A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 29.

Tagtoborzás TMRSZ módra.

Tagtoborzás TMRSZ módra

Egy érdekes cikket találtam az egyik szakszervezeti honlapon, és egyből ráismertem a TMRSZ toborzási módszereire, amiket bevetési és kovo-s kollégáktól is hallottam már. Rémregényeket meséltek, ahogy Győri kollégák is jelezték többször.
A szállóban a szobatársam ferihegyen dolgozik, és ott is volt egy levakarhatatlan gusztustalan figura, valami Godó nevű egyén, aki állandóan ott pofátlankodott a szolgálatban lévők között, és az ismert módszerekkel behálózott kollégákat, akik azóta sem látták, és az ügyeiket meg folyton egy Pach Dani nevű védegyletes intézi nekik.
Én is meg lettem sokszor környékezve, de ahányszor meghallom a TMRSZ szót, erősődik bennem az elszántság, hogy bárkihez csatlakozom, de hozzájuk soha. Ha a rendőrségen csak ők lennének egyedül szakszervezet és 44999 fő tmrsz tag lenne, és csak engem kellene meggyőzniük, én akkor sem. Ilyen egy gusztustalan bandát már rég láttam. És akkor amiért írtam nektek, íme a cikk amit találtam: 

"Előrelépés történt a bevetési pótlék ügyében. Mint már arról már hírt adtunk az RV két esetben is jogerősen pert nyert a bevetési pótlék tárgyában a Pécsi Munkaügyi Bíróságon.

Az egyik érintett kollégának már parancsosította a munkáltató a bevetési pótlékot és egyben az elmaradt pótlék egy részét is átutalta a számlájára. Reméljük hamarosan minden érintett megkapja a jogos járandóságát. A megnyert per egy érdekes momentuma, hogy az érintett kolléga részt vett Budapesten a március 15-i rendezvények biztosításában, ahol egy társ szakszervezet toborozta a tagokat és ezt a kollégát is a szakszervezetükbe történő belépésre, biztatta azzal az érvvel, hogy részére elintézik a bevetési pótlékot.
A kolléga, nevezzük Ferencnek, elmondta, hogy már jogerősen megnyerte a pert a bevetési pótlékot illetően. A toborzó ezt kétségbe vonta és tovább győzködte a Ferit, azzal a szöveggel, hogy „ne vetíts nekem, csak dumál az RV és hiteget, hidd el, hogy még senki semmilyen komoly lépést nem tett ebben az ügyben és az Ő szakszervezete az egyetlen, aki valóban tenni fog azért, hogy a jogos járandóságát mindenki megkapja.
A Feri miután többször is elmondta, hogy tényleg személy szerint Ő az akit az RV képviselt ebben az ügyben és jogerősen meg is nyerte a pert, a toborzó felhívott valakit telefonon, hogy bizonyítsa miszerint még senki nem tett semmit ebben az ügyben.
A felhívott elmondta, hogy valakik tényleg pert nyertek a bevetési pótlék ügyében, és ha jól tudja, akkor pécsi az illető, de nem tudja pontosan, hogy valójában hogyan áll az ügy. Ezek után a toborzó kicsit visszavett a rádumálós lendületből, és más érvekkel hozakodott elő,.
Azt ecsetelte a Ferinek, hogy miért „sz@r” (a toborzó szóhasználata) az összes szakszervezet a sajátját kivéve. Itt tartottak, amikor szóltak a Ferinek rádión, hogy induljon a szolgálati helyére, így a toborzó más kuncsaft után nézett. Talált is, hiszen többen is beszámoltak arról, hogy a Budapesten töltött három nap alatt a felkészülő helyiségben és a pihenő körletben megkereste ajánlatával ugyanez a szakszervezet. Senki nem lépett be, de szívesen fogyasztották el azt a kávét, melyért cserébe mindössze egy másokat ócsároló és magát ajnározó szakszervezet toborzó szövegének a végighallgatásával kellett fizetni."

Remélem kikerül az oldalatokra, amihez sok sikert kívánok, mert sajnos annyian néznek minket hülyének, hogy jó lenne ha tiszta vizet öntenénk a pohárba. Én csak ma tudtam meg bent a szállón, hogy van ez a blog, és teljesen felvillanyozódtam. Remélem ezt sosem fogja elérni a cenzúra. És hogy eláruljam, a blogotok címe futótűzként terjed a testületen belül és kivétel nélkül hatalmas tetszést aratott. Csak így tovább, és remélem ha van bőr a képükön, akkor egyszer visszafelé is fog menni a tagszámlálójuk, hiszen csak én tucatnyi kilépésről tudok az elmúlt időszakból, és amióta ez a jobbikos szar is bejött a képbe, csak erősődik az ellenérzés.
Egyszóval reméljük lesz eredménye ennek az oldalnak is :)

Üdv: (sün) Egy TMRSZ ellenáló

Nem csak rajtam múlik a dolog, hanem rajtatok is! Ezt az ámokfutót és a sleppjét és az eszetlen "szak pszichológust" mindenképpen meg kell fékezni (a szerk.)

Döntöttem!


Tisztelt érdeklődők, TMRSZ hívők és ellenzők, Posta Imre és Szima Judit imádók és ellenzők!

Láthatjuk, hogy Posta Imre milyen hozzáállással, milyen (újságírói és írói) etikátlansággal kezdte könyve beharangozóját. De sajnos ettől az „ember”-től ennyire telik.
Szenzációhajhász, fél információkon, pletykákon alapuló hazugságáradatával szeretne magának hírnevet kivívni.
De annyi esze sincs a szerencsétlennek, hogy várjon, majd amikor kész a könyv és megjelenik, akkor számoljon be róla, hogy nagyot durranjon.
Nem, ő előre szivárogtat, nem védi az informátorait, és ha kell, akkor a saját védelmében még fel is jelenti őket.
Elég zavarodott elme az már biztos. A rendszerváltás felszínre hozta a társadalom legalját, és amikor ezek egymásra találnak, akkor máris kész egy új párt, egy új szakszervezet, egy új könyv vagy bármi más. De mi egyáltalán a céljuk vele? 

Mi a célja a TMRSZ-nek? Mert a hangzatos érdekvédelem nem igazán, hiszen olyan messze állnak egymástól, mint Szigetszentmiklós Szekszárdtól.
Mert mi is az érdekvédelem?
Amikor a dolgozók érdekeit keressük.
Nem a másik szakszervezettel foglalkozunk, hanem elintézzük a dolgozók ügyes bajos dolgait, segítünk, ha hozzánk fordulnak, megyünk a főnőkéhez, megbeszéljük, mit lehet tenni és megegyezünk.
Eljárunk értekezletekre, érdekegyeztetésekre, hogy lássuk, merre megy a munkáltató, és közvetlen helyi szinten jelezhessük a problémákat.
Javaslatokat teszünk, közben klasszikus szakszervezeti funkciókat is ellátunk.
Kedvezményes dolgok, üdülések, gyerektáborok, nőnap, mikulás stb.
Az nem érdekvédelem, hogy erőszakkal feltoborozzuk a tagokat, úgy, hogy zaklatjuk őket szolgálat közben, a nyakukra járunk nap, mint nap, szidjuk a másik szakszervezeteket, hazugságokat, kitalált pletykákat terjesztünk, majd alattomosan ki is léptetjük a másikból őket.
Az elért eredménnyel persze dicsekszünk, lejárató könyvekkel fenyegetődzünk, és kapjuk szépen a vaskos tagdíjat, a fel nem használt munkaidő utáni milliókat stb. De azért a látszatra ügyelve, összeeszkábálunk egy mutatós honlapot, ott szidjuk a rendőri vezetést, okkal, ok nélkül, az már mindegy.
Aztán jöhetnek a hozzászólások, a fórumozók, a vendégkönyvezők. Persze ez is alaposan megcenzúrázva, sőt belterjes hozzászólókkal megíratva.
Írj, valami dicsérőt aztán majd reagáld is le, és ha nem indul be a hozzászólás, akkor ismét hozzászólni más és más néven.
Ennyire „Ökrösnek” nem kellene nézni az olvasókat.
Persze érdekvédelemként tüntetik fel, sőt eredménynek, hogy ők mennyi mindenkit feljelentenek.
Viszont a sok vesztes pereikről, elbukott ügyeikről már nem számolnak be.
Közben a többi szakszervezet sokkal hatékonyabb, több eredményt ér el a tárgyalóasztalnál a szociális és lakásbizottságokban, személyesen a főnököknél kijárva, mint a TMRSZ, de annak nincs nyoma, mert a háttérben zajlanak, nem hangoskodva, mint a TMRSZ-nél.
Ők hangosak, de keveset érnek el, míg a többiek teszik a dolgukat, csendben, tűrik a mocskolódást, és segítenek az embereken.
Van olyan szervezete a TMRSZ-nek, (több is) ahol pereskedtek a szociális bizottságba való bejutásért. Aztán a bizottsági üléseken birka módjára csendben végigülték azt a két-három ülést, amikor jelen voltak, utána nem jöttek többet.
Mondjuk tavaly júniusban vett részt utoljára az említett szervnél a TMRSZ-es fazon az ülésen. Hogy is tud így segíteni a magához csábított kollégákon?
Mikor a legtöbb egyéni probléma a szociális bizottságokon kerül terítékre.
Ennyit a TMRSZ érdekvédő tevékenységéről.
A beléptetésnél ígérgettek fűt-fát, aztán nem is látni többet a „tisztségviselőt”. A mesterségesen felduzzasztott tagsággal, az ő megkérdezésük nélkül, máris ott a jobbikkal való megállapodás.
Mi a cél?
Egyszerű. Személyi ambíciók, amint az már megmutatkozott annakidején az FRSZ főtitkári székéért való küzdelemben, vagy ahogy a munkástanácsokban eljátszott hatalmi törekvésekben is. Ha sikerült volna, akkor még nagyobb súllyal lehetne részt venni a politikában, a főméltóságú 3/3-as óvó néninek. 
 
És mi a célja Posta Imrének? Semmi egyéb, mint egy sértett ember bosszúvágya, kivagyiságának megmutatása, hírnévre szert tenni.
De a módszer?
Az „elv”?
Na az már sehol. Lehetne azt is rá mondani, hogy így jut egy ember Háry Lászlótól Háry Jánosig (volt munkahelye az MH 93. Vitéz Háry László Vegyes Repülőosztály). 

Hát ez az „ember” aki rövid időt töltött a rendőrségnél, mégis mennyi dolgot tudhat? Vajon  tényleg tud? Mert aki 2005 és 2006 között rendőr volt, az biztosan sok dolgot tudhat, tapasztalhat meg. Érdekes, hogy 1996 és 1999 között a honvédségnél dolgozott, még sincs könyve a honvédségi visszásságokról, ahogy a büntetés-végrehajtás dolgairól is csöndben van, pedig ott is eltöltött annyi időt, mint a rendőrség állományában. 


Összefoglalva, ha a gonoszság, rosszindulatúság, teret kap egy politikai ambíciókkal teli ál érdekvédelmi szervezetben, akkor egy ilyen beállítottságú ember a sáska-járás szerűen rá zúduló pletykaáradatból, valótlan hazudozásokból, rágalmakból, részigazságokból, máris nagyszerű könyvet jelentet meg. 

Legjobb védekezés a támadás, tartja a mondás. De nem. Mindenkivel a saját maga által használt 
fegyverével kell megvívni. 


Mi a megoldás? 


Könyvírás, és megjelentetés.
 


Írok egy könyvet postakürt címmel.
Ebben összefoglalom Posta Imre eddigi dolgait. Magán és  munkahelyi ügyeit.
Ehhez kérek minden segítséget. Aki tud valami jó kis történetet, pletykát, hazugságot Posta Imrével kapcsolatban, az jelentkezzen.
Persze amivel én persze nem fogok egyetérteni, és tudom, hogy nem igaz, de szépen ki fogja tölteni a könyvet.
Kérem régi iskolatársakat, akinek ellopta az uzsonnáját, vagy megverte az iskolaudvaron, vagy beárulta az osztályfőnöknél, hogy írja le, és küldje el.  
Jelentkezzenek a volt honvédségi kollégái, a százada beosztottai, a BV-s és egyéb páciensei. Írjunk együtt egy szép könyvet a mi szeretett Imrénkről.
Írok egy másik könyvet is, egy szima egy fordított címmel.
Ehhez is kérek minden olyan vádat, rágalmat, pletykát, történetet, amit akár a volt iskolatársai, volt óvódás neveltjei, csalódott vagy sértett TMRSZ tagok tudnak, hogy írják meg a szeretett főtitkár asszony és pártja a TMRSZ szaftos történeteit.
Nagyon klassz és olvasmányos könyv fog kikerekedni belőle.
Könyveket kell írni, kiadni és borítani a bilit. Ahogyan ők, tegyük meg mi is. Vállalom a könyv megírását, magam is jó pár élvezetes történettel tudom felvázolni a szima-posta féle gittegyletet.
Boruljon a bili, derüljön ki az igazság!
Én már előre is elhatárolódom az egésztől, és biztos, hogy nem fogok egyetérteni a könyvek tartalmával, de élvezet lesz kiadni. 
az email cím:
tmrsz001@gmail.com
ide várom az anyagokat!
GM, GS


Érdekesség a mentelmi jog körül.....Kísérteties hasonlóság.......

Mire is megy ki a játék? Hasonló a történet TMRSZ-en belül is csak más aspektusból nézve. Miért is jó ha valaki Ep képviselő jelölt?

Elhalasztották Kolombár Orbán perét
Az európai parlamenti (EP) választás miatt elhalasztotta a Kecskeméti Városi Bíróság a Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke és három társa ellen indított büntetőper keddre kitűzött tárgyalását - közölte az MTI-vel Sárközy Szabolcs, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság sajtótitkára pénteken.

2009. május 29. péntek 15:22 - HírExtra

A gyanúsítottak közül ketten regisztrált jelöltként szerepelnek egy párt listáján a június 7-ei európai parlamenti választáson, ezért mentelmi joguk van - mondta a sajtótitkár.

Az EP-választáson az MCF Roma Összefogás Párt egyik jelöltje Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke.

A bíróság attól függően folytatja az eljárást, hogy milyen eredményt érnek el a vádlottak az EP-választáson. Ha mandátumot szereznek, akkor megilleti őket a mentelmi jog, amennyiben nem, úgy új tárgyalási napot tűz ki a bíróság.

A Kecskeméti Városi Ügyészség 2008. decemberében, jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt emelt vádat Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke és társai ellen. A vád szerint a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet - melynek szintén elnöke Kolompár Orbán - valótlan számlákkal igazolt - egy pályázaton nyert 13 millió forint vissza nem térítendő támogatásból - 7,2 millió forintot.

Az OCÖ elnöke gyanúsítottként szerepel egy másik ügyben is, melyben a vám- és pénzügyőrség jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, valamint az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértésével gyanúsítja.
Forrás: MTI

Mi lesz a TMRSZ és a Jobbik együttműködésével?

Mi lesz a TMRSZ és a Jobbik együttműködésével?
TMRSZ: az ügyészségen a sor

Már vizsgálja a Legfőbb Ügyészség a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) és a Jobbik között kötött, szakmai együttműködésről szóló megállapodást, illetve a szakszervezet működését – tudta meg lapunk Borbély Zoltántól. Mint az ügyészség szóvivője elmondta: megérkezett hozzájuk Bencze József országos rendőrfőkapitány vizsgálatra vonatkozó kérelme, már a megfelelő főosztálynál van. Borbély kérdésünkre elmondta: vizsgálatuk „ésszerű határidőn belül” lezárul.
 
Ahogy arról lapunk a hét elején beszámolt: Bencze – illetve a rendőrség – vizsgálatának eredménye szerint aggályos a két hete aláírt megállapodás. Az ORFK ugyanakkor – azon túl, hogy újabb vizsgálatot kezdeményezett – nem tehetett mást, hiszen a törvényességi felügyeletet az ügyészség gyakorolja a szakszervezet felett, nem pedig a rendőrség.

Bencze a saját vizsgálatáról szóló közleményében kifejtette: a TMRSZ „egyes képviselőinek, tisztségviselőinek elmúlt időszakban végzett tevékenysége, politikai tartalmú közleményei, a politikai tevékenységet feltételező együttműködési megállapodás aláírása és a megállapodás végrehajtásában is szükségképpen felmerülő politikai tevékenység (…) annak megállapítására vezettek, hogy a TMRSZ működése a rendőrség rendeltetésszerű működését gyakran veszélyezteti, és ezért törvénysértő”. A rendőrfőkapitány hangsúlyozta azt is: a szakszervezetek ugyan szabadon gyakorolhatják jogaikat, ám ezzel nem akadályozhatják meg a fegyveres szerv rendeltetésszerű működését.

Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium – amelynek kezdeményezésére a vizsgálatok elindultak – szintén azt közölte: jogsértő az együttműködés. A Jobbik úgy reagált, hogy Szima Judit, a TMRSZ főtitkára, a Jobbik EP-képviselőjelöltje már múlt csütörtökön bemutatta a szakszervezete törvényességi felügyeletét ellátó Tolna Megyei Főügyészség állásfoglalását. Ebből a jobboldali párt szerint az derül ki: a TMRSZ és a Jobbik együttműködése, megállapodása törvényes. 

A Tolna megyei főügyészhelyettes, Müllerné Bognár Katalin az MTI érdeklődésére az állásfoglalás kapcsán csak azt erősítette meg, hogy az alapszabályban megjelölt célok megvalósításáért köthet megállapodást egy szakszervezet egy másik szervezettel. A február 5-én kelt dokumentumban sem állítottak mást. 
Népszava-információ

Háborús uszítás gyanúja??????


Csütörtök, 2009. május 28. 12:59 Utolsó frissítés: 13:35 

http://www.168ora.hu/velemeny/allampolgari-bejelentes-36832.html
Mester Ákos írása 
Címkék: Tettrekész_Rendőrség szakszervezet szélsőjobb Jobbik 

Háborús uszítás gyanúja
Állampolgári bejelentés
Idézet a 168 Óra április 30-i számából: „Lapunk idei 12. számában Milyen tettre készek? címmel cikket közöltünk a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetéről. Ebben részletesen beszámoltunk radikális, szélsőséges hangú megnyilvánulásaikról, idéztünk egyik oszlopos tagjuk, Posta Imre »Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelesség minden honvédőnek« című irományából. 

Cikkünk megjelenése után egyik olvasónk, Bodansky György az ORFK Bűnügyi Főigazgatójánál állampolgári bejelentést tett a TMRSZ ellen. A 168 Óra újságírójának pedig ezt írta: »Arra a következtetésre jutottam, és ezt egy ideje gyakorlom is, hogy nem kell mindig valakire, szervezetekre, intézményekre várni. Azért van az állampolgár, hogy a maga nevében, éppen mint polgár éljen a jogával, és kezdeményezzen. Számos lapot és jogvédő intézményt kértem meg, kísérjék figyelemmel a bejelentésem sorát. Értesítettem a Nyilvánosság Klubot és más szervezeteket is.«”

Napirend előtti felszólalás május 12-én a parlamentben. Gulyás József, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese: „A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete több mint 5200 tagot számlál, a szakszervezeti tagok száma több, mint a teljes rendőri állomány egytizede... A szakszervezet főtitkára a Jobbik pártlistáján indul az EP-választásokon, lapjának főszerkesztője zsidók által szított magyar–cigány polgárháborúkról vizionál, honlapjukon a legsötétebb éveket idéző náci mondatok olvashatók... Az ilyen jelenségekkel szemben nem maradhat tétlen a jogállam. Ismert, hogy Draskovics Tibor igazságügyi miniszter úr már márciusban vizsgálatot kezdeményezett. Május 12-t írunk. Kérdezem: hol késik a vizsgálat eredménye? Mire várunk még? Miért nem lép semmit a rendőri vezetés?”


A kormány nevében Avarkeszi Dezső államtitkár válaszol: „Az említett szervezet vezetőjével szemben büntetőeljárás indult, azonban az európai parlamenti választáson induló képviselőjelölteknek is mentelmi joguk van.” 

Újsághír: a Munkástanácsok Szakszervezeti Tömörülés kizárta soraiból a Tettrekész radikális rendőrszakszervezetet. Pontosabban: „A kizárás szándékát erősítették azok a megnyilatkozások is, amelyek rendszeressé váltak a szakszervezet honlapján, s amelyek durván áthágták a társadalmi normákat, például antiszemita megjegyzéseket tartalmaztak.”

Május 20-án a Népszabadság hírül adja, hogy Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter vizsgálatra utasította az országos rendőrfőkapitányt, mert a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete megállapodást kötött a Jobbikkal. 

Gusztos Péter (SZDSZ) sajtótájékoztatót tart a Teve utcai zsarupalota előtt, ahol kijelenti: „A fiatal magyar demokrácia gyermekbetegségének tekinthető, hogy a hatóságok nehezen reagálnak, amikor egy szélsőséges politikai erő félkatonai alakulatot szervez. Azonban ami a rendőrségen belül történhet, már nagyon-nagyon nem vicc.”

A Fidesz nevében Lázár János közleményt juttat el az Országos Sajtószolgálathoz: „Nem engedhető meg többé, hogy a pártpolitika direkt módon része vagy befolyásolója legyen a közhatalom gyakorlásának. Ezt az alkotmány is tiltja. A rendőrségnek még a látszatát is kerülnie kell, hogy pártpolitikai szereplőkkel vagy csoportokkal szoros szervezeti együttműködést tervez.” 

Május 21-én a Klubrádió interjút készít az országos rendőrfőkapitánnyal. Kiragadott idézetek Bencze József mondataiból: „Az alkotmány azt mondja, hogy a rendőrségnek politikamentes, pártsemleges módon kell működnie... A rendőr nem lehet pártnak tagja, nem vállalhat tisztséget politikai pártban. Nem vehet részt kampányban, kivéve, ha jelöltként regisztráltatta magát... Törvénysértő, jogsértő, hogyha egy hivatásos rendőröket tömörítő érdekvédelmi szervezet politikai típusú megállapodást köt... Amennyiben az ügyészség úgy gondolja, hogy ez a megállapodás törvénytelen, akkor az ügyészségnek nyilván megvan akár a legkeményebb eszköze is ahhoz, hogy adott esetben kezdeményezze a szervezet működésének megszüntetését.”

Ehhez képest meglepő, hogy néhány nappal később – május 20-i keltezéssel – milyen válaszlevelet kap állampolgári bejelentésére Bodansky György az ORFK Bűnügyi Főigazgatóságától.

„Tisztelt Dr. Bodansky György Úr!

Az ORFK bűnügyi főigazgatójának címzett levelével kapcsolatosan – főigazgató úr megbízásából – az alábbiakról tájékoztatom.
A 168 Óra című újságban megjelent írás nem kerülte el az ORFK vezetésének figyelmét sem. A cikk a kuruc.info internetes oldalon 2009. január 31-én megjelent, Posta Imre által jegyzett írásból tartalmaz idézeteket. 

Tekintettel arra, hogy egyes nézetek szerint Posta Imre írása a Btk. 153. § (1) bekezdésébe ütköző háborús uszítás bűntett gyanúját keltette, ezért azt az említett bűncselekmény nyomozására kizárólagos hatáskörrel rendelkező Nemzeti Nyomozó Iroda Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztálya már 2009 februárjában megvizsgálta. Ennek során megállapították, hogy az írás nélkülöz minden konkrét, komoly és közvetlen utalást úgy a háborús résztvevők vonatkozásában, mint a háború célkitűzéseit illetően.

Mindezek alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda Terrorizmus és Extrémizmus Elleni Osztálya már az eredeti – Posta Imre névaláírással ellátott – írás alapján sem állapította meg a háborús uszítás gyanúját. Az írás jogi megítélésén nem változtat az a tény sem, hogy az abban megfogalmazott gondolatok egy része – a 168 Óra által átvett idézetek következtében – az újságolvasó közönség szélesebb rétegéhez is eljutott. 

Fentiekre tekintettel tájékoztatom, hogy az újságcikkben foglaltakkal kapcsolatosan büntetőeljárás megindítására nem került sor. 
Budapest, 2009. május 20.
Tisztelettel:
Tamás Gábor r. ezredes
rendőrségi főtanácsos
főosztályvezető”


Világért sem állítanánk, hogy a levél valójában azt üzeni: hiába ugráltok, hiába riadoztok, tesztek állampolgári bejelentést, próbáltok fogást keresni az ügyön. Hogy ezt üzeni az állampolgárnak, továbbá Gulyásnak, Avarkeszinek, Gusztosnak, Lázár Jánosnak, Bencze József országos rendőrfőkapitánynak, Draskovics Tibor igazságügyi miniszternek és általában mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy nem álcázhatja magát szakszervezetnek egy olyan alakulat, amelynek tagjai rasszista és antiszemita eszméikhez még oldalfegyvert is viselhetnek. 

Nem, eszünkben sincs azt állítani, hogy mindez kiolvasható ebből a fegyelmezetten udvarias és mégis fölényesen magabiztos levélből. De azért halvány gondolatkísérletként, futó ötletként, az újságírói kíváncsiság és kétely szintjén kérdezzük: az nem lehet, hogy a Tettrekészek ügyének kivizsgálásával olyan rendőröket is megbíztak, akik maguk is tagjai vagy szimpatizánsai a radikális szervezetnek? Elképzelhető, hogy köztük magas beosztásban, magas rendfokozatú tisztek vagy főtisztek is vannak? 

Valami azt súgja, kérdéseinkre hamarosan választ kapunk. Rossz esetben indulattól fűtött, fenyegető vicsorgást – névtelenül. „Jobbik” esetben egy szabatosan fogalmazott hivatalos levelet, amely határozottan visszautasítja a rosszindulatú feltételezést, s amelynek zárómondata megegyezik azzal a szöveggel, amelyet állampolgári bejelentésére kapott válaszként a 168 Óra olvasója: „Fentiekre tekintettel tájékoztatom, hogy az újságcikkben foglaltakkal kapcsolatosan büntetőeljárás megindítására nem került sor.” 

A hozzászólások:
laskun
2009-05-29 07:54:16 #8


belakandrea!
Rendör lövi a cigányokat? ez jó! ennek van értelme. Hé rendör ! kell segitség?
Karácsony Benő
2009-05-28 20:28:20 #7


Kíváncsi leszek,hogy azok a gerintelen csúszómászók,akik alapból lerasszistáznak egy komplett országot,akkor is amikor 100 esetből immár 98-adszor kiderül,hogy cigány öli a cigányt - na ezek az élőlények mikor kérnek bocsánatot?
Itt is a sok tahó a tettrekészen feni a fogát,de akkor kussban volt mindegyik,amikor köcsög-vörös-zombik 2006-ban a nemzet zászlóját tiporták.
Tedd ezt meg az USA-ban,vagy Izraelben.
Mi lenne belőled?
Isa por es chomu?!
Zanza
2009-05-28 20:02:57 #6


Nem szabad hagyni, hogy szőnyeg alá söpörjék, arra kérem a T. Szerkesztőséget, tartsa napirenden az ügyet! Elvégre demokráciában élünk. Nem egészen értem, a rendőrségnek van kompetenciája kivizsgálni saját magát? Esetleg az ügyészségnek?
kutakodo
2009-05-28 17:52:59 #5


tusi!(#4) Lásd még Megyesi Gusztáv cikkét a május 22-i ÉS-ben! Érteni fogod.
tusi
2009-05-28 17:50:15 #4


Tutira, én itt már semmit sem értek. Egyedül vagyok?
öszike13
2009-05-28 16:11:15 #3


Bizni lehet, csak sajnos az események nem nagyon reménykeltöek.
Az a véleményem, hogyha nem lenne a Tettrekészek mögött igenmagas 
pártfogó, nem lennének enyire merészek,mintha elöre gyártva lenne készen a válasz minden szinten.
belakandrea
2009-05-28 16:02:56 #2


Én nem vagyok ebben olyan biztos. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy az a bizonyos rasszista sorozatgyilkos, aki olyan pontosan tud célozni, és olyan jólismeri a fegyverhasználatot, netán civilben a Magyar Rendőrség állományában van, és a Tettrekész Szakszervezet aktív tagja.
TKP. azt hiszem, éppen ezért nem derül ki.
kutakodo
2009-05-28 14:35:14 #1


Csak remélni merem, hogy Tamás Gábor r. ezredes rendőrségi főtanácsos főosztályvezető nem tagja a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének. Bizonyára így is van. És három évtizedes teljesen büntetlen gépjárművezetői múltam után holnaputántól nem kezdenek el büntetgetni. Bízom benne.


Dől a kultúra megint...

Mit is lehetne várni, amit a  legutóbbi kultúrált dologról és a belterjességről írtam beigazolódik. Egy újabb gyöngyszem:

Helye 2009.05.29 08:15

http://tmrsz.hu/hirek-aktualis/491-szef-20090529-tervezet.html

Hozzászlások:

.................

2009. 05. 28. - 18:22
Zodiac
0
 
 
...és 2009. év végéig mégcsak csörgősipkás, lufis, zenés, táncos mulatságok keretében sem fejezhetik ki rosszallásukat a megalkuvó érdekvédők, ha mi a munkaadói oldal mégsem tartjuk be ígéreteinket.
Ámen 
2009. 05. 28. - 18:30
ezek mind szarháziak
0
 
 
Kónya Péter és bandája megint lefeküdni készül a munkáltatónak, természetesen markáns, dörgedelmes felszólalások mellett, majd eredménynek fogják beállítani, hogy kemény tárgyalások után sikerült kiharcolni a Hszt. módosítását. A hülye buzija, már megint orránál fogva akarja hülyére venni a több tízezer rendőrt, bévést, vámost, katonát és nemzetbiztonságist.
Ideje lenne már bemutatni ennek a szarházinak az igazi énjét.


TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP