A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 28.

A szennyirodalom gyöngyszeme, mely minősíti az íróját is egyúttal...(katt ide!)

Az eredeti anyag itt olvasható:
http://www.postaimre.com/?p=1375
Válasz a beírásra:
Nyílt levél egy Tetűnek!
Kedves? "hazaszerető" és gerinctelen "barátom"
Imre!
Jók voltak az információim arról, hogy te egy gusztustalan kis patkány vagy.
Megfigyeltem az utóbbi időben tett nyilatkozataidat és megdöbbentett az, ahogyan embereket sározol be és mocskolsz, közben meg beállítod magad a Haza megmentőjének.
Az anonimitás jegyében, hogy mentsd az a tyúkszaros kis egzisztenciád, az ún.: "informátoraidat?" -már ha volt egyáltalán hiteles informátorod-, feldobod az ügyészségen és lejáratod a nagy nyilvánosság előtt?
Még azt is ki tudom nézni belőled, ha az érdekeid úgy kivánnák, akkor a saját anyádat is feldobnád 2 forintért, csak hogy neked nehogy véletlenül bajod essen.
Ez tipikusan hasonlít az átkosban tapasztalható besúgói, téglai magatartásnak.
A rendszerváltás után a téglákat általában leköpték és még le is köpik a mai napig. Ez majd rád is fog vonatkozni. A jobbikot és a jobbikos cimboráidat, a TMRSZ-t, Szima Juditot mikor fogod elárulni? Én már ezen nem csodálkoznék ezek után.
Te egy nagyon fasza gyerek vagy, csak az alapvető újságírói és írói etikát te még hírből sem ismered.
Olyan információkat hozol nyilvánosságra, amelyek szerintem légbőlkapottak és nem felelnek meg a valóságnak. Te szerintem az embereknek is a legaljához, de még azoknak is a leges legaljához tartozol.
Ha igaz is bármi abból amit te nyilvánosságra hoztál, akkor legyen igaz, a hatóságok vizsgálják ki a valóságtartalmát. Derüljön ki az igazság!
De egyet ne felejts el, ha egyetlen egy dolog már nem igazolódik be abból amit leírtál biztosan számolhatsz komoly hitelrontási és rágalmazási perekre. Egy biztos hogy a pamfleted olvasása után más részéről ez be is fog következni. Várjuk azt a szemetet amit kiadattál.
Kívánom neked azt, hogy remegve és sírva kelljen neked majd a bíróság előtt tisztáznod magad és bízom abban, hogy nem fog sikerülni az, hogy tisztára mosd magad.
Sajnálom azokat az embereket, akik mindenféle általad bedobott gumicsontnak és maszlagnak bedőlnek és még hisznek neked. Sajnálom azokat, akiket megvezetsz az előadásaidon és még hisznek is neked.
Nézz a lelekedbe, állj egy tükör elé és köpd szemen magad!
GM

1 megjegyzés:

  1. Idézem ami a cikk alatt volt megjegyzés. Én ezek után csak tisztelni tudom azt amit írtál. Mostmár Ő pld. a lefizetett, megvett ügyészekről beszél. Az tuti, hogy emiatt, ha én ügyész lennék, már régen eljárást indíttattam volna ellene. Ez az ember egyenesen: BETEG és sürgős kezelésre szorul! Olvassátok.

    ----------------------------------------------
    Szigetszentmiklós, 2009-05-26

    Posta Imre
    4 hozzászólás az íráshoz
    padlogaz:
    2009 05 28 18:56-kor

    Imre!
    Van még több levél? Érdekes lenne olvasni a többit is. Ha hangfelvételeid is megvannak a beszélgetésekről akkor azt tedd ki légyszi. A töbiek is érdekesek lehetnek, vagy majd olvassa mindenki a könyvet?
    Padlógáz
    padlogaz:
    2009 05 28 21:07-kor

    Az előbb elfelejtettem megkérdezni azt, hogy ezek a levelek ugyan megszülettek valahol, de itt szerintem voltak a részedről feltett kérdések. A feltett kérdések azok hol vannak? mivel úgy látom hoy drótpostán kaptad a leveleket akkor a te általad írottakat is szerepeltetni kellene. úgy teljes a dolog.
    Padlógáz
    postaimre:
    2009 05 28 21:15-kor

    Az nem így működik. Először meg kell figyelni, melyik megvett ügyész mit lép a dologra. Nem terítünk bizonyítékokat, csak csepegtetünk, és kivárunk. Ők tanítottak meg rá. Egyébként ez az információ töredéke csak. ha beindul a buli, akkor fog itt zuhogni a döngölőgép, és egyre több információ derül ki. Mindenképpen bíróság elé kell vinni az ügyeket, mert ez a magyar érdek. Ott, nyilvánosan lehet tanúvallomásokat tenni. Bevallom, az ügyészség nem is érdekel. Haver, koma, cimbi és jó barát-bagázs. Már bizonyítottak, s eztán csak sunyíthatnak. Nem érdekük több ügyet elkenni, mert lassan őket is elkenik. Várd ki a végét. Csak nyugodtan. A nagyobb disznóságok még eztán jönnek.
    ahoj:
    2009 05 29 02:34-kor

    Na, ezért más ez az oldal mint a többi!
    Hajrá!

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP