A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. augusztus 30.

Elmebeteg információk az ORFK-n és más helyeken?

Erős felindultságból elkövetve!

(postaimrus nyomán)

A legszebb a mai napon történt velem. Ma hallottam egy jó barátomtól, hogy az alábbi pletyka terjed a felsőbb rendőri és egyéb szakszervezeti vezetők és vezetés szintjén és még sok más helyen, hogy engem, mármint a TMRSZ BLOG-ot a Posta Imre és a Szima Judit, illetve a TMRSZ fizet! Jó hogy nem már azt nem mondják, hogy az NBH, mert akkor még tökön is lőném magamat!

Ezért tisztelettel kijelentem, hogy:

Ez több mint sértés,  ez több mint becsületsértés!

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a hatályos egyesülési és gyülekezési törvény és egyéb jogszabályok alatt álló bejegyzett összes társadalmi szervezet: úgymint, pártok, szakszervezetek, alapítványok stb.., továbbá más magánszemélyek, szervezetek semmi féle anyagi juttatásban és támogatásban nem részesítenek! Az oldal teljesen magánkezdeményezés.

Aki ilyet állít, hogy a fentiek közül engem bárki is fizet, vagy egyáltalán fizet, akkor annak javaslom, hogy kapja be azt a bizonyos lóalkatrészt amire gondolok, álljon a tükör elé és köpje szemen magát!

Természetesen ezt értem arra is aki azt állítja a tmrsz oldalán a sajtóhelyreigazítás hozzászólásnál, hogy:

"Feri

Érdekesnek találom, hogy a mocskolódó és fizetett hiénák mennyire akarják a TMRSZ eltüntetését, de főleg a főtitkár szurja a szemüket. 

Attól sem riadnak vissza, hogy belülről verjék ki a biztosítékot. Igaz, hogy ott is lukra futottak, mert a legbutább és legönteltebb embereket sikerült megvásárolniuk, akik aztán többet ártottak ezek a buta emberek maguknak. A tettrekészek meg hála istennek csak növekednek és tökösek, kidobják a férgesét még időben. 

Szóval annyira buta embereket küldözgetnek a tettrekészekre, hogy hallva a sok elrémisztő sztorit sokszor kapok nevetőgörcsöt a bárgyú húzásaik miatt, mondom, olyan a szint, mint a Tanu címü film mondandója.

2009. 08. 30. - 11:56"


Akkor lehet pletykálni tovább!

GM

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP