A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 27.

A "demokratikus" honlapról idézve egy hozzászólás


Vélhetőleg, talán fent marad a tmrsz oldalon, de ha nem maradna fenn akkor itt a demokrácia jegyében megörökítem az utókornak:


megkoronázni nem kéne?

remélem szarvasbőrben, aranycsattokkal lesz kiadva. na egyszóval. nem az a baj, hogy valaki könyvet ír. ha kedve, ideje és pénze van rá, tegye. az sem baj, ha igazat ír valaki. sőt! de az a kevés jelenleg. lehet posta imre félékkel fenyegetőzni, közben szimát éltető könyvekkel dicsekedni, de NEM EZ A LÉNYEG! arról van szó, ha valaki le akar valakit járatni, legyen az egy személy, vagy egy szakszervezet, akkor kell némi pletyka, meg kitaláció, jó nagy hazugságokkal megspékelve, aztán csak le kell írni, majd figyelmesen hozzátenni a szerzőnek, hogy ez csak hallomás, ez pletyka, ezzel nem is értek egyet, de a rosszat, a gonoszságot már el is ültette az olvasóban. aztán kiadni, terjeszteni és meg is van a lejáratás. kit érdekel hogy igaz vagy sem? csöpögjön a szaftos sztorikról, hogy legyen min csámcsogni. csak persze ez visszafelé is elsülhet. mit ért el eddig valaki a gyülöletkampányokkal? azt, hogy egy ideig ették az emberek, aztán elült, meg utána is néztek páran, és ahonnan elindult, azt büntették. tmrsz létrejött, megerősödött, tündököl, aztán amikor a jobbik bent lesz a parlamentben a maga pár képviselőjével (persze távol a kormányzástól, a hatalomtól) akkor már másodlagos lesz a tmrsz. a jobbik is mint ahogy a miép is fel fog őrlődni, a következő ciklusokban. vagy bejut és marad a 15-20 képviselőjével az örök háborgó, vagy már be sem jut.  a tmrsz tagjai is még egy max két évig fogják tartani ezt a taglétszámot, és hála a tmrsz által felpiszkált állóvíznek, a többi szakszervezet "megreformálja" magát, majd elkezdődik, a visszaszivárgás, és a tmrsz eróziója. ez vagy lassú, vagy gyors lesz. ez függeni fog a külső körülményektől is.

http://www.tmrsz.hu/hirek/rh/485-brfk-potlek-butech.html


Idézve az eredeti környezetből:

1%-nak
-1


Na, már látom, hogy féltek és rettegtek, mert mindenre képesek vagytok, hogy a TMRSZ ellen gusztustalankod jatok.

Féljetek, mert jön a Posta Imre könyve és lerántja rólatok a leplet. Ezért ez a nagy zizegés. Ilyen még nem volt Magyarországon, de most lesz.

A TMRSZ Admin eddig a becsmérlő, másokat gyalázó kijelentéseket törölte. Menj a blogodra és ott fröcsögj, mert mi nem vagyunk rád kiváncsiak 1%
2009. 05. 26. - 13:44
Válasz erre
postakürt
0


ki az a posta imre?
amúgy azt ír amit akar, szólásszabadság van.
különben is nem az a lényeg amit ír, hanem aki írja. ezért egy nagy nulla az egész összehadovált fércműve.
szima juditról is lehetne írni könyvet. jól elhatárolódva a benne leírtakról, kijelentve hogy azok csak pletykák, hallomások, aztán befeketíteni a sárga földig. aztán kiadni és terjeszteni a tagságnak, meg a médiáknak.
persze előre már leírni, hogy nemsokára jön a könyv és lerántja rólatok a leplet. Ezért ez a nagy zizegés. Ilyen még nem volt Magyarországon, de most lesz. ugye milyen egyszerű? na ezért nagy nulla, kár a papírért.
:)
2009. 05. 26. - 15:11
Válasz erre
Posta Imre könyvéhez
0


Hát én úgy vélem, hogy Posta Úr könyve már most kiverte a biztosítékot.

Abban pedig igazad van, hogy Szima Judit életutja egy regény. Gondolom rövidesen ezt is megírják. Habár tudomásom van róla, hogy több könyvben is jelent meg róla, életutjáról történés.
2009. 05. 26. - 15:51
Válasz erre
postakürt
0


megkoronázni nem kéne?
remélem szarvasbőrben, aranycsattokkal lesz kiadva.
na egyszóval. nem az a baj, hogy valaki könyvet ír. ha kedve, ideje és pénze van rá, tegye. az sem baj, ha igazat ír valaki. sőt!
de az a kevés jelenleg.
lehet posta imre félékkel fenyegetőzni, közben szimát éltető könyvekkel dicsekedni, de NEM EZ A LÉNYEG!
arról van szó, ha valaki le akar valakit járatni, legyen az egy személy, vagy egy szakszervezet, akkor kell némi pletyka, meg kitaláció, jó nagy hazugságokkal megspékelve, aztán csak le kell írni, majd figyelmesen hozzátenni a szerzőnek, hogy ez csak hallomás, ez pletyka, ezzel nem is értek egyet, de a rosszat, a gonoszságot már el is ültette az olvasóban. aztán kiadni, terjeszteni és meg is van a lejáratás. kit érdekel hogy igaz vagy sem? csöpögjön a szaftos sztorikról, hogy legyen min csámcsogni.
csak persze ez visszafelé is elsülhet. mit ért el eddig valaki a gyülöletkampányokkal? azt, hogy egy ideig ették az emberek, aztán elült, meg utána is néztek páran, és ahonnan elindult, azt büntették.
tmrsz létrejött, megerősödött, tündököl, aztán amikor a jobbik bent lesz a parlamentben a maga pár képviselőjével (persze távol a kormányzástól, a hatalomtól) akkor már másodlagos lesz a tmrsz. a jobbik is mint ahogy a miép is fel fog őrlődni, a következő ciklusokban. vagy bejut és marad a 15-20 képviselőjével az örök háborgó, vagy már be sem jut.
a tmrsz tagjai is még egy max két évig fogják tartani ezt a taglétszámot, és hála a tmrsz által felpiszkált állóvíznek, a többi szakszervezet "megreformálja" magát, majd elkezdődik, a visszaszivárgás, és a tmrsz eróziója. ez vagy lassú, vagy gyors lesz. ez függeni fog a külső körülményektől is.
2009. 05. 27. - 05:31
Válasz erre
vendégkönyv
0


amúgy hová lett a Vendégkönyv? ti is beszartatok?
2009. 05. 26. - 12:13
Válasz erre
tmrsz tag
0


A vendégkönyv regisztrációt követően elérhető bárki számára , valódi email cím megadását követően .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP