A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 6.

Dőlnek az információk lassan de biztosan!

Tisztelt Olvasók!

Az elmúlt héten már, de ezen a héten is mint kiderült az oldalnak nagyon nagy visszhangja van.

Az emberek futótűzként, mailban, iwiw-en és egyéb kommunikációs csatornákon keresztük küldik egymásnak az elérhetőségét.

Természetesen az összes szakszervezeti területen, kormányzati szinten: IRM, MEH, Rendőrségi szinten: BRFK, PMRFK, ORFK, stb., már ismernek bennünket. 

Egyre több ember nyílik meg őszintén felénk és megértik a szándékainkat.

Természetesen kellő ellenőrzés és egyeztetés után vesszük fel a kapcsolatot az illetékessel, aki nekünk segíteni akar.  MAIL CÍMÜNK:  tmrsz001@gmail.com

Nem dőlünk be a Szima féle provokációknakj, mivel már erre is volt példa az elmúlt hét és ehét folyamán.

Hát igen, nagyon komoly és mélyreható beszélgetések és levelezések során már most kezd kibontakozni Szima Judit és sleppjének valódi arca. Őszintén megmondom nem lennék a helyükben. (Pénzkezelés, üdülések, promóciós ajándékok, Szima Budapesti lakáskérdése, Szekszárdi lakás- iroda 15 négyzetméter, garázs, Szima gyermekeinek kivételeztetése, lehúzások stb...... még rengeteg egyéb téma és még sorolhatnám stb...

A Szima Polip lassan de biztosan le és meg fog bukni, erről kezeskedünk. Nem hagyjuk, hogy a tisztességes rendőröket lejárató emberek vezessék tovább a TMRSZ-t. 

Természetesen továbbra is várom a Tisztelt Kollégák, aktív és nyugállományúak véleményeit észrevételeit és információit, a TMRSZ-t ellepő szeméthegy minden egyes részeiről és részleteiről.

A Posta Imréről és a Szimáról készülő könyv is jelentős előrehaladásban és előkészületben van. Ígérem nagyon ütős lesz.

Tisztelettel: GM

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP