A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 28.

Belterjesség ala TMRSZ

Mint megjósoltam a belterjesség elindult a TMRSZ oldalán.

Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy mostantól azok hozzászólásai jelennek és jelentek meg akik a mindenkori hatalomnak, beintenek, és elküldik a vezetőket a mélyen a jó k..... édes..... a...-ba. Valójában erre lehetett számolni és ez be is igazolódott.

A törvényességi felülvizsgálati dolgot azt rögtön kirakták az oldalukra viszont az "Egy Szima, egy fordított" c. HVG cikkről mélyen hallgatnak. Hát igen. Ez az igazi demokrácia. 

"AMIRŐL NEM BESZÉLÜNK AZ NINCS IS!" modta ezt valamikor egy kommunista vezető.

Most itt tartunk. Szomorú, hogy ennyi balfaszt látok egyrakáson!

Néhány szép szösszenet:

http://tmrsz.hu/sajto/489-orfk-tmrsz.html

Nem a TMRSZ működése a törvénysértő, hanem amit "nagyjaink(?!)" (A kisbetű nem véletlen!) művelnek! Nyilvánvaló törvénysértéseket (lásd futárszolgálattal kapcs. int.) követnek el, magánemberi(!) meggyőződésem a szabad vélemény nyilvánítás jogán hogy a "politikai elit" utasítására! 
Az Országot "irányító(?)" politikusaink nagy része GERINCTELEN TOLVAJ GAZEMBER, nemkülönben az őket kiszolgáló TALPNYALÓ RENDŐRI VEZETŐK, akik MINDENKINEK ELADÓK..... Undorítóak...! ( Magánvéleményem, a szólásszabadság jogán!)
Fentiek kapcsán természetesen tisztelet a kevés kivételnek....!

T.
Remélem látjátok mire megy ki a játék? Egy politikai megrendelésre indított vizsgálatnak, egy a politikát kiszolgáló vezető érdekes módon, hozta a papírformát. Pedig politikamentesn ek kellene lennie neki is, mint minden rendőrnek. Úgy gondolom, hogy a törvényességi felügyeleti vizsgálatot az ügyészség már saját maga megkezdte volna, ha látott volna rá okot. Hiszen a csapból is a TMRSZ és a Jobbik együttműködési megállapodása és az ennek kapcsán keltett vihar a biliben folyt. Nem indítottak önmaguktól, feltehetően nem lustaságból. Korábban leírták, lehet együttműködni törvényesen bejegyzett és törvényesen működő egyesületekkel, pártokkal - és ha jól tudom, mivel az egyházakra is vonatkozik az általuk megjelölt törvény -, akár egyházakkal is, hogy a szakszervezet az érdekvédelmi tevékenységének céljait elérje. Volt már példa ilyen együttműködési megállapodásra fegyveres erők szakszervezete részéről, az nem volt aggályos semmilyen szempontból.
Ennek az egész politikai hercehurcának, cirkusznak egy oka van, a rettegés.
Az országos rendőrfőkapitány pedig asszisztál keményen ehhez a mocskos politikai játszmához, pedig neki nagyon nem szabadna ezt cselekednie. Mivel már több fronton is próbálta és próbálja ellehetetleníteni a TMRSZ működését, most arra játszik, hogy összekuszálja a tagságot, hogy létszámcsökkenést tudjon elérni. 
Na ezt ne egyétek meg kedves TMRSZ tagok! Most kell összetartani és még belépni, mert ellenkező esetben nem lesz valódi érdekképviselet. A hatalom ezt szeretné elérni. Az ügyészség remélhetően szakszerűen, elfogulatlanul fogja megvizsgálni a kérdést és ahogy nemrég, most is megállapítja azt, hogy a TMRSZ azt teszi, ami a dolga. Képviseli az munkavállalói érdekeket, benneteket. 
Szóval nem betojni barátaim! Az nevet, aki a végén nevet!

Szasztok!.....

Ez már siralmas....de frankón.....
Ha lehet hinni a linkben leirtaknak, akkor rögtön kérem megnevezni, hogy a TMRSZ a működésével, vagy akár csak egy TMRSZ tag is mikor, hol, milyen mértékben és milyen cselekedetével akadályozta a rendőrség működését??????

http://tmrsz.hu/kapcsolat/vendegkonyv.html
Vendégkönyv


A vendégkönyvbe minden kedves regisztrált látogatónk írhat. Amennyiben szeretné az e-mail címét láthatóvá tenni, a bejegyzés írásakor pipálja ki az e-mail megjelenítését. Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet! Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk. A másokat sértő, bántó és nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat moderáljuk. Kérjük, hogy újságcikkeket és más internetes oldalakon megjelent írásokat e-mail címünkre küldjék meg a pontos forrás megjelölésével, ne a vendégkönyvbe másolják, mert innen kénytelenek vagyunk törölni azokat. 


Kóczián Tivadar 2009. május 28. - 14:35 | 
Ahh, LOLKA, ez sem igaz. Álnévvel, álmaillal, álszenten szép lassan visszatérnek,s csak az adminnak kell sűrűn seperni :XD


LOLKA 2009. május 27. - 21:47 | 
Sajnos a sok hivatásos gyűlölködő miatt, akik szétoffolták gyalázkodásaikkal a TMRSZ vendégkönyvét, indokolt volt létrehozni ezt a mostani verziót.

A sok gyáva liberális gyűlölködő most már valószínűleg teleszart nadrággal fog csak ezután idepofátlankodni. 

Hajrá TMRSZ! Győzzön a Jobbik!i

Röviden ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP