A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. augusztus 29.

A botrány előszele, avagy szivárogtatnak? esetleg valódiak az iratok?



Nem tartozik szorosan a TMRSZ-el kapcsolatos ügyekhez, de mivel már az oldalon írtunk a romagyilkosságokról (utolsóról) ezért ezt a "dokumentumot" is közzétesszük. Mivel már tudjuk, hogy "megoldódott" a téma.

A hülyeség és a kommunikáció, avagy vak kommunikációs vezet világtalan kommunikálót?

Bukta I. cikkhez újabb "kicsike" adalék :-)

Az eredeti anyagok megjelenési sorrendje: 

http://gondola.hu  2008.08.10 19:28

http://www.nepszava.hu  2008.08.10. 19:26

http://www.stop.hu 2008.08.10 19:39

http://www.zalaihirlap.hu  2008.08.10 19:53

http://www.hrportal.hu

http://www.monitormagazin.hu

http://www.zalanews.eu

Google keresőben meg a többi, katt ide! 

stb., stb., stb.....

Erre fel meg mire és milyen időpontra kérik "egyes okosok" a sajtó helyreigazítást?

A TMRSZ hivatalos oldaláról idézve!

"Szám: Kü-299-1/2009.

Zalai Hírlap Kiadó Kft.
Zalai Hírlap Napilap Szerkesztősége

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Ady u. 62.;
Levélcím: 8901 Zalaegerszeg, Pf. 21.

Virrasztó Zsolt
Főszerkesztő Úr részére

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Alulírott Szima Judit a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkáraként, a szervezet törvényes képviselőjeként (székhely: Szekszárd 7100 Tanya u. 4.) a Zalai Hírlap Napilap 2009. augusztus 12-én megjelent számának "Jogerősen nyert a rendőrfőkapitány" című cikkben megjelent valótlan tényállításokkal szemben a törvényes határidőn belül a Pp. 342.§ (1) bekezdésben foglaltak alapján az alábbi

sajtó helyreigazítási kérelmet....."

stb.... (nem folytatom, mert csak foglalja a "területet")

Aranyoskáim drága kedves TMRSZ kommunikációsai! Kedves Szima Judit! amikor már ez a hír megjelent, akkor már régen nyílt titok és régen lejárt lemez volt! Azért nem tudtatok volna jobban utánanézni a dolgoknak?

Az meg egyenesen nevetséges, hogy 17! napig még fel sem tűnt nektek, hogy ezek a cikkek már nyilvánosak voltak? Azért kell egy megyei lapot b@sztatni?, hogy a "népszerűségeteket, meg a felsőbbrendűségeteket" fitogtassátok? Remélem elhajtanak benneteket a melegebb éghajlatra, mert ez a sajtóhelyreigazítási mizériátok egy felesleges Ökörség. 

JAVASLOM! (magaslabda feldobva) Kérjetek sajtó helyreigazítást a STOP-tól, Népszavától, Gondolától, meg mindenkitől aki ezt a hírt már 2008. augusztus 10-én a nyilvánosságra hozta! AZ MTI-t aztán végképp (azt már nem is merem szinte kimondani sem, hogy a zalaegerszegi munkaügyi bíróságot is) ki ne felejtsétek! Ha már lúd, akkor legyen kövér! (Legalább mutassatok már fel végre valamit tagsági pénzből)

MARHÁK! Ekkora észveszejtő baromságot!

Ebből is látszik, hogy mennyire "odafigyeltek" a dolgaitokra. 

(fáj azt látni amit műveltek, vagy már tényleg az agyatokra ment az összeseküvés elméletek postaimi álatal közvetített verziói?)

folyt. köv.

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP