A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 9.

Nagy kérdés a Jobbik előtt: Szima Judit menjen Brüsszelbe?

Közélet - Belföld 2009-06-09 14:08:18

Nagy kérdés a Jobbik előtt: Szima Judit menjen Brüsszelbe?

A Jobbik elnöksége ma dönt arról, hogy ki legyen a harmadik Brüsszelbe utazó képviselőjük. Mint ismeretes, a párt még az EP-választás éjszakáján bejelentette, hogy a listán harmadik helyen szereplő Szegedi Csanád alelnök helyett mást küld az Európai Parlamentbe.

A legesélyesebb jelölt a Jobbik EP-listáján negyedik helyen szereplő Szima Judit, aki egyben a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkára.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a rendőrség nemrég fejezte be a TMRSZ és a Jobbik együttműködési megállapodásával kapcsolatban indított vizsgálatot, amelyet Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezett. 

A vizsgálat szerint a TMRSZ egyes képviselőinek tevékenysége, politikai tartalmú közleményei, a politikai tevékenységet feltételező megállapodás aláírása, a szolgálati rend és fegyelem elleni megnyilatkozások együttesen annak megállapítására vezettek, hogy a szakszervezet működése a rendőrség rendeltetésszerű működését gyakran veszélyezteti, és ezért törvénysértő. Nem egyeztethetők össze az alkotmány, és a rendőrségi és a szolgálati törvény előírásaival. 

Vona Gábor, a Jobbik elnöke törvénysértőnek nevezte a Draskovics által kezdeményezett vizsgálatot, mivel a szakszervezetek felett az ügyészség gyakorol törvényességi felügyeletet, így Bencze nem volt jogosult a vizsgálatra. A TMRSZ főtitkárának, Szima Juditnak a Tolna megyei főügyész-helyettes pedig korábban hivatalosan azt válaszolta, hogy a szakszervezet az alapszabálya értelmében más szervezetekkel együttműködhet, és megállapodásokat köthet.


VG Online

Az Imi megmagyarázza........................(katt ide!)

Az Imi megmagyarázza, és siránkozik Szima Judit miatt.

Érdemes elolvasni az újabb marhaságait. Tanulságos lehet mindenki számára. Egy-két dolgot jól lát a Jobbikkal kapcsolatban.

Őszintén remélem, hogy nem lép vissza senki a Szima kedvéért.

Habár azt a jó kis EU-s fizut szerintem nem lesz olyan hülye aki kihagyja. Még a jobbiknál sem!

Egy másként-gondolkodótól, melyet itt nagyon érdemes bemutatni!

Vendégkönyvből idézve:
"Olvasom, hogy a jobbiknál nem megy a Szegedi Csanád képviselőnek az EU-ba.
A listán következő a Szima.  
Remélem ő már nem mond le az utána következő javára, hanem tényleg ki is megy.
Onnantól el lesz engedve a TMRSZ keze, Hacsak! Hacsak nem a jobbik még köldökzsinóron nem tartja tovább, hiszen a tmrsz komoly pénzforrás is a pártnak. 
Kedves tmrsz tagok.
A ti tagdíjatok, és az utánatok járó fel nem használt munkaidő kedvezmény összege, valamint ha valamelyikőtök pereskedik, és véletlen nyer, akkor a ti jogos, jogossan megnyert pénzedből is lenyúl az alapítványuk.
Ez egy politikai és gazdasági közösség.

Elfelejtettem írni a még tmrsz tagoknak, hogy gratulálok, hogy fizetitek a Szima rezsijét is. Amit az előbb leírtam, azon kívül remélem tudjátok, hogy a Szima otthon dolgozik, szépen kényelmesen a tanya utca 4-ben, ami kötetlen munkaidőben mindegyikőtöknek tetszene, és ezért kapja a fizuját, a költségtérítéseket, és fizet neki irodabérlet címén a tmrsz a ti tagdíjatokból havi 80000,- Ft-ot. 

Ha nekem is fizettek akkor kiadom lakásom irodának a tmrsz részére meg lenne a rezsim nekem is a ti tagdíjatokból."

Elgondolkoztató és én is felajánlom a lakásom irodának! várom mailban a megkeresést! (a szerk.)

Egy valaki aki a mentelmi jog mögé bújt! És mégsem ússza meg!

2009. 06. 09. 17:20
Kolompár indult az EP-választáson: nem tudják bíróság elé állítani

Mentelmi joga lett neki és vádlott társának is.

A vasárnapi EP-választásokon ugyan nem jutott mandátumhoz sem Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, sem pedig vádlott társa, a korábban ellenük folytatott büntetőeljárást azonban továbbra sem lehet folytatni.

A két férfit 7.2 millió forintnyi támogatás jogosulatlan felhasználása miatt kívánta bíróság elé állítani a Kecskeméti Városi Ügyészség, csakhogy közben kiderült, hogy mindketten indultak az EP-választáson, ezért – jelöltként - mentelmi joguk lett. A választási eredmények azóta az interneten és az írott sajtóban is megjelentek – a Kolompárt és bűntársát indító MCF Roma Összefogás Párt 13.440 szavazatot (0,46 százalékot) szerzett, és így nem jutottak mandátumhoz az Európai Parlamentben –, erről azonban egyelőre sem az ügyészség, sem pedig a bíróság nem értesült hivatalosan. 

A büntetőügy folytatásához arra van szükség, hogy az Országos Választási Bizottság hivatalosan is értesítse a mentelmi jog megszűnéséről az igazságszolgáltatási szerveket. Dr. Szabó Ferenc Bács-Kiskun megyei főügyész-helyettes szerint ez néhány héten belül megtörténhet, amikor majd a korábban felfüggesztett eljárásokat folytathatják.
Bízom abban, hogy ugyan ez fog történni Szima Judittal is. A tánc folytatódik tovább! (a szerk.)

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP