A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 27.

A balfaszság netovábbja


A röhögő görcs kerülget és nagyon látszik, hogy a biztosítékok folyamatosan kimennek, kiolvadnak:

Közlöm nemzeti érzelmű barátommal, hogy semmi féle kapcsolatom sincs egyik párttal sem! Te most tényleg ilyen vagy, vagy csak szedsz valamit? Tudod a füves cigit le kéne tenned, akkor legalább tudnád, azt, hogy mit és miről írsz! Inkább igyál meg 2 sörrel kevesebbet a nagy melegben, mert lehet, hogy az ártott meg neked. Meg kellene olvasnod is tanulni, mivel a cikket a Hírszerző közölte le! NBH-s létedre lehetne már annyi sütnivalód, hogy tényleg el is olvasod a cikkeket.

Szomorú lenne ha pont ilyen hozzáértő miatt nem fognák meg Pintér "EX Belügyminiszter" Sándort.

Elnézést, ha durvának tűnik a hozzászólásom, de egy-két ember szellemi szintjén vagyok néha kénytelen válaszolni.

Pá aranyoskám!

GM

Akkor lássuk a medvét:

forrás: http://www.tmrsz.hu/hirek/rh/486-vedofelszereles.html

Hozzászólás
szégyen
0
 
 
Szégyen, amit művelnek. 
2009. 05. 26. - 13:21
Válasz erre


NBH
0
 
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy nagy valószínüséggel az SZDSZ kezdeményezése által létrehoztak egy tmrsz blogot, ahova TMRSZ anyagokat másoltak át, illetve az általuk írt hozzászólásokat. Felhívásokat tettek közzé, hogy a TMRSZ-ről mondjanak adatokat. Emögött pedig az SZDSZ áll, mivel tegnap az SZDSZ-es honatya felszólalt az OGY-ban és a beszéde fenn is volt szószerint. Az országgyülésben pedig csak másnap vagy harmadnapra kerül fel a szószerinti anyag.

Ugyanakkor az országgyülésben az is elhangzott , hogy nem tudnak a TMRSZ-el mit kezdeni, mert törvényesen müködik, de ha valaki tud terhelőt rátok, akkor persze lépnek. 

Nos, az újabb
Gulyás honatya felszólalása és a blogg beindítása egyidőben történt.

Az általuk létrehozott tmrsz blogot először teljesen a ti háttéranyképeitekkel rakták fel megtévesztően, majd azt később levették.


Készüljetek, mert a törpepárt bekeményített, gyűlölködés szításában verhetetlenek, a magyar állam pénzét erre használják fel többek között, mert rettegnek a főtitkárotoktól. Ne engedjétek meg, hogy ide a honlapotokra a gyűlölködéseikkel betörjenek és ne üljetek fel a provokációiknak sem.

nemzeti érzelmŰ NBH-s, aki veletek van!

Felhívom a figyelmét kedves olvasónak, hogy a TMRSZ logói a google-ben mind megtalálhatók, ezáltal, nyilvánosak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP