A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 28.

TMRSZ Adminnak!

Kedves TMRSZ Admin!

Örömmel látom, hogy mostmár a se@@nyalókat is kicenzúrázod! Minden elismerésem a tiedé. Különösen Örülök neki, hogy ezzel is bizonyítod a belterjességeteket és azt, hogy fáj az igazság, ha valaki megírja. Minden elismerésem az ámokfutásodért. Egyúttal, sajnállak, mert szerintem amit te teszel az felsőbb -a munkáltatód mrs. 3/3- utasítására teszed. Te egy jobb sorsra érdemes ember vagy, csak vélhetően egy kicsit butuska és elvakult.

Az hogy a hírhozzászólások is ki lettek cenzúrázva és csakis ún.: regisztrált felhasználók -akiket nyomon tudtok követni- szólhatnak hozzá az pedig egyenesen már, már dilettáns dolognak tűnik, pláne a vendégkönyvetek zártkörűvé tételét követően.

Remélem nyugtatókkal, jól állsz! Személy szerint csak mosolygok rajtatok, hogy mostmár a saját fanjaitokat is kizárjátok az oldalról, ráadásul mostantól belterjesen üzengethettek egymásnak. Hajrá!

A Virtuális Sánta Kutya Díjjal szeretném meglepni a TMRSZ Adminját

(A Cenzorok fődíja!)

Tessék!


Fogadd nagyrabecsülésem jeleként!

ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt remélem sok hasznos tanáccsal fog ellátni!

http://cenzura.lap.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP