A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. augusztus 5.

Apaaa! Apaaa!!! Kezdődik! Keeeezdőőődiiiik! (II.)

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=281865

A Tettrekész felháborodott és feljelentést tesz

Feljelentést tesz a Tettrekész Rendőrszakszervezet a Demokratikus Hálózat elnöke ellen, aki azzal vádolta meg az érdekvédelmi szervezetet, hogy érdekükben állhat, hogy a romák elleni támadásokkal kapcsolatban ne derüljön ki semmi.

Galba-Deák Ádámnak Draskovics Tiborhoz kellett volna fordulnia, s feltenni neki azt a kérdést, hogy a politika miért avatkozik bele a rendőrök munkájába – mondta el Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára az MNO-nak, és hozzátette: marionettbábuként rángatja Draskovics a rendőri vezetőket.

Szima ezzel arra reagált, hogy a baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat elnöke sajtótájékoztatóján felvetette, hogy a Tettrekész tudatosan hátráltathatja a romák elleni támadásokban a nyomozást, „mert érdekükben állhat, hogy ne derüljön ki semmi”.

Galba-Deáknak még a kérdése is sértő és rágalmazó – mondta Szima, aki hozzátette: feljelentést tesz a szakszervezet a baloldali fiatal ellen, mert minden valóságalapot nélkülöz az állítása. A főtitkár úgy véli, a politizálás nem azt jelenti, hogy mindenkit rágalmaznak, hanem azt, hogy felelősségteljesen képviselik az állampolgárok érdekeit.

Galba-Deák Ádám arra is választ várt a Tettrekész rendőrszervezettől, hogy képviseltetik-e magukat a nyomozásban. Szima Judit erre reagálva elmondta: nem tudnak róla, éppen melyik szerv vizsgálódik, lehet, hogy vannak köztük szakszervezeti tagok is. „De a rendőrök az esküjükhöz méltóan végzik a munkájukat, és egyetlen politikus se merjen feltenni ilyen sértő és rágalmazó kérdéseket.”

(MNO)

http://www.mno.hu/portal/654562

„Marionettbábuként rángatja Draskovics a rendőri vezetőket”
Feljelenti a Tettrekész a Demokratikus Hálózat elnökét
2009. augusztus 5. 15:14

Pálfi Krisztina


Feljelentést tesz a Tettrekész Rendőrszakszervezet a Demokratikus Hálózat elnöke ellen, aki azzal vádolta meg az érdekvédelmi szervezetet, hogy érdekükben állhat, hogy a romák elleni támadásokkal kapcsolatban ne derüljön ki semmi. Szima Judit lapunknak elmondta: Galba-Deák Ádámnak Draskovicshoz kellene mennie, ha kérdései vannak.

Galba-Deák Ádámnak Draskovics Tiborhoz kellett volna fordulnia, s feltenni neki azt a kérdést, hogy a politika miért avatkozik bele a rendőrök munkájába – mondta el Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára az MNO-nak, és hozzátette: marionettbábuként rángatja Draskovics a rendőri vezetőket. A baloldali fiatalokat tömörítő Demokratikus Hálózat elnöke sajtótájékoztatóján úgy vélte, a Tettrekész tudatosan hátráltatja a romák elleni támadásokban a nyomozást, „mert érdekükben állhat, hogy ne derüljön ki semmi”.

Galba-Deák felvetése sértő és rágalmazó – mondta Szima, aki hozzátette: feljelentést tesz a szakszervezet a baloldali fiatal ellen, mert minden valóságalapot nélkülöz az állítása. A főtitkár úgy véli, a politizálás nem azt jelenti, hogy mindenkit rágalmaznak, hanem azt, hogy felelősségteljesen képviselik az állampolgárok érdekeit.

Galba-Deák Ádám arra is választ várt a Tettrekész rendőrszervezettől, hogy képviseltetik-e magukat a nyomozásban. Szima Judit erre reagálva elmondta: nem tudnak róla, éppen melyik szerv vizsgálódik, lehet, hogy vannak köztük szakszervezeti tagok is. „De a rendőrök az esküjükhöz méltóan végzik a munkájukat, és egyetlen politikus se merjen feltenni ilyen sértő és rágalmazó kérdéseket.”

4 megjegyzés:

  1. nagyon jó :) szima azt dumálja, hogy: "a politizálás nem azt jelenti, hogy mindenkit rágalmaznak, hanem azt, hogy felelősségteljesen képviselik az állampolgárok érdekeit"
    na drága nagysasszony, akkor én is ezt javaslom magácskának: a szakszervezeti munka nem azt jelenti, hogy mindenkit rágalmaznak, hanem azt, hogy felelősségteljesen képviselik a tagság érdekeit :)

    VálaszTörlés
  2. A hozzászólásoddal maximálisan egyetértek.

    Itt kezdődik az amikor a fagyi visszanyal!

    Fáj a vénasszonynak, hogy vissza mernek neki szólni, és esetlegesen neki most qrvára fáj az esetleges igazság?

    Na most lehet harakirit elkövetni.

    VálaszTörlés
  3. Nem kellene most itt siránkozni és feljelentgetni bárkit is mert:

    ha anno mem nyalta volna valaki a vona és a nyilas barbi seggét akkor most ilyen problémák sem lennének, de hát ilyen az élet.

    Nagyságos asszony lassan beledől a kardjába...
    :-)

    VálaszTörlés
  4. Azon, hogy a ténsasszony fel van háborodva a feltételezésen és feljelentést tesz egyátalán nem csodálkozom, sőt azon csodálkoztam volna, ha nem teszi.

    Javaslom azonban neki, hogy személyesen látogasson el a legutóbbi gyilkosság helyszinére :). Beszélgessen el a romákkal!!! :)Ja, és mivel a gárda olyan segítőkész, kezdjenek hozzá a gyűjtéshez, hogy az egyedül maradt gyereknek ne legyen hiánya semmiből se. :)

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP