A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. augusztus 28.

Ha a hülyeség fájna, avagy a TMRSZ, postaimi és az "NBH?" mérvadó hírforrása vagyunk?

Nos, akkor elkezdem.

Bukta I.
Az előbbi Bukta I. cikk tartalma már több mint két hetes! (ajjaj! valami hiba van a TMRSZ kommunikációban?) Ha még nem tűnt volna fel valakinek. Ugye érdekes lett a TMRSZ hirtelen előhozott "elsikáló" akciója, miszerint gyorsan és nagy csinadrattával helyreigazítást is kezdeményeznek az ügyben?
Ez a tény tisztán és világosan bizonyítja, hogy mennyire hallgatják el az állomány elől az igazságot és a valóságot és azt is, hogy mennyire hazugok, önfényezők és félrevezetők a TMRSZ vezetői. Többet ezt nem is kommentálom, mert egy agyrém amit a Szima féle vezetői társulat művel. Biztos a többszöri frontátvonulás ártott meg nekik.
A lényeg az kedves Szima Judit, hogy megint lukra futottatok.

postaimi és a honlapja valamint az NBH.
Néhány napja leakasztották a rendszerről a postaimre.com oldalt. Ez részben érdekes és részben jó is. Azért hiányzik a régen olvasott összes elmebeteg hülyeség és összeesküvés elmélet, mert sok szép és vicces pillanatot szerzett a számomra.
Állítólag "meghekkelték" az oldalt.
A tény pedig az, hogy az eredeti oldalt nem más mint "Ökrös kesigomu Attila" (aki a még mellette a TMRSZ honlapját (is)) készítette. (vajon ez vár a TRMSZ oldalára is? (magaslabda feldobva!)) 
Érdemes megnézni postaimi oldalát, meg az okot amire imi barátunk bőszen hivatkozik (fájdalmas és szánalmas).
Azóta a Gárdával védeti a házát, mert fél, hogy az "NBH" vagy esetleg az orvosok? elhurcolják az otthonából. Mindenesetre megkavarta a kakit, de azért nincs akkora visszahangja és hírértéke az esetnek, ami a "kurucékat" is érdekelné.
Igaz Imi barátunk arról is vizionálgat egy kicsit, hogy talán lehetséges, hogy Szima Juditot is elviszik az NBH-sok nem csak Őt? Autó a háztól nem messze 4 emberrel.......
Bárcsak hallanánk már erről egy jó kis TV2-híranyagot első kézből :-) (vazze! feldobtam a magaslabdát!) A magyarok nyilai cirkusz miatt van valaki ennyire betojva?, vagy esetleg a honlapunk postaimis könyvrészletei és az abban megjelentek miatt?

Bösztöri MSZ buli:
Nagyon érdekes és szép volt a felhozatal, köztük Szima Judit, postaimi és társai.
(nos véleményem szerint ez kimodottan politikai rendezvény volt, és én a helyemben felülvizsgáltatnám egyes szervekkel, hogy Judit nagyasszonyunk milyen minőségében vett részt a rendezvényen (magaslabda megint feldobva)) (csak mellékesen jegyzem meg, hogy még én is kint voltam a rendezvényen :-))
folyt köv.

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP