A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. július 10.

Nem az én nevemben (katt ide! vagy a szövegre!)

A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, európai polgárt nem képviselnek.
Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben! Tiltakozz a gyűlölködés, a kirekesztés ellen. Mutasd meg, mit gondolsz a Jobbikról!


A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom azért jött létre, hogy küzdjön a megkülönböztetés, az intolerancia, a gyűlölet és a politikai szélsőségességek ellen. A legutóbbi, 2006-os országgyűlési választások óta Magyarország szélsőjobboldali pártja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom korábban sosem tapasztalt népszerűségre tett szert: a 2009. június 9-i EP választásokon Magyarország harmadik legnagyobb pártjaként a szavazatok közel 15 százalékát szerezte meg, ezzel három mandátumhoz jutott az Európai Parlamentben. A Jobbik egy szélsőségesen rasszista, cigányellenes, homofób, antiszemita párt, mely létrehozta saját félkatonai szervezetét Magyar Gárda néven. A Gárda vonulásaival, rendszeres köztéri szerepléseivel tudatosan félemlíti meg mindazokat, akiket ellenségének vél: cigányokat, melegeket, zsidókat, másképp gondolkodókat.
Mi, az MMM aktivistái végtelenül károsnak és szégyenletesnek tartjuk Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád Európai Parlamentbéli tagságát és minden eszközzel tiltakozunk a Jobbik és az általa képviselt gondolatok térnyerése ellen.


TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP