A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 11.

A Szima szokás szerint megint hazudik a létszámhelyzettel kapcsolatosan!

Mennyi is az az 5.602?

Ki is hazudik a saját oldalán?

Alig 1462 fő csak az eltérés. Tessék már kissebbet hazudni kedves Szima Judit!

3 megjegyzés:

  1. Nemcsak a létszámhelyettel kapcsolatosan hazudik! Most éppen az ellen tiltakozik a honlapján, hogy az általa fikázott, támadott és meghiusítani kivánt bérkiegészítést elveszik! Kedves Judit? Most az lessz amit akartál az frsz-el együt! Nem lesz bérkompenzáció!!!!!!Szeintem csak attól vegyék el akik tiltakoztak ellene és elhatárolódtak tőle! Akik kiharcolták azok kapják meg továbbra is! Elég a TMRSZ félrevezető hazugságaiból!!!!

    VálaszTörlés
  2. Persze az lehet, hogy a rendőrségi dolgozók közül ennyi a tag, de szima úgy gondolja, hogy a sarki boltos néni - aki pártoló tag, és ad 3 vekni kenyeret a rendezvényekhez - is ugyan olyan tag mint aki hivatásos.

    Pedig ez nem így van!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Olvasóként: A Szima az még mindig adós a 3/3-as ügyével kapsolatosan a válasszal. A levéltárból, meg aki ezzel foglalatoskodik, azok már régen kiadták volna neki a hivatalos igazolást, ha nem igaz a "vád".

    Miért lapít mint az a bizonyos sz@ar a fűben.
    Addig is míg az ellenkezőjét nem állítja addig még az általuk közölt hivatalosnak tűnő anyagot sem hisszi el senki sem neki.

    Az még mindig és továbbra is érdekes, hogy a ténsasszony miért nem nyilatkozott a választási eredményével kapcsolatosan? Vajon miért?

    Addig amíg a szima nem nyiltkozik az oldalán ezzel kapcsolatosan addig minden kétséges ami megjelenik az oldalukon.

    Ki hisz még neki? Én biztosan nem.

    Viríts Judit!

    Egy hitetlen

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP