A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 10.

A Jobbik nem ül magyarellenes pártokkal közös frakcióba (megvan a 3. ember!)

A Jobbik nem ül magyarellenes pártokkal közös frakcióba
2009-06-10

A Jobbik olyan frakcióban szeretne politizálni az európai parlamentben (EP), amely nemet mond a lisszaboni szerződésre és az abban foglaltakra, olyan képviselőcsoportba azonban semmiképpen nem szeretnének ülni, amelyben nyíltan magyarellenes pártok vannak - közölte Vona Gábor pártelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus megerősítette, hogy az EP-listájuk első három helyéről mandátumot szerzett képviselőket: Morvai Krisztinát, Balczó Zoltánt és Szegedi Csanádot delegálják az Európai Parlamentbe.

Azzal összefüggésben, hogy az EP-ben melyik képviselőcsoportba ülnek, elmondta: a közeljövőben több tárgyalás is zajlik majd arról, sikerül-e frakciót alakítaniuk az EU-szkeptikusoknak, vagy ahogyan Vona Gábor fogalmazott, az "EU-realista" körnek.

A tájékoztatón Morvai Krisztina, a Jobbik listájának első helyéről az EP-be bejutott képviselő azt kérte, a programjukban megszólított csoportok civil szervezetei keressék meg őt, hogy "együtt harcolhassanak Brüsszelben".

Forrás: MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP