássátok. Ez már idegbaj valahol.........

Hajrá Orwell!

GM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP