A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. július 25.

Apaaa! Apaaa! Kezdődik! Kezdődik! Keeezdőőőődíííík!

2009-07-25. 18:29
2009. 07. 25-én Dabason, az életre hívott Új Magyar Gárda Mozgalom megalakítása érdekében összehívott gyűlésen az alábbi események történtek:
 
- A 2009. 07. 11-én Budapest, Szabadság téri demonstráción életre hívott, és közfelkiáltással megalakult Új Magyar Gárda Mozgalom első tájékoztató jellegű megbeszélésén jelen voltak az Új Magyar Gárda Mozgalomhoz csatlakozni kívánó személyek, akik meghívásos alapon érkeztek a megbeszélésre.
 
- A megbeszélésen jelen lévő mintegy 100 fő arra a kérdésre, „Kívántok-e csatlakozni egy új közösséghez, az Új Magyar Gárda Mozgalomhoz?” egyhangúan igennel válaszoltak. Ezért Kiss Róbert, mint az Új közösség alapítója, az itt jelen lévő mintegy 100 főből megalakította az új közösség szervezői egységét.
 
- A megalakult szervezői egység a következő feltett kérdésre, miszerint: „Milyen rendszer, illetve szervezeti egység szerint működjön az Új Magyar Gárda Mozgalom?” - egyhangúan a hierarchikus, utasításos rendszeren alapuló felépítés volt a válasz.
 
- Mivel a szervezők és a majdan csatlakozni kívánó további személyek élére egyszemélyi vezető választása a legcélravezetőbb, ezért az új közösséghez csatlakozottak egy vezetőt választanak az Új Magyar Gárda Mozgalom élére. A jelen lévők erre a tisztségre Kiss Róbertet jelölték, aki a felkérést elfogadta. Így 2009. 07. 25-vel az Új Magyar Gárda Mozgalom országos vezetője Kiss Róbert lett. A megválasztott vezető jogosult az országos struktúrát és az új Magyar Gárda Mozgalom felépítését meghatározni.
 
- Kiss Róbert, mint megválasztott vezető, a teljes Mozgalomra nézve a következőket ismertette a jelenlévőkkel:
 
- A Mozgalom nem minősül társadalmi szervezetnek.
 
- A Mozgalomban résztvevők tetteikért, tevékenységükért a mindenkor hatályos jogszabályok szerint saját maguk felelnek.
 
- A Mozgalomban résztvevők összetartozásukat erősítve, a Mozgalom által szervezett vagy a Mozgalom tagjainak részvételével megtartott rendezvényen formaruhát kötelesek hordani. A formaruha áll: fekete nadrág, bakancs, fehér ing vagy galléros fehér póló, fekete mellény, hátán oroszlán, elől Árpád-sávos pajzs, fekete simléderes „Bocskai” típusú sapka, valamint a Mozgalomhoz való tartozást erősítve hétjegyű azonosítószám.
 
- Mivel az Új Magyar Gárda Mozgalom egy igen hosszú kifejezés, ezért a hétköznapi szóhasználatban és ezentúl minden írásos és elektronikus sajtóban csak a Magyar Gárda nevet használjuk.
 
- A Magyar Gárda jelen lévő szervezői azonnal jelezték, hogy több száz ismerősük szeretne azonnal csatlakozni a Magyar Gárdához az ország egész területéről.
 
2009. 07. 25.
Dabas
Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda
Komment (a szerk.): A jövőben javaslom minden egyes feloszlatásnál a következő előnevek használatát:
NEO, VITÉZ, ..... stb. Mindenkinek az egyéni fantáziájára bízom a  kérdést.... (úgy is csak a rövidebb változatot használják szóban, hogy "Magyar Gárda" szal tök mindegy.....)

Az ideológia változik, avagy jobbikos elszólások a köbön,



TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP