A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. július 15.

Idióta megjegyzés a tmrsz honlapján kommentárral.....

Kurvára megijedtem! Lassan már aludni sem merek.......
Miki
+1
 
 
Hihetetlen de már a RVE is odáig süllyedt hogy a kollégák közt iwiw-en küldözgeti a tmrszt mocskoló blog címét. 
2009. 07. 11. - 09:19
Vannak még látó és értelmes emberek akik észrevettek valamit és azt közzé teszik. Az idiotizmust meg ezentúl még többen meglátják ami a tmrsz vezetőinek szintjén megy.  Az oldalon viszont még egyetlen egy megalapozatlan rágalom sem jelent meg. Talán be vagytok tojva, hogy valaki a tmrsz-ről majd egy könyvet készít  és kiderül az igazság és oda szima judit nimbusza??
igazság
+2
 
 
Igen. A TMRSZt mocskoló RV-s szennyoldal a politika, valamint a rendőri vezetés által is kemény forintokkal, na meg egyéb módon és a demokráciát hirdetve csak saját maguk írhatnak be. Több jogász megnézte az oldalt és a véleményük szerint köztörvényes bűncselekmények garmadát követték már el így is. Az RV meg ha az iwiwen ezt reklámozza nagyon hamar eléri, hogy megszüntessék őket. Posta könyvét olvasva tőlük aztán minden kitellik, becsületük egyenlő a nullával. 
2009. 07. 11. - 09:55
Mellétrafáltál pubikám, mert senki semmilyen szinten sem finanszírozza az oldalt. Hamis vád miatt perelhető vagy! Hülyegyerek.. Az iwiw-ről meg csak annyit, hogy valójában hová tűnt a tmrsz az iwiw-ről? Erről nagy a hallgatás. A főtitkárod ezzel kapcsolatosan mit nyilatkozik?
KáTé
+1
 
 
RV és becsület????????
Nem ott keresnek hiába vagy 70 millio forintot a vezetőségüknél??????????? 
2009. 07. 11. - 15:51

Ez is megér egy polgári pert, melynek tárgya lehetsz... Az imikéddel egyetemben.

TMRSZ lap - újság vagy tákolmány?!

Ezt a kérdést nem e sorok írója, és nem először tesszük fel. Megfogalmazódott már korábban, amikor a TMRSZ valótlan tényállításai miatt sajtó-helyreigazítási pert indítottunk, és a TMRSZ lapjáról kiderült, hogy nincs is nyilvántartásba véve. Az első fokú bíróság még ennek tudatában is részben helyt adott a helyreigazítási kérelmünknek, de a másodfokú bíróság a nyilvántartásba vétel hiánya miatt érdemben nem is vizsgálta az ügyet, és elutasította a kérelmet. A Legfelsőbb Bíróság ismét az eljárásjogi szemléletét gyakorolta, hiszen az LB ítélet idejére a TMRSZ nyilvántartásba vette a lapját (és ezzel elismerte korábbi mulasztását), de kiemelte, hogy annak nincs visszaható hatálya, és a lap egyébként sem rendelkezik keltezéssel, így - a sajtóper alapjául szolgáló - időszaki lapnak nem tekinthető.
Tudomásul vettük a verdiktet, de vészjóslóan tekintettünk a jövőbe, ahogyan a korább lapszámunkban írtam:
„A per tanúsága alapján készen is van a mocskolódó recept! Gyűjts össze egy csokor rágalmazó szitkot, amelyre sokan felkapják a fejüket, azt felelőtlenül írd le, és jelentesd meg a sajtó-nyilvántartásba nem vett lapodban. Dőlj hátra, és várd a hatást, ami nem is maradhat el. Az olvasók jól csámcsognak rajta, ízlik nekik, hogy végre nem ők vannak pellengérre állítva. Fortyog a nép! Az igazság pedig senkit sem érdekel, hiszen olyan jogállamban élünk, ahol saját hanyagságára bárki hivatkozhat, és mentesül a sajtójogi felelősség alól. Kíváncsian várjuk, mikor főznek ki valami újat? A tagság ki van éhezve! Vagy már eleget tettek jogszabályi kötelezettségüknek és bejegyeztették lapjukat? Se baj, más kiadvány is jó lesz, csak bízzanak a TMRSZ-receptben!"

  Bár így lenne lottó ötösöm, mint ennél az előrejelzésnél, ugyanis a TMRSZ Rend-Őr című lapját (?) ugyan nyilvántartásba vették, de azt továbbra sem látták el keltezéssel, ezért nem teljesíti az időszaki lap követelményeit és a szigorú eljárásjogi szemléletű ítélkezési gyakorlat szerint nem lehet sajtóper tárgya. Ha rosszindulatú lennék, azt feltételezném, hogy szándékosan csinálták, szándékosan nem látták el keltezéssel a lapjukat, hogy ne viseljenek sajtójogi felelősséget. Márpedig a Rend-Őr ismét valótlan tényállításokat jelentetett meg, a mocskolódó recept folytatódik, egész receptkönyv férne ki belőle. A főszakács mesterien keveri a maszlagot, a magyar konyha pedig méltán híres egész Európában! A hozzávalók listája sem titkos, a negyedik adalék a legfontosabb a TMRSZ számára, ettől lesz jobb íze a fertelemnek.  

  Minket viszont nem etetnek meg, és ha sajtóper útján nem is, de általános személyiségvédelmi per útján elégtételt fogunk szerezni, és akkor mindegy lesz az, hogy a TMRSZ Rend-Őr című kiadványa újság vagy tákolmány. 

dr. Oláh Tamás, jogtanácsos

Nyílt levél Szima Judit asszonynak, a Tettrekész Magyar Rendőrök Szakszervezete főtitkárának

Engedje meg, hogy Pongó Géza főtitkár úr megbízásából - mint megszólított és személyében is érintett - én válaszoljak Önnek a FRÁSZ újságban és az FRSZ honlapján „Tisztelt Tettrekész Rendőr bajtársaim" címmel megjelent cikk kapcsán küldött helyreigazítási kérelmére.

Már bevezető soraimmal el kell szomorítanom. Cikkünk szereplőinek nevei és szolgálati helye ugyanis természetesen a rendelkezésünkre állnak! Az elhíresült mondással élve: „Mi az hogy? Nagyon is!"

Ne magából induljon ki! Az FRSZ soha egyetlen rendőrségi dolgozót vagy vezetőt sem illetett alaptalan váddal! Ellentétben Önnel! Vegye elő a TMRSZ-el szemben hozott jogerős ítéleteket és ügyészi végzéseket a részben tagjai befizetéseiből fenntartott lakása kredencéből és olvassa el azokat figyelmesen! Talán eszébe jut, ki is szokott alaptalan rágalmakkal másokat vádolni.

De térjünk vissza a lényeghez. Ellentétben Önnel, én figyelmesen átolvastam pontatlanságoktól és csúsztatásoktól „hemzsegő" levelét, és elszomorodtam azon, hogy csak ennyi telik abból a „hatalmas szellemi tőkéből", amelyet eddigi írásaiban megvillantott.

A pontatlanságok és csúsztatások sorozata már a levele elején kezdetüket veszik. A párbeszéd egy előállítás során spontán esett meg, amikor a nyomozó kolléga egy előállítottat vitt az előállító helyiségbe. A fiatal egyenruhás azt sem tudta kivel áll szemben. Nem kért segítséget egyetlen problémájának megoldásához sem.

A beszélgetést az Önök tagja kezdeményezte. 

Segítséget egyébként sem Önöktől kérne, mivel már a szakközépiskolában találkozott, mindkét érdekképviseleti szervezettel és úgy találta, hogy az FRSZ az, amelyik valóban az emberekért dolgozik. Egyszóval a beszélgetést az Önök tagja kezdeményezte, bár elhamarkodott kiszólását már maga is megbánta, és elnézést kért tagtársunktól!
 
Az események menete cikkemből világosan kitűnik.

Így vagy az értő olvasás terén vannak alapvető hiányosságai, vagy szándékosan beszél félre a lényeg mellett. Előbbi orvosolható, jelen cikkem nyomán - ha nem is szívesen, de kötelességtudatból - stúdiumot tarthatok értő olvasásból, azonban ha szánt szándékkal beszél félre, azon nem segíthetek!

Mindezekre figyelemmel helyreigazítás iránti kérelmének természetesen nem adunk helyt, és az érintettek nevét sem közöljük Önnel! Azzal, hogy Tettrekész Bajtársunk elégtételt adott fiatal FRSZ-s kollegánknak, az ügyet egymás között rendezni tudták. De nem adjuk ki az érintetteket azért sem, mert egyiküket sem kívánjuk kitenni olyan zaklatásoknak és fenyegetéseknek, amiket a TMRSZ-ből az FRSZ-be átlépett tagok élhetnek át az önök részéről. E helyett azt ajánljuk, hogy keresse meg saját tagját, egyedül, ha van rá ideje.

A megkeresésében foglalt egyéb csúsztatásokkal nem kívánunk foglalkozni, mivel azok nem tartoznak a témához, másrészt bízunk benne, hogy a valóságalapot teljességgel nélkülöző rágalmait minden értelmes ember magától is a helyi értékén tudja kezelni és értelmezni. 

Fentiekkel az ügyet a Független Rendőr Szakszervezet lezártnak tekinti. Cikkünk elérte célját, mivel meggondolatlanul nyilatkozó tagjukat sikerült elgondolkodtatnunk és belátásra késztetnünk. Mindezt feljelentések és más nemtelen eszközök nélkül! Azzal, hogy nevezett elégtételt adott fiatal kollegájának, bajtársiasságból példát mutatott Önnek is! 

Kérem, kövesse!

Miskolc, 2009. július 09.

Egyre fogyatkozó tisztelettel:

Demján Zsolt
régióelnök sk"

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP