A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. július 15.

Nyílt levél Szima Judit asszonynak, a Tettrekész Magyar Rendőrök Szakszervezete főtitkárának

Engedje meg, hogy Pongó Géza főtitkár úr megbízásából - mint megszólított és személyében is érintett - én válaszoljak Önnek a FRÁSZ újságban és az FRSZ honlapján „Tisztelt Tettrekész Rendőr bajtársaim" címmel megjelent cikk kapcsán küldött helyreigazítási kérelmére.

Már bevezető soraimmal el kell szomorítanom. Cikkünk szereplőinek nevei és szolgálati helye ugyanis természetesen a rendelkezésünkre állnak! Az elhíresült mondással élve: „Mi az hogy? Nagyon is!"

Ne magából induljon ki! Az FRSZ soha egyetlen rendőrségi dolgozót vagy vezetőt sem illetett alaptalan váddal! Ellentétben Önnel! Vegye elő a TMRSZ-el szemben hozott jogerős ítéleteket és ügyészi végzéseket a részben tagjai befizetéseiből fenntartott lakása kredencéből és olvassa el azokat figyelmesen! Talán eszébe jut, ki is szokott alaptalan rágalmakkal másokat vádolni.

De térjünk vissza a lényeghez. Ellentétben Önnel, én figyelmesen átolvastam pontatlanságoktól és csúsztatásoktól „hemzsegő" levelét, és elszomorodtam azon, hogy csak ennyi telik abból a „hatalmas szellemi tőkéből", amelyet eddigi írásaiban megvillantott.

A pontatlanságok és csúsztatások sorozata már a levele elején kezdetüket veszik. A párbeszéd egy előállítás során spontán esett meg, amikor a nyomozó kolléga egy előállítottat vitt az előállító helyiségbe. A fiatal egyenruhás azt sem tudta kivel áll szemben. Nem kért segítséget egyetlen problémájának megoldásához sem.

A beszélgetést az Önök tagja kezdeményezte. 

Segítséget egyébként sem Önöktől kérne, mivel már a szakközépiskolában találkozott, mindkét érdekképviseleti szervezettel és úgy találta, hogy az FRSZ az, amelyik valóban az emberekért dolgozik. Egyszóval a beszélgetést az Önök tagja kezdeményezte, bár elhamarkodott kiszólását már maga is megbánta, és elnézést kért tagtársunktól!
 
Az események menete cikkemből világosan kitűnik.

Így vagy az értő olvasás terén vannak alapvető hiányosságai, vagy szándékosan beszél félre a lényeg mellett. Előbbi orvosolható, jelen cikkem nyomán - ha nem is szívesen, de kötelességtudatból - stúdiumot tarthatok értő olvasásból, azonban ha szánt szándékkal beszél félre, azon nem segíthetek!

Mindezekre figyelemmel helyreigazítás iránti kérelmének természetesen nem adunk helyt, és az érintettek nevét sem közöljük Önnel! Azzal, hogy Tettrekész Bajtársunk elégtételt adott fiatal FRSZ-s kollegánknak, az ügyet egymás között rendezni tudták. De nem adjuk ki az érintetteket azért sem, mert egyiküket sem kívánjuk kitenni olyan zaklatásoknak és fenyegetéseknek, amiket a TMRSZ-ből az FRSZ-be átlépett tagok élhetnek át az önök részéről. E helyett azt ajánljuk, hogy keresse meg saját tagját, egyedül, ha van rá ideje.

A megkeresésében foglalt egyéb csúsztatásokkal nem kívánunk foglalkozni, mivel azok nem tartoznak a témához, másrészt bízunk benne, hogy a valóságalapot teljességgel nélkülöző rágalmait minden értelmes ember magától is a helyi értékén tudja kezelni és értelmezni. 

Fentiekkel az ügyet a Független Rendőr Szakszervezet lezártnak tekinti. Cikkünk elérte célját, mivel meggondolatlanul nyilatkozó tagjukat sikerült elgondolkodtatnunk és belátásra késztetnünk. Mindezt feljelentések és más nemtelen eszközök nélkül! Azzal, hogy nevezett elégtételt adott fiatal kollegájának, bajtársiasságból példát mutatott Önnek is! 

Kérem, kövesse!

Miskolc, 2009. július 09.

Egyre fogyatkozó tisztelettel:

Demján Zsolt
régióelnök sk"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP