A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 10.

Előd Brüsszelbe menne?

forrás:  http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/06/10/Elod_Brusszelbe_menne/
Előd Brüsszelbe menne?
Az áldást sodika küldte 2009. június 10., szerda - 0:34-kor 

Tomcat mai írásából már hiányoznak azok az elmebeteg, összeesküvés-szagú sugalmazások, miszerint például Vona Gábor ködös pártérdekek miatt közvetve szándékosan gyorsítaná a Szima Judit elleni büntetőeljárásokat, ám néhány érdekességet még így is tartogat számunkra az anyag. 

Abban tökéletesen igaza van, hogy az EP választásról szóló törvény alapján a kieső jelölteket nem automatikusan az utánuk következő ember váltja fel, hanem ehelyett a pártok teljesen szabadon válogathatnak a listájukról. 

Az az állítás ugyanakkor, miszerint „valószínű, hogy a listán kívülről állítanak valakit Szegedi Csanád helyébe” orbitális nagy baromság, ugyanis ilyesmit a törvény egyáltalán nem tesz lehetővé! 

 10. § (1) A mandátumhoz jutott képviselő megbízatásának megszűnése esetén a mandátumot – a listán eredetileg is szereplő jelöltek közül – a párt által megnevezett, ennek hiányában a listán soron következő jelölt szerzi meg. 

Az viszont igen erős változás a tegnapi naphoz képest, hogy Szegedi Csanád ma már nem egy háttérből szálakat rángató félelmetes figura, akivel senki sem mer packázni a pártban, hanem csak egy mezei családapa, aki most saját elhatározásából mond le a frissen elnyert mandátumáról. 

Abban azonban ennek ellenére sem látok logikát, hogy Szima Judit miért vállalná magára az esetlegesen kialakult konfliktusok kommunikálását, ha egyszer önmagában az a helyzet sem veszélyeztetné a TMRSZ és a Jobbik közötti megállapodást, ha azt jelentené be mosolyogva, hogy készségesen elfogadja a párt őt érintő döntését; az indoklás kínos feladatát pedig Vona Gáborra hagyná. 

Tomcat ezzel a felvetéssel megint csak Szima Judit tisztességét támadja. Míg tegnap azt állította, hogy Szima úrhölgy a valódi kihívások elől menekül, ma egy öntudatlan, sodródó bábnak próbálja beállítani pont azt az embert, aki éppen a kemény és következetes kitartásával küzdötte fel magát odáig, ahol most tart ő és a szervezete. 

Azt a mondatot pedig, miszerint a Tettrekésznél „a továbbiakban kizárólag rendőri-szakmai síkon-kooperálnak a párttal” nem egészen tudom hova tenni, elvégre a két szervezet közötti megállapodás eleve erről szólt, melyet nemrég Szima Judit is világosan megerősített. 

Egyébként az a hír járja, hogy Szegedi Csanád helyére eredetileg Novák Elődöt szánta a Jobbik az EP listán, azonban ő az OVB-be való delegálása miatt volt kénytelen lemondani erről. Ha ez és minden más pletyka igaz lenne, akkor most jó eséllyel ő lenne az, aki Morvai Krisztina és Balczó Zoltán mellett Brüsszelbe repülhet. 

Ebben az esetben Kroko tanár úr nyilván hosszú ömlengést kerekítene a lapján arról, hogy ő előre megmondta: Előd a Bill Gatest megszégyenítő vagyonából mindenhova könnyedén bevásárolja magát. Annak ellenére tartom ezt valószínűnek, hogy a lumpenproletár irigység elsősorban a bolsevik emberek jellemzője, nem pedig a nemzetieké. :) 


Milyen kár, hogy Előd jelölését a törvény nem engedi meg... 


By SoDI 

Ceterum censeo: A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP