A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 3.

Poplacsek levele Szlovákiából

amint látom, a tmrsz oldalnak nevezett önkielégítős oldalon próbálják fellengzősséggel és ennek az oldalnak a lekicsinylésével elkendőzni a valóságot.

1. a tmrsz egy álérdekvédő, politikai szerevezet, ami beépült a rendőrségbe és nem kevés anyagi forrást is jelent nekik. 

2. a fel nem használt munkaidő megváltása, amit csak a tmrsz kap meg havonta, a többi szakszervezet csak negyed vagy félévente. a legmagasabb tagdíj, ami a fizetés 1%-a aminek csak a fele írható le az adóból.

3. erre az oldalra mondják, hogy szánalmas irományok. és náluk? ezen az oldalon állítom hogy jóval több a valós hír, mint a tmrsz-nél a kezdetek óta ősszesen.
amennyi szánalmas beírás, belterjes hozzászologatás ott van az már nevetséges és szánalmas. 

4. nem ennek az oldalnak az írói a lényegesek, hanem a tmrsz valódi szándéka, a tmrsz köré gyűlt emberek múltja.

5. nem vagyok se jobb se baloldali, még a választások sem érdekelnek, de elképzelem pl. az szdsz mennyit röhöghet a szánalmas nyavajgásokon, hogy ilyen olyan szdsz meg különféle összeesküvéselméletekre épített szervezetek állhatnak ez mögött.

szóval nekik nem ezzel az oldallal kell foglalkozni, ebben igazuk van, hanem rettegni (amit minden beírásukból ki lehet olvasni, akárhogyan próbálják leplezni) hogy kiderül a piszkos valóság, és szépen lassan vagy akár gyorsan, lehull róluk a lepel. lehet hogy a többi szakszervezet sem szent, és biztos mindegyik hozott már hibás döntést, vagy tett meggondolatlan dolgot, de egy amit érdekvédelem címén ez a gyülekezet végez az nonszensz.
főleg a megtévesztett tagságot sajnálom.
rengeteg olyan emberről tudok akik beléptek, és csúnyán becsapták cserbenhagyták, és szépen visszaoldalogtak az erőszakkal kiléptetett volt szervezetükbe. a tmrsz helyett, sokszor az ő tagjaikat is képviselve. Állítom nincs 5500 tagjuk, lehet kb 4-4500. ebből is meggyőződéses úgy 2000 fő. de a jobbik miatt közöttük is lehet párszáz olyan aki elbizonytalanodott. a többi azt sem tudja sajnos hogy kinek a tagja. szégyen de sajnos ez van. 
a beléptető, szemtelen, pimasz stílusú magukat tisztségviselőnek valló egyének szintje pedig hol tenyérbemászó, hol színvonaltalan, de a legtöbbször aljas.

mások sikerét eladni a magukénak, a másik sikerét lekicsinyelni, a többi szervezet tisztségviselőit megrágalmazni, aljas hazugságokat terjeszteni, a tagokat megtévesztve belépni az pedig több mint aljas. 

na ezért örülök az ügyészség döntésének, és remélem lesz folytatása, ahogyan lesz a tmrsz szennyesének kiteregetésének is.

szima, ökrös, posta és az a pár tucat talpnyaló pedig kezdjen elgondolkozni.

nektek tagok pedig egy kis számítás:

kifizettek egy átlagos fizetésből havi 2000 ft tagdíjat, éves szinten 24000,- ft amiből leírható 12000,- ft. mindezért kaptok egy karácsonyi giccset, és napi gyalázkodást. vagy a honlapon, vagy a gerinctelenül be sem jegyzett sajtóterméknek nevezett szennylapban amit feljelenteni sem lehet pont ez miatt. ezért aljas az egész csapat.

pénzlenyúlós banda az egész. 

szima lakása az iroda amiért havi bérleti díjat fizetnek a pénzetekből. 
egyszer kérdezzétek meg hol a tagdíj, fillérre elszámolva.
mondjuk apeh és számvevőszék is megnézhetné.

nézzetek körül a többi szakszervezetben, ahol párszáz ft tagdíj ellenében tényleges és személyes törődést kaptok a hol mézesmázas, hol harcias szavak és az üres igérgetések helyett.

kérdezzétek meg a pereket. konkrétan mennyit kezdeményezett a tmrsz, és mennyit vesztett és nyert JOGERŐSEN.

mennyi per indult a tmrsz ellen és mennyi a vesztett?

mindenhol csak elitélés, dilettantizmus, bunkóság jellemzi a tmrsz pályafutásának útját.

legjellemzőbb amikor szima megbízza a tmrsz-t a saját védelme ellátására és a tmrsz megbízza szimát, szima védelmére. ez már pszichológiai eset.

kérdezzétek meg a III/III-as múltját. mikor mesél róla?

valaki megnézhetné már a levéltárban. vagy a megerősítés, vagy a cáfolat kellene.

remélem egyre többen elgondolkoznak és kinyílik a szemük. 

az oldal látogatottsága, annak ellenére, hogy nincs sehol reklámozva, és pár napja indult, elég nagy és futótűzként terjed az állomány körében. ráadásul a szavazógép állásából kiindulni butaság, hiszen többször nullázva lett, (ha már ennyire figyeled pubi) és nem is szavaz mindenki.

azon meg kár finnyáskodni, hogy itt milyen a stílus. amilyen nálatok. ugye milyen jó tükörbe nézni? :)

ahoj!
Poplacsek

8 megjegyzés:

  1. Tisztelt Poplacsek Úr!

    Kíváncsi voltam kibujik-e a névtelenségből és saját nevével vállalja véleményét. Nem csalódtam Önben! Ugyanolyan gerinctelen mint irományai. Miért nem regisztrált a honlapon ahol véleményemet olvasta ?
    Egyébként tisztelt uram , engem sokan ismernek kollégák körében és ha venné a fáradságot és érdeklődne utánam , érdekes dolgokat tudhatna meg . Sok sikert hozzá. Önnel ellentétben én vállalom véleményemet a nyilvánosság előtt . Ja é felhívom figyelmét , hogy kultúrált társaságban a vitapartnet nem hívjuk pubinak . De ha ezt nem hiszi kéredzkedjen be egy ilyen társaságba , ha megtűrik egyáltalán.
    Hogy egy lényeges kérdésére válaszoljak . Én önnel ellentétben 20 éve fizetem a szakszervezeti tagdíjat és hogy felvilágosítsam voltam tagja az FRSZ-nek is. Egyetlen dolog miatt tettem , és az ne a karácsonyi csomag. Az tisztelt uram , hogy abból amit én befizettem , a szakszervezet kollégákat húzott ki a bajból. Nem mocskólok és nem is teszek megjegyzést az Ön eszmefuttatására , csak teszem a dolgom .

    A műveltségemmel kapcsolatban csak egy megjegyzést had engedjek meg magamnak .

    Szégyelném ha ilyen cikk kerülne ki a kezemből .

    Tisztelettel : Horváth László

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy itt van, ide jár olvasgatni. Attól, hogy most itt próbál meg fennkölt lenni és osztani az észt, attól nem fog senki sem hasra esni. Parányit sem érdekel, hogy mennyi ideje fizet tagdíjat, magam is 1992 óta vagyok szakszervezeti tag, és alapító tag is voltam már szakszervezetnél. 21 éve dolgozom a rendvédelem területén. És akkor mi van?
    Nem ez a lényeg! A lényeg akkor is az, hogy mennyire érdek, és álérdekvédő a tmrsz, és mennyire lenyulós a megtévesztett tagság részéről.
    Aztán meg, hogy ön teszi dolgát? Tegye. Lelke rajta. Majd beszéljük ezt meg kb. másfél év múlva.
    És a nevem addig nem is fogom felvállalni, ameddig a tmrsz részéről lejárató, hazugságok, alaptalan rágalmak és vádaskodásoknak lennék kitéve. Ez nem félelem, hanem felesleges eljárások megelőzése.
    Tények bizonyítják a módszereiket. Ezek nemhogy alpáriak, aljasak és pimaszak is.
    Társ szakszervezet képviselőjének kiszúrni a kocsija kerekeit? Trágyát szórni mások kocsijára? Ezek mind olyan tények, amik mögött maguk állnak, természetesen névtelenül aljasan és sunyi módón, ezért ne merészeljen neveket kérni, hanem nézzenek tükörbe és gondolkodjanak el. Egyszer mindenre fény fog derülni, és minden a maga idejében ki fog derülni.
    Máskülönben akinek nem inge, ne vegye magára!
    Mert ezzel is csak magát árulja el, hiszen az kiabál a legjobban akinek a háza ég!
    Ezek szerint az írásban foglaltakat magára vette, vagyis érintett a tmrsz piszkoskodásaiban.
    Bravó!

    VálaszTörlés
  3. ja, hogy miért nem lehetne maguknál regisztrálva írni? minek? belterjes írásözönbe nem szállok be. a tmrsz szintjére nem fogok lesűlyedni. oda írni? oda ahol cenruzáznak kitörölnek írásokat, majd a lenyomozott címekkel visszaélve az ismert aljas módszerekkel kicsinálják a beírót?
    írni egy olyan helyre, ahol a beírás csak abból áll, hogy gyalázzuk a többi szervezetet, szidunk mindenkit, belekötünk a másikba ha van rajta sapka ha nincs. színvonaltalan, stílustalan, ömlengésözönöket kinek van kedve olvasni? nem elég ha maguk nyalják fényesre a főtitkárasszony fenekét? ilyen rákosista személyi kultusz egy szakszervezetben sincs.
    aztán a beírások lényege is csak annyi, hogy ír az admin álnéven valamit majd megválaszolja. összevissza 3-4 ember írogat a vendégkönyvbe 50-60 féle névvel. ennyit az igazság forrásáról, a szabad véleménnyílvánítás tmrsz féle értelmezéséről.

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt Akárkicsoda !

    Járt Ön már psichológusnál? Kezeltetnie kéne magát!!!!!!!!Jobbulást kívánok Önnek.


    tisztelettel : Horváth László

    Egyébként nemsokára itt az alkalmassági.Lehet hogy kiszűrik?

    VálaszTörlés
  5. a számláló szerint 5571 tagjuk van.
    kerekítsünk mondjuk 5300 főre. vegyünk egy átlagfizetést. mivel van tiszt és közalkalmazott is, így mondjuk 180000,- Ft bruttónál 1800,- Ft a tagdíj.
    1800x12x5300=114.480.000,- Ft
    plusz a fel nem használt munkaidő kedvezmény is megvan 20-25.000.000,- Ft

    éves szinten 135-140.000.000,- Ft

    szima saját lakásának bérlése
    12x80.000,- Ft=960.000,- Ft
    karácsonyi ajándék nagykeráron 1500x5300=7.950.000,- Ft
    Nőnap, kb 2700 nővel számolva 2700x1000=2.700.000,- Ft
    Rendezvények: majális, rendőrnap, mikulás 1-1-1 millió, mikuláscsomagok 2.000.000,- Ft
    Tisztségviselők havi költségtérítései, telefon, internet, jogászok és szima fizuja elvihet havi 3 millát ami évi 36.000.000,- Ft
    ez összesen:52.610.000,- Ft
    repi, szóróanyagok, gyerektábor, üdültetés 10 millió, egyebekre 5-6 millió.
    az össz kiadás felkerekítve talán eléri a 70 milliót.
    140 bevétel, 70 kiadás
    marad tisztán 70 milla. jó bolt a tmrsz dolog :)
    és az alapítványi pénzekről ne is beszéljünk, ahová a megtévesztett szerencsétlen tagoknak kell tejelni amikor nyer nekik véletlen valami pert a tmrsz.
    ennyi. no comment

    VálaszTörlés
  6. horváth úr. csak előbújt a tmrsz stílus :)
    megnyugtatom rendben minden leletem, ellenben önnel akinek elgurult a gyógyszere, de magának van házi pszichológusa is, ezért érthető a színvonala.
    üdv postáskának is.

    VálaszTörlés
  7. és örvendek, hogy állandó megfigyelés alatt tartják az oldalt. remélem a kgb-s módszereikből jut majd a belső ellenségeikre is, mert előbb utóbb elkezd majd a tmrsz is erjedni. nem lesz mindig egyhangú kórus maguk mögött, amit jelzek most sincs meg. az 5500 főből jó ha 1500 a lelkes kitartó, a többi sajna azt sem tudja minek a tagja, ezt naponta lehet tapasztalni. és a szemek is nyílnak szépen lassan.

    VálaszTörlés
  8. Jó estét Horváth Úr!
    Ön ez a Horváth László?

    http://www.police.hu/rend_korozes/kor_eltunt/BRF-060117ill1.html

    Tisztelettel

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP