A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 10.

A rövid távú jóslat végeredménye (tomcat)

Tomcat:
Sem ez, sem az a változat nem nyert a tegnapi jóslatból, hanem egy harmadik forgatókönyv valósult meg. A Jobbik mai elnökségi ülésén úgy döntött, végül mégis Szegedi Csanádot küldi az Európai Parlamentbe harmadikként, Morvai Krisztina és Balczó Zoltán mellett.

Most persze lehet kacarászni, hogy "mellément", csakhogy ezt a lehetőséget azért nem is említettem, mert a Jobbik már a választás éjszakáján hivatalosan bejelentette Szegedi Csanád visszaléptetését.

A Jobbik részben elégedett lehet. Mégis párttag kerül a harmadik helyre, és nem kell megmagyarázniuk semmit a választóknak. De a döntés hátrányai is jelentősek. A Jobbik most öt évre "elveszti" alelnökét, aki így a 2010-es országgyűlési választáson sem indulhat (hacsak le nem mond addig), és Szegedi Csanád számára személy szerint is hátrányos, mert így nem tudja befejezni egyetemi tanulmányait a Károli Gáspár Tudományegyetemen. Karrierje szempontjából sem jó, hiszen öt évre el lesz tüntetve a belföldi közvélemény szeme elől. Ezekből egyértelmű, hogy személye kompromisszumos megoldás. A Jobbikra jellemző, sokat emlegetett káderhiány miatt pillantnyilag nincs kit a helyére állítani.

A "kudarcon" kacarászók próbáljanak épkézláb magyarázatot találni arra, miért jelentették be a választási eredményhirdetés után azonnal Szegedi Csanád visszalépését, de nem nevezve meg a helyére lépő személyt, és miért vonják ezt most vissza mégis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP