A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 29.

Döntöttem!


Tisztelt érdeklődők, TMRSZ hívők és ellenzők, Posta Imre és Szima Judit imádók és ellenzők!

Láthatjuk, hogy Posta Imre milyen hozzáállással, milyen (újságírói és írói) etikátlansággal kezdte könyve beharangozóját. De sajnos ettől az „ember”-től ennyire telik.
Szenzációhajhász, fél információkon, pletykákon alapuló hazugságáradatával szeretne magának hírnevet kivívni.
De annyi esze sincs a szerencsétlennek, hogy várjon, majd amikor kész a könyv és megjelenik, akkor számoljon be róla, hogy nagyot durranjon.
Nem, ő előre szivárogtat, nem védi az informátorait, és ha kell, akkor a saját védelmében még fel is jelenti őket.
Elég zavarodott elme az már biztos. A rendszerváltás felszínre hozta a társadalom legalját, és amikor ezek egymásra találnak, akkor máris kész egy új párt, egy új szakszervezet, egy új könyv vagy bármi más. De mi egyáltalán a céljuk vele? 

Mi a célja a TMRSZ-nek? Mert a hangzatos érdekvédelem nem igazán, hiszen olyan messze állnak egymástól, mint Szigetszentmiklós Szekszárdtól.
Mert mi is az érdekvédelem?
Amikor a dolgozók érdekeit keressük.
Nem a másik szakszervezettel foglalkozunk, hanem elintézzük a dolgozók ügyes bajos dolgait, segítünk, ha hozzánk fordulnak, megyünk a főnőkéhez, megbeszéljük, mit lehet tenni és megegyezünk.
Eljárunk értekezletekre, érdekegyeztetésekre, hogy lássuk, merre megy a munkáltató, és közvetlen helyi szinten jelezhessük a problémákat.
Javaslatokat teszünk, közben klasszikus szakszervezeti funkciókat is ellátunk.
Kedvezményes dolgok, üdülések, gyerektáborok, nőnap, mikulás stb.
Az nem érdekvédelem, hogy erőszakkal feltoborozzuk a tagokat, úgy, hogy zaklatjuk őket szolgálat közben, a nyakukra járunk nap, mint nap, szidjuk a másik szakszervezeteket, hazugságokat, kitalált pletykákat terjesztünk, majd alattomosan ki is léptetjük a másikból őket.
Az elért eredménnyel persze dicsekszünk, lejárató könyvekkel fenyegetődzünk, és kapjuk szépen a vaskos tagdíjat, a fel nem használt munkaidő utáni milliókat stb. De azért a látszatra ügyelve, összeeszkábálunk egy mutatós honlapot, ott szidjuk a rendőri vezetést, okkal, ok nélkül, az már mindegy.
Aztán jöhetnek a hozzászólások, a fórumozók, a vendégkönyvezők. Persze ez is alaposan megcenzúrázva, sőt belterjes hozzászólókkal megíratva.
Írj, valami dicsérőt aztán majd reagáld is le, és ha nem indul be a hozzászólás, akkor ismét hozzászólni más és más néven.
Ennyire „Ökrösnek” nem kellene nézni az olvasókat.
Persze érdekvédelemként tüntetik fel, sőt eredménynek, hogy ők mennyi mindenkit feljelentenek.
Viszont a sok vesztes pereikről, elbukott ügyeikről már nem számolnak be.
Közben a többi szakszervezet sokkal hatékonyabb, több eredményt ér el a tárgyalóasztalnál a szociális és lakásbizottságokban, személyesen a főnököknél kijárva, mint a TMRSZ, de annak nincs nyoma, mert a háttérben zajlanak, nem hangoskodva, mint a TMRSZ-nél.
Ők hangosak, de keveset érnek el, míg a többiek teszik a dolgukat, csendben, tűrik a mocskolódást, és segítenek az embereken.
Van olyan szervezete a TMRSZ-nek, (több is) ahol pereskedtek a szociális bizottságba való bejutásért. Aztán a bizottsági üléseken birka módjára csendben végigülték azt a két-három ülést, amikor jelen voltak, utána nem jöttek többet.
Mondjuk tavaly júniusban vett részt utoljára az említett szervnél a TMRSZ-es fazon az ülésen. Hogy is tud így segíteni a magához csábított kollégákon?
Mikor a legtöbb egyéni probléma a szociális bizottságokon kerül terítékre.
Ennyit a TMRSZ érdekvédő tevékenységéről.
A beléptetésnél ígérgettek fűt-fát, aztán nem is látni többet a „tisztségviselőt”. A mesterségesen felduzzasztott tagsággal, az ő megkérdezésük nélkül, máris ott a jobbikkal való megállapodás.
Mi a cél?
Egyszerű. Személyi ambíciók, amint az már megmutatkozott annakidején az FRSZ főtitkári székéért való küzdelemben, vagy ahogy a munkástanácsokban eljátszott hatalmi törekvésekben is. Ha sikerült volna, akkor még nagyobb súllyal lehetne részt venni a politikában, a főméltóságú 3/3-as óvó néninek. 
 
És mi a célja Posta Imrének? Semmi egyéb, mint egy sértett ember bosszúvágya, kivagyiságának megmutatása, hírnévre szert tenni.
De a módszer?
Az „elv”?
Na az már sehol. Lehetne azt is rá mondani, hogy így jut egy ember Háry Lászlótól Háry Jánosig (volt munkahelye az MH 93. Vitéz Háry László Vegyes Repülőosztály). 

Hát ez az „ember” aki rövid időt töltött a rendőrségnél, mégis mennyi dolgot tudhat? Vajon  tényleg tud? Mert aki 2005 és 2006 között rendőr volt, az biztosan sok dolgot tudhat, tapasztalhat meg. Érdekes, hogy 1996 és 1999 között a honvédségnél dolgozott, még sincs könyve a honvédségi visszásságokról, ahogy a büntetés-végrehajtás dolgairól is csöndben van, pedig ott is eltöltött annyi időt, mint a rendőrség állományában. 


Összefoglalva, ha a gonoszság, rosszindulatúság, teret kap egy politikai ambíciókkal teli ál érdekvédelmi szervezetben, akkor egy ilyen beállítottságú ember a sáska-járás szerűen rá zúduló pletykaáradatból, valótlan hazudozásokból, rágalmakból, részigazságokból, máris nagyszerű könyvet jelentet meg. 

Legjobb védekezés a támadás, tartja a mondás. De nem. Mindenkivel a saját maga által használt 
fegyverével kell megvívni. 


Mi a megoldás? 


Könyvírás, és megjelentetés.
 


Írok egy könyvet postakürt címmel.
Ebben összefoglalom Posta Imre eddigi dolgait. Magán és  munkahelyi ügyeit.
Ehhez kérek minden segítséget. Aki tud valami jó kis történetet, pletykát, hazugságot Posta Imrével kapcsolatban, az jelentkezzen.
Persze amivel én persze nem fogok egyetérteni, és tudom, hogy nem igaz, de szépen ki fogja tölteni a könyvet.
Kérem régi iskolatársakat, akinek ellopta az uzsonnáját, vagy megverte az iskolaudvaron, vagy beárulta az osztályfőnöknél, hogy írja le, és küldje el.  
Jelentkezzenek a volt honvédségi kollégái, a százada beosztottai, a BV-s és egyéb páciensei. Írjunk együtt egy szép könyvet a mi szeretett Imrénkről.
Írok egy másik könyvet is, egy szima egy fordított címmel.
Ehhez is kérek minden olyan vádat, rágalmat, pletykát, történetet, amit akár a volt iskolatársai, volt óvódás neveltjei, csalódott vagy sértett TMRSZ tagok tudnak, hogy írják meg a szeretett főtitkár asszony és pártja a TMRSZ szaftos történeteit.
Nagyon klassz és olvasmányos könyv fog kikerekedni belőle.
Könyveket kell írni, kiadni és borítani a bilit. Ahogyan ők, tegyük meg mi is. Vállalom a könyv megírását, magam is jó pár élvezetes történettel tudom felvázolni a szima-posta féle gittegyletet.
Boruljon a bili, derüljön ki az igazság!
Én már előre is elhatárolódom az egésztől, és biztos, hogy nem fogok egyetérteni a könyvek tartalmával, de élvezet lesz kiadni. 
az email cím:
tmrsz001@gmail.com
ide várom az anyagokat!
GM, GS


13 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper, és tetszik a dolog. Ígérem, hogy fogok írni mert engem rendesen átbaszott a TMRSZ, és hallottam én is egyet s mást a Főtitkár viselt dolgairól.
    Érdemes lenne kiborítani a bilit, habár én nem tudom miket írt a többi szakszervezetről, de folyamatosan fikázzák őket, pedig aki kolléga náluk van, sokkal több normális szót, és segítséget kapott mint mi a TMRSZ-nél. Mi sokszor csak kioktatást kaptunk, és mellébeszélést. 5000 embert nem kellene palira venni, jó lenne ha kicsit leszállnának a TMRSZ-es főmuftik a magas lóról, és tükörbe is néznének.
    Azt nem is tudtam idáig, hogy ovonő volt a Főtitkár, de így már értem a sok kiskded dolgot vele kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Üzemeltető! Díjazom a batorságod és azt, hogy felveszed a harcot a tmrsz-t lejárató vezető tisztségviselőkkel. Bátor vagy és támogatom a kezdeményezésed és segítek a könyv anyagainak begyűjtéséhez. Van egy pár eredeti doksi a bitrokomban beszkennelem és elküldöm neked a megadott mail címre. A jobbikkal megkötendő megállapodásról nem készült semmi féle közgyűlési hozzájárulás ez szinte biztos. Hacsak időközben nem hamisítanak egyet, a HVG-nek, hogy elaltassák a gyanút.Ez a Szima menekülési akciója volt a felelősségrevonás elől.
    Meg kellene vizsgálni a 80.000-es szerződést is melyet a tmrsz-el kötött /saját magával/ a Szima, hogy a lakását irodaként használja. Ezt tudnia kell a tagságnak. Az apjuk halála óta a kiesett pénzt valahogyan pótoli kellett és ezért lett az iroda a Tanya u. 4-ban. Durva ez a dolog, ha igaz.
    A Katus elnököt is keresd meg, mert fel van bőszülve az aljas rágalmakon.
    Hajrá Igaz Tmrsz!

    VálaszTörlés
  3. A posta féle oldalon olvastam egy újabb parádézást. Kezd a jóarcúja kiakadni, olvassátok szeretettel. Sok sikert a munkátokhoz. Ugye nem vagytok SZDSZ-esek? Szerintem, nem mert erről már írtatok az oldalatokon. Hallottam, hogy a SZJ már őrjöng miattatok. Hadd szokja csak, hiszen Ő most közéleti személyiség. vagy nem?
    Csak a titeket érintő részt másoltam ki.

    Tökgyalu
    2009-05-29

    Talán ma ide ér az eső, de azért most is locsolok, mert nagyon szomjas a föld. Legalább olyan szomjas a lelkem is az igazságra. Most volt nálam egyik barátom, s jót beszélgettünk sok-sok mutyis ügyről; így lesz virág is a rügyből. Van egy antiTMRSZ blog, amit valami ESZDSZ-es hangyapásztorok jegyezhetnek. Tetszik. Jókat mosolygok az erőlködésükön. Azon agyalnak éppen, hogy rólam írnak egy könyvet. Nosza. Amit eddig írtak, az mind marhaság, de nyilván nem olvasták az eddigi munkáimat, mert tudhatnák, hogy majdnem kész már a börtönről írt könyvem is, igaz, a honvédségi tapasztalataimat az eddigi munkáimba próbáltam beleszőni, de ha már több kettőnél, akkor belevágok abba a témába is külön. Megyek Szekereshez, aki leitatja magát, s minden disznóságot, amit eddig elkövetett, tollba mondja majd. A blog léte is arról beszél, hogy rettegnek a fiúkák (lehet, hogy lányok?), de üsse kavics. Nyilván a többi mutyi szakszervezet áll mögöttük, s ha elolvassátok az új könyvem, akkor megérthetitek azt is, hogy miért.

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Hozzászóló!

    Megmondtam én már korábban, hogy leszek én minden, SZDSZ-es, zsidó, homokos, stb.

    Ez várható volt.

    Imikénk nem bírja elviselni, ha őt b@szogatják. Idáig az volt a divat a részéről, hogy ő b@szogatott.
    Most fordult a helyzet. :-)

    VálaszTörlés
  5. Az eddig megjelent posta féle firkálmányoknak sincs semmiféle viszhangja, és nem is lesz a szakszervezetisnek sem. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Tartja a mondás, ráadásul ez a kutya bolhás, és fogatlan is. Hol a szigethalmi gyepmester? :)

    VálaszTörlés
  6. nem semmi a csávó :) "Jókat mosolygok az erőlködésükön. Azon agyalnak éppen, hogy rólam írnak egy könyvet. Nosza. Amit eddig írtak, az mind marhaság, de nyilván nem olvasták az eddigi munkáimat, mert tudhatnák, hogy majdnem kész már a börtönről írt könyvem is, igaz, a honvédségi tapasztalataimat az eddigi munkáimba próbáltam beleszőni, de ha már több kettőnél, akkor belevágok abba a témába is külön. Megyek Szekereshez, aki leitatja magát, s minden disznóságot, amit eddig elkövetett, tollba mondja majd. A blog léte is arról beszél, hogy rettegnek a fiúkák (lehet, hogy lányok?), de üsse kavics. Nyilván a többi mutyi szakszervezet áll mögöttük, s ha elolvassátok az új könyvem, akkor megérthetitek azt is, hogy miért."
    ez a mókus pszichológiai eset. hatalmas üldözési mániája van amit fellengzősséggel és poénkodással próbál leplezni, közben folyamatosan lóg itt a blogon, elemezni próbálgatja a hozzászólásokat, és folyamatosan szerzi az ellenségeit. érezni az írásain, hogy retteg, ezt akarja kivetíteni a többi szakszervezetre, meg pártokra személyekre akiket a blog mögött vél. de ne félj imi, neked sokkal de sokkal több az ellenséged mint a barátod, és ha rólad, meg a szimáról jelenik meg könyv az sokkal nagyobbat fog durranni és hatalmas viszhangja lesz. sokkal nagyobb mint a te irományaidnak együttvéve. és nyugi. ha nem megy, akkor fordulj szakemberhez. ha tükörbe nézel, talán akkor is látsz pszichológust, de őt nem ajánlom, nincs neve a szakmában, akármennyi diplomája is van. nevesebbet keress, hozzáértőt. ami pedig a többi szakszervezetet illeti, nem hiszem hogy félnivalójuk lenne. föleg nem tőlletek imi. kertészkedj, írogass, kampányolj, fórumozgasd, de azért ne felejtsd el beszedni a tablettákat, mert megharagudnak az ápolók :)

    VálaszTörlés
  7. Ezek tükörbe? Hozzájuk képest a meztelen csiga egy gerincoszlop!

    VálaszTörlés
  8. "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
    Bertrand Russel

    VálaszTörlés
  9. A bolhás kutyára kitalálták a bolhaírtó port. A gyepmester (sintér)az csak a legvégső eset, amikor a veszett kutya el kezd harapni és embert támadni.

    VálaszTörlés
  10. Igen, a meztelen csiga a primitívségével is felsőbbrendű egyesekhez képest :-)

    VálaszTörlés
  11. Az EP választási kampány előbb utóbb végetér. Szima néni ha bejut az EU parlamentbe akkor a felelősségrevonás alól egyelőre kibújt, de a jog az jog és az EU-s mandátum is lejár előbb-utóbb és az ügyei folytatódnak. Természetesen nem fog bejutni, úgy hogy hamarosan kiderül az igazság a magyar bíróságon. A nagy érdekvédőröl kiderül, hogy csak a saját érdekeit képviselte, a kisrendőröket akik hittek benne és hozzá csatlakoztak, átverte, becsapta, magukra hagyta. Ez a nő semmit nem tud az igazi érdekképviseletről. Jelenléte több kárt okozott minden egyes rendőrnek mint amit valaha is a munkáltató (legtöbbször akaratán kívül) okozott a munkavállalóinak.

    VálaszTörlés
  12. Kedves Barátom!

    Egyet értek veled és szerintem szinte biztos,hogy tényleg nem fog bejutni az Ep-be.

    A választások hivatalos eredményének kihirdetése után, tuti, hogy az eljárások folytatódnak.

    Nem is baj, mert aki sáros és keveri a szart, annak igen csa kijár egy tisztességes felelősségre vonás.

    A nagy pofa és a mocskolódás az most visszüt.

    Idáig is mint mindig, mindenféle kibúvót keresve kibújt a felelősségre vonás alól.

    Mostmár szerintem nem fog menni neki.

    A sitten amúgy is nagyon szeretik a volt rendőröket.
    Igaz ezt a gyereke miatt ezt azért nem kívánom neki, csak azt, hogy a bíróság tiltsa el legalább 10 évre a közügyektől.
    Ezzel biztosan tudják rendezni a sorsát.

    Van egy kedvenc közmondásom:

    "Aki másnak vermet ás"

    Kedves SZJ el kellene ezen gondolkozni és elhúzni francba nyugdíjba. /habár ezt nem érdemli meg, MERT TÖBBET ÁRTOTT AZ EMBEREKNEK mint amennyi hasznot hozott/
    A Gergényi is ezt tette /neki is jó nagy pofája és arca volt/és megúszta??? Remélem nem.
    Ha esetleg SZJ hirtelen beteg lenne azon sem csodálkoznék.

    Dolgozzatok és legyetek nagyon kemények!

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP