A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 8.

Kezdenek a TMRSZ tagok észhez térni?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Katt a képre!  A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Frisebb, Katt a képre!


A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. És itt már 0906.09-én 17.00 után már beindult a III/III-as cenzor!

Tisztelt Kollégák!

Kezdem észrevenni azt, hogy az emberek kezdenek észhez térni a TMRSZ-en belül. Kezdenek rájönni arra, hogy a Szima féle irányvonal tovább nem járható.

Nézzétek, meg a TMRSZ fényképezett oldalát. Érdekes a középső felvetés. Lassan már senki sem lesz vevő a szélsőségekre? Reméljük a legjobbat.

A bukott politikus pedig elgondolkozhatna a lemondásán. Az sem ártana ha a III/III-as pletykákat dokumentumokkal és hivatalosan is alátámasztaná és nem hablatyolna össze-vissza. Addig meg azt hiszünk amit akarunk, míg az ellenkezője nem bizonyított.

Mástól hallottam de érdemes lenne megfontolni kollégák:

Mivel a főtitkárt a szakszervezet választja, ő is válthatja le.

Ehhez viszont kell legalább egy ember, akinek nincs tele a gatyája, és tagi jogán felhivja az Ellenőrző Gazdasági Bizottságot a gazdálkodás ellenőrzésére és a pénzügyi adatok nyilvánossá tételére, a Felügyelő Bizottságot pedig arra, hogy ellenőrizze a TMRSZ határozatainak, és szerződéseinek jogszerűségét.

Ezzel párhuzamosan a Rend-Őréért Alapítvány körülményeit is vizsgálni lenne célszerű.

Ha mindenhol rend van, akkor ennyi volt, és Szima Judit az Isten. (Bár elég felületesnek kellene lenni ahhoz, hogy ez legyen a végeredmény.)

Idézem az egyik bejegyzéshez tartozó hozzászólást:

"Aki valaha is szembe került szimával azt tudja, hogy miről is van itt szó. Nem járhat el egy olyan ember több mint 5000 ember képviseletében, aki mind emberileg, mind pedig erkölcsileg gátlástalan, aki mindenkin átgázol, aki a maga érdekeit nézi, áthágja a szabályokat, sőt a törvényeket, aki bort iszik és vizet prédikál.
A tagságnak sajnos fogalma sincs arról, hogy hogyan hurcolt meg különböző bíróságokon kollégákat, akik szembe mertek szállni vele, akik ki mertek lépni a tmrsz-ből. A vesztett perek sokasága nincs fenn a honlapon. Több ügyvéd is pereskedik vele jogos járandóságáért (több millióról van szó).


Kérek mindenkit, hogy írjátok meg Ti is, hogy milyen "halálközeli" élményetek volt szimával, kivel hogyan bánt el, kit hogyan rángatott bele dolgokba, ki az akivel pereskedett és ki az aki ELLENE PERT NYERT."

Az anyagok továbbra is jöhetnek a tmrsz001@gmail.com címre!

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP