A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 27.

Üstökösként európába!

Üstökösként Európába: a Jobbik listáján az egyik rendőri szakszervezet főtitkára

A kínálat bőséges:
a magyar nemzet legfelkészültebb fiai és honleányai készülnek arra, hogy 2009. június 7-én meghódítsák Brüsszelt, elfoglalják helyüket az Európai Parlamentben. A pártok listáinak böngészésekor örömmel fedezünk fel ismerős neveket, s nincs kétségünk afelől, hogy valamennyien méltóak hazánk képviseletére.

A honi közéletben megszokott, hogy az érdekvédelmi szervezetekben „kimagasló teljesítményt” nyújtó vezetőket a politikai pártok is „behálózzák”, s mintegy lobogóként tartják őket a választópolgárok elé.
Mindezek ellenére meglepetéssel olvastuk az Országos Választási Iroda honlapján, hogy – eddigi közéleti szereplése elismeréseként – a Rendőrség egyik reprezentatív szakszervezetének irányítója is felkerült a listára. Pártlistára természetesen, hiszen e szervezet alapszabályában már korábban deklarálta: pártoktól és mozgalmaktól függetlenül kíván tagjai érdekében tevékenykedni – harcosan, tettre készen.
Abban bízunk, hogy ez a lendület június 8-a után is érzékelhető lesz, és sikerül a magyar tempót a kissé eltunyult unióba exportálni.
Az is előfordulhat azonban, hogy a hónap végére már közel kéttucatnyi frakcióra hull szét a huszonkét fős delegáció, s az sem kizárt, hogy üstökösünk hamarosan feloszlatja az Európai Szakszervezeti Szövetséget, majd tettre készen lemondásra szólítja fel Barroso elnököt – az igazságosság, a béke és az együttműködés érdekében. Aki véletlenül nem ismert rá hősünkre, az tájékozódjon az érintett szakszervezet helyi tisztségviselőinél, vagy keresse fel az OVI honlapját
(http://www.election.hu/ep09vt/nevvalaszt.jsp?KEZDET=A )


Pongó Géza
főtitkár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP