A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 27.

Elhallgatott a "demokrácia"

Tegnap dél óta elhallgatott a demokrácia éllovas honlapja.

Valami komoly dolog történhetett, mert csak a cikkekhez lehet, talán még hozzászólni -egy darabig?-.

Régebben napi rendszerességgel 3-4 hír is felcsusszant a demokrácia éllovasának oldalára, most már egy napja nagy a csend. A Vendégkönyet leamortizálták Öntömjénre.

Igaz most aki főként kérdéseket tett fel saját magának és az utána később saját magának is megválaszolta becsülettel,  már Ő is az is érdektelennek tartja a kommunikációt. Vajon miért?

Csak nem azért, mert már a Vendégkönyvet a kutya sem olvassa magán-kívül? Vagy az EP kampánnyal van elfoglalva? Vagy esetleg Papp urat jelentgeti föl valahol? Vagy Imi új könyvét propagálja?, vagy a Mosad elfoglalta a szerverüket?, vagy az SZDSZ betiltatta őket?

Megfordult még a fejemben az is, hogy esetleg valaki indulni akar a BRDSZ küldöttközgyűlésén Posta Imi új könyvével a hóna alatt a Főtitkár választáson és most bomba hírt akarnak csinálni és ezért várnak?

Kezd idegesíteni ez a szótlanság............... 

Valami összesküvés van a háttérben, valami nagyon nagy Összeesküvés.

Valaki segítsen!

GM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP