A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 17.

Az őrsereg és a Jobbik szívesen rendet tartana

Az őrsereg és a Jobbik szívesen rendet tartana
A Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg járőrözéssel, demonstrációkkal segítené a rendőrséget addig, amíg nem szervezik meg a csendőrséget.


A Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg járőrözéssel, demonstrációkkal segítené a rendőrséget addig, amíg nem szervezik meg a csendőrséget - derült ki tegnap egy nyíregyházi tájékoztatón, amelyet Gyüre Csaba, a Jobbik alelnöke, Szabolcs megyei elnöke és Bodrog László, a Nemzeti Őrsereg kommunikációs tisztje tartott.

Közölték: a Jobbik, a Nemzeti Őrsereg és a Magyar Gárda Pusztadoboson demonstrációt tart. Bodrog úgy fogalmazott: így kívánják erősíteni a közbiztonságot, mert amíg "politikai nyomás, kézi vezérlés alatt működik a rendőrség", és nem tudja teljesíteni a feladatát, mert fél attól, hogy megbélyegzik és etnikai alapon intézkedik, figyelemfelhívó akciókra van szükség. Gyüre és Bodrog egy pusztaszabolcsi esetet említettek, amelynek során az Őrsereg egyik tagja verekedésbe keveredett szomszédaival, de - szerintük - a rendőrség nem lépett föl kellő határozottsággal. Megjegyezték: a csendőrség a rendőrséggel párhuzamosan működne.

A radikális nézetek rendőrségen belül tapasztalható terjedéséről tárgyalt tegnap a parlament nemzetbiztonsági bizottsága. Simicskó István, a testület KDNP-s elnöke az ülés után a Jobbikkal együttműködési szerződést kötő Tettrekész rendőrszakszervezettel kapcsolatban kijelentette: egy jól működő államban... egy rendőrszakszervezetnek nem az a feladata, hogy fajelméleteket gyártson, háborús uszítást fogalmazzon meg. Szerinte a Tettrekész vezetői szélsőséges gondolatokat tartalmazó nyilatkozatokat tettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP