A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 23.

Nem csak vendégkönyvbe való észrevétel

Sziasztok!

Jó az oldal, gratulálok a kiötlőjének. Bevallom én nem vagyok valami nagy mozgalmár, de megvan a véleményem a tmrsz-ről.
Nekem az a gyanús, hogy nem mennek sehová demonstrálni, de hangoztatják, hogy a többi szakszervezet gyenge. Jó.
De akkor ők mitől erősek? Attól, hogy a nyakunkra járva idegesítve szinte erőszakkal beléptettek magukhoz, csomó mindennel félrevezetve, aztán jól lelépett a csávó aki mindenfélét hazudozott a többi szakszervezetről, csak utána meg az a többi szakszervezet segített nekem elintézni a másik osztályra történő áthelyezésem, a kollégám előresorolását, és folytathatnám, mert itt vannak minden nap, ha gondja van valakinek elmennek a főnökeinkhez kijárják a dolgot, segítenek mert benne vannak a szociális bizottságban is, de elmesélték a tmrsz-es fószer kétszer vett részt az ülésen amiért előtte pereskedett, hogy beülhessen, majd azóta nem is látták. Lehet így érdeket védeni? Erőszakkal hazugsággal beléptetni a megtévesztett tagokat, majd otthagyni őket a másik szakszervezetre, hogy ők intézzék. Aztán értekezletekre demonstrációkra nem elmenni, csak szidni a többieket, mindenkit feljelenteni. A tagdíj is jó magas, a többieknél ez töredéke, és sokkal többet kapunk érte. Vannak összejövetelek, versenyek, foci, horgászat, és gyerektábor meg színházjegyek.
Persze a tmrsz ezt is gúnyolja, hogy látszat érdekvédők, mégis ezerszer többet tettek le az asztalra mint a tmrsz aki csak hazudik, hőbörög, feljelent, mindenhol ellenséget lát. Végigolvastam az oldalukat, meg ezt is. Akármilyen mézesmázosak, én mégegyszer nem dőlök be nekik. Belépni is azért léptem be mert szoli közben a nyakamra jártak, és nagyon bicskanyitogató módon viselkedett az akárkijük. Mondom add ide aláírom, aztán bizonyíts, csak had dolgozzak már nyugodtan.
És ők bizonyítottak.
Amikor bajba kerültem nem voltak mellettem és másokhoz kellett mennem segítségért. De nem maradtam magamra, még hogyha szégyenlem is magam a belépésemért, és ezért a többi szakszervezetről akikről hazudoztak, bocsánatot szeretnék kérni. A tmrsz-ben nem éreztem hogy tag vagyok, ameddig előtte és most utána már ismét érzem, hogy tartozom valahová, tartozom egy közösségbe.
Amúgy megjegyzem nálunk a tmrsz 56 taggal volt jelen, de a jobbikos balhéjuk óta, és szerintem ennek az oldalnak az olvasása is benne van, egyre többen fontolgatják a kilépésüket. Most jelenleg 42-en vannak, és ezt biztos, mert a közgazdaság vonja a tagdíjat és utoljára ennyi embertől vonták le. 
De még rengeteg kilépő lesz, és remélem hogy máshol is rájönnek a bomlasztó álérdekvédők igazi szándékára. Ami a pénzről, a hatalomról a politikáról szól, nem rólunk. És felőlem hazudozhatnak a többi szakszervezetről, hiszen lehet, hogy azok vezetői is szeretik a hatalmat vagy szeretnének politikai karriert, de közben adnak is, és tudnak eredményt felmutatni.
Ha végigolvasom a tmrsz honlapját akkor egy két nyertes peren kívül más nincs, csak feljelentés, levelek tömege vezetőknek, és pár eset amikor vizet vagy élelmet intéztek. De ezt a többi is megteszi, sőt ezeknél százszor többet is, ráadásul mivel tárgyalni is eljárnak meg demonstrálni, azért ezek eredménye is benne van a jogszabályokba, belső normákba, hiszen ha mindenki a tmrsz szisztémáját csinálná, már szétesett volna a rendőrség. Ezeken gondolkozzatok el, még tagok, és jobb ha a jövőnk érdekében más szakszervezetek felé néztek ti is.

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP