A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 28.

Egy kis informatika mindenkinek

Küldj egy, vagy akár több levelet névtelenül az illetékeseknek!
A lényeg benne, ha nem értesz egyet valakivel és tudod a mail címét akkor simán tudsz neki mailt küldeni, anélkül, hogy a nyomodra akadnának! (a real mail címet bármire átírhatod!). Spamra Nem használható, viszont magát az alapscriptet külön is meg lehet rendelni. Az anyag természetesen free és ingyenes. Sok sikert a használatához! Nem mellékes, ha valakit nem szeretsz akkor igen kellemetlen dolgokat tudsz vele művelni.
Természetesen nem akarok tippeket adni senkinek!
Eldobható mail cím mindenkinek!
A használata egyszerű, megadod a valós mail címed, egy emlékeztető szöveget, utána kiválasztod, mennyi ideig éljen a mail cím, utána beírod a chapta kódot és okét nyomsz. A rendes postafiókodban aktiválod az eldobható mail címed és utána már használhatod a beállított ideig az új ideiglenes mail címed. az ideiglenes címed átirányít minden beérkező levelet a valós címedre a megadott ideig! Minden regisztrációnál müködik! Legális az anyag free és ingyenes. (ezt ajánlom különböző FÓRUMOK és VENDÉGKÖNYVEKNÉL történő regisztráció során alkalmazni.)Természetesen nem akarok tippeket adni senkinek!
Az alábbi weboldalakról SMS-t küldhetünk - természetesen Magyarországra is - ismerőseinknek INGYEN!
Íme az oldalak:

WADJA
Az oldal egy nemzetközi közösségportál, ahonnan naponta 2 SMS-t küldhetünk ingyen, amely maximum 117 karakterből állhat. Több nyelven is elérhető - köztük magyarul is. Regisztráció szükséges!Teljesen megbízható weblap, hiszen minden alkalommal azonnal elküldte a címzettnek az üzenetet.
Segítség a WADJA regisztrációhoz és használatához...

SMSGOTT
A német nyelvű oldalról naponta 5 SMS-t küldhetünk regisztráció nélkül is. A rendelkezésre álló karakterek száma 147. A naponta küldhető üzenetek száma 50.000, ennek elérése után csak másnap lehetséges. Az ötvenezer nem kevés, vagyis nem nagyon áll fenn az a veszély, hogy nem tudunk küldeni - ritkán előfordul, hogy este 9 vagy 10 óra után eléri a limitet. Személyes tapasztalatom, hogy a címzett mindig megkapja az elküldött SMS-t, de ritkább esetben csak 1-2 óra után kapja meg a személy. Szóval, ha nem fontos, hogy azonnal megkapja, akkor nyugodtan használd, de egyéb esetekre pedig ott a Wadja.
Segítség az SMSGOTT használatához...

SMSix
Hétszáz szolgáltatóra küldhetünk SMS-t ingyen, amelyek között természetesen a három magyar is megtalálható! Regisztrációt nem igényel, a karakterek pedig 135-re vannak limitálva. Naponta maximum öt darabot lehet küldeni, amelyek az oldal terheltségétől függően hosszabb időt is igénybe vehet.
Természetesen nem akarok tippeket adni senkinek!
Frissítve 2009.05.30 13:37
GM

8 megjegyzés:

  1. latom ocsem te vagod a temat...:D kicsit gaz vagy a blogoddal egyutt:D

    VálaszTörlés
  2. Ezt próbálnád meg megírni TMRSZ oldalán, már rádküldtek volna valakit. Aműgy Szombathelyen mizujs? :-)

    VálaszTörlés
  3. Ja és erre sajnos szükség van, mert az ámokfutők, lejáratják a tisztességes és becsületes kisrendőröket. Lehetne kultúráltabban is megmondani dolgokat. Én szintén felvette a TMRSZ stílust és abban módban teszem én is a dolgom, csak nem a kisrendőrrel teszem azt, hanem az "szent" vezetőkkel.
    Tudom, hogy fáj valakinek az igazság, de nem különösen tud zavarni. Őket sem zavarta és zavarja ha másokat járatnak le ordenáré módon.
    No erről csak ennyit röviden.
    Hellóka

    VálaszTörlés
  4. A TMRSZ vezetőkre gondoltam!

    Amúgy engem is nagyon zavar egy-két történés, de ezt nem így kellen csinálni, mint amit most a Judit és a sleppje művel. Lehetne normálisan és kultúráltabban.
    Most elhiszem, hogy szarul esik nekik, hogy ugyan azt kapják vissza amit ők is művelnek másokkal.

    VálaszTörlés
  5. Szombathelyen minden rendben, kár h proxyt használok.:)

    VálaszTörlés
  6. Vannak itt érdekes összecsengések múltbéli dolgokkal. Amúgy neked miért kell itt a saját blogodon magyarázkodni? Szerintem fütyülnek rá, hogy mit vergődsz itt.
    Azért vigyázz nem olyan biztos az, hogy itt a névtelenség mögé rejtve tudsz maradni ;)

    VálaszTörlés
  7. Kösz a jó tanácsot, de nem tudom mi az ami itt összecsenghet és mivel. Nem tudom milyen múltbéli dolgokra gondolsz. Nem hiszem, hoyg fütyülnek rá, mert a tények mást bizonyítanak. Nem magyarázkodom semmiért, mert nem is kell. Magyarázkodjon az akinek kell.

    VálaszTörlés
  8. Elfelejtettem még mondani, hogy az oldalnak jelenleg 2 szerkesztője van és sorban áll még 2 szerkesztő jelölt is. Az oldalt sokan de legalább is négyen fogjuk szerkeszteni. Garantált mindenkinek a névtelensége.

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP