A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 27.

Elhallgatott a "demokrácia"

Tegnap dél óta elhallgatott a demokrácia éllovas honlapja.

Valami komoly dolog történhetett, mert csak a cikkekhez lehet, talán még hozzászólni -egy darabig?-.

Régebben napi rendszerességgel 3-4 hír is felcsusszant a demokrácia éllovasának oldalára, most már egy napja nagy a csend. A Vendégkönyet leamortizálták Öntömjénre.

Igaz most aki főként kérdéseket tett fel saját magának és az utána később saját magának is megválaszolta becsülettel,  már Ő is az is érdektelennek tartja a kommunikációt. Vajon miért?

Csak nem azért, mert már a Vendégkönyvet a kutya sem olvassa magán-kívül? Vagy az EP kampánnyal van elfoglalva? Vagy esetleg Papp urat jelentgeti föl valahol? Vagy Imi új könyvét propagálja?, vagy a Mosad elfoglalta a szerverüket?, vagy az SZDSZ betiltatta őket?

Megfordult még a fejemben az is, hogy esetleg valaki indulni akar a BRDSZ küldöttközgyűlésén Posta Imi új könyvével a hóna alatt a Főtitkár választáson és most bomba hírt akarnak csinálni és ezért várnak?

Kezd idegesíteni ez a szótlanság............... 

Valami összesküvés van a háttérben, valami nagyon nagy Összeesküvés.

Valaki segítsen!

GM

Mit mond a Fűügyész?

Bencze szerint aggályos a TMRSZ-Jobbik együttműködés
Mit mond a főügyész?

Átadta a rendőrség az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnak (IRM) a Jobbik és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) múlt héten kötött megállapodása miatt végzett vizsgálatának eredményét - közölte lapunkkal Bencze József. Az országos rendőrfőkapitány elmondta: az ORFK "jelentésében" az szerepel, hogy a szakszervezet átléphette az alkotmányosság határát, s az együttműködés létrejöttét sem tartják kívánatosnak. Draskovics Tibor, a szaktárca vezetője, lapunk kérdésére azt közölte: néhány napon belül nyilvánosságra hozzák átfogó vizsgálatuk eredményét, ám többet egyelőre nem kívánnak közölni.
 
Az alkotmányban szerepel, hogy a rendőrségnek pártpolitikai befolyástól mentesnek kell lennie - fejtette ki véleményét a Népszavának Bencze József, hozzátéve: szakszervezetek köthetnek együttműködést más szervezetekkel, akár pártokkal is. Ez alapvetően elfogadható, ám jelen esetben rendőrségi szakszervezetről van szó, épp ezért aggályos az együttműködés - jelentette ki. Bencze szavai szerint ugyanakkor ők véleményük kifejtésénél többet nem tehettek, hiszen a törvényességi felügyeletet a szakszervezetek fölött az ügyészség látja el. Ennek kapcsán a főkapitány tudatta azt is, hogy a főügyésznek is címzett egy levelet, amelyben az ő véleményét is kikéri az esetről.

Az ügyészi "ellenőrzés" szintén része az IRM által a múlt héten kért vizsgálatnak. Ez ugyanakkor nem sok jóval kecsegtet: a TMRSZ mielőtt aláírta volna szakmai együttműködési megállapodását a Jobbikkal, kikérte a működésüket ellenőrző Tolna Megyei Főügyészség véleményét. A megyei főügyészhelyettes úgymond engedélyezte a megállapodás aláírását. Nem feltétlen tartotta alkotmányellenesnek az együttműködést Lövétei István alkotmányjogász sem. A parlamenti pártok ettől függetlenül egyöntetűen elhatárolódtak a "szerződés" létrejöttétől. 

Népszava-információ

Na most akkor Én mennyit érhetek?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Tisztelt Olvasóim, kicsit keresgéltem és találtam a tmrsz oldalán a Rend-Őr 2007=3 számában egy cikket. Én speciel arra lennék kíváncsi, hogy vajon rám is ki fog e terjedni ennek a hatálya vagy új "vérdíjat" fognak kitűzni rám is?

Leszögezem 5.000.000 Ft-nál olcsóbban nem adom magam, viszont üzenem az engem feldobónak esetleg segítek neki és megegyezünk: FELE-FELE okés? Mindenki jól jár -no nem mint az a bizonyos mosogató-!

tmrsz001@gmail.com

GM

Mai látogatói toplista 06:00-13:00-ig

1. Budapest 81 ,

2. Szombathely 14,

3. Gyomro 8,

4. Szekszárd 5,

5. Vecsés 3,

6. Kondoros 2,

7. Őcsény 1

8. Bátaszék 1

A "demokratikus" honlapról idézve egy hozzászólás


Vélhetőleg, talán fent marad a tmrsz oldalon, de ha nem maradna fenn akkor itt a demokrácia jegyében megörökítem az utókornak:


megkoronázni nem kéne?

remélem szarvasbőrben, aranycsattokkal lesz kiadva. na egyszóval. nem az a baj, hogy valaki könyvet ír. ha kedve, ideje és pénze van rá, tegye. az sem baj, ha igazat ír valaki. sőt! de az a kevés jelenleg. lehet posta imre félékkel fenyegetőzni, közben szimát éltető könyvekkel dicsekedni, de NEM EZ A LÉNYEG! arról van szó, ha valaki le akar valakit járatni, legyen az egy személy, vagy egy szakszervezet, akkor kell némi pletyka, meg kitaláció, jó nagy hazugságokkal megspékelve, aztán csak le kell írni, majd figyelmesen hozzátenni a szerzőnek, hogy ez csak hallomás, ez pletyka, ezzel nem is értek egyet, de a rosszat, a gonoszságot már el is ültette az olvasóban. aztán kiadni, terjeszteni és meg is van a lejáratás. kit érdekel hogy igaz vagy sem? csöpögjön a szaftos sztorikról, hogy legyen min csámcsogni. csak persze ez visszafelé is elsülhet. mit ért el eddig valaki a gyülöletkampányokkal? azt, hogy egy ideig ették az emberek, aztán elült, meg utána is néztek páran, és ahonnan elindult, azt büntették. tmrsz létrejött, megerősödött, tündököl, aztán amikor a jobbik bent lesz a parlamentben a maga pár képviselőjével (persze távol a kormányzástól, a hatalomtól) akkor már másodlagos lesz a tmrsz. a jobbik is mint ahogy a miép is fel fog őrlődni, a következő ciklusokban. vagy bejut és marad a 15-20 képviselőjével az örök háborgó, vagy már be sem jut.  a tmrsz tagjai is még egy max két évig fogják tartani ezt a taglétszámot, és hála a tmrsz által felpiszkált állóvíznek, a többi szakszervezet "megreformálja" magát, majd elkezdődik, a visszaszivárgás, és a tmrsz eróziója. ez vagy lassú, vagy gyors lesz. ez függeni fog a külső körülményektől is.

http://www.tmrsz.hu/hirek/rh/485-brfk-potlek-butech.html


Idézve az eredeti környezetből:

1%-nak
-1


Na, már látom, hogy féltek és rettegtek, mert mindenre képesek vagytok, hogy a TMRSZ ellen gusztustalankod jatok.

Féljetek, mert jön a Posta Imre könyve és lerántja rólatok a leplet. Ezért ez a nagy zizegés. Ilyen még nem volt Magyarországon, de most lesz.

A TMRSZ Admin eddig a becsmérlő, másokat gyalázó kijelentéseket törölte. Menj a blogodra és ott fröcsögj, mert mi nem vagyunk rád kiváncsiak 1%
2009. 05. 26. - 13:44
Válasz erre
postakürt
0


ki az a posta imre?
amúgy azt ír amit akar, szólásszabadság van.
különben is nem az a lényeg amit ír, hanem aki írja. ezért egy nagy nulla az egész összehadovált fércműve.
szima juditról is lehetne írni könyvet. jól elhatárolódva a benne leírtakról, kijelentve hogy azok csak pletykák, hallomások, aztán befeketíteni a sárga földig. aztán kiadni és terjeszteni a tagságnak, meg a médiáknak.
persze előre már leírni, hogy nemsokára jön a könyv és lerántja rólatok a leplet. Ezért ez a nagy zizegés. Ilyen még nem volt Magyarországon, de most lesz. ugye milyen egyszerű? na ezért nagy nulla, kár a papírért.
:)
2009. 05. 26. - 15:11
Válasz erre
Posta Imre könyvéhez
0


Hát én úgy vélem, hogy Posta Úr könyve már most kiverte a biztosítékot.

Abban pedig igazad van, hogy Szima Judit életutja egy regény. Gondolom rövidesen ezt is megírják. Habár tudomásom van róla, hogy több könyvben is jelent meg róla, életutjáról történés.
2009. 05. 26. - 15:51
Válasz erre
postakürt
0


megkoronázni nem kéne?
remélem szarvasbőrben, aranycsattokkal lesz kiadva.
na egyszóval. nem az a baj, hogy valaki könyvet ír. ha kedve, ideje és pénze van rá, tegye. az sem baj, ha igazat ír valaki. sőt!
de az a kevés jelenleg.
lehet posta imre félékkel fenyegetőzni, közben szimát éltető könyvekkel dicsekedni, de NEM EZ A LÉNYEG!
arról van szó, ha valaki le akar valakit járatni, legyen az egy személy, vagy egy szakszervezet, akkor kell némi pletyka, meg kitaláció, jó nagy hazugságokkal megspékelve, aztán csak le kell írni, majd figyelmesen hozzátenni a szerzőnek, hogy ez csak hallomás, ez pletyka, ezzel nem is értek egyet, de a rosszat, a gonoszságot már el is ültette az olvasóban. aztán kiadni, terjeszteni és meg is van a lejáratás. kit érdekel hogy igaz vagy sem? csöpögjön a szaftos sztorikról, hogy legyen min csámcsogni.
csak persze ez visszafelé is elsülhet. mit ért el eddig valaki a gyülöletkampányokkal? azt, hogy egy ideig ették az emberek, aztán elült, meg utána is néztek páran, és ahonnan elindult, azt büntették.
tmrsz létrejött, megerősödött, tündököl, aztán amikor a jobbik bent lesz a parlamentben a maga pár képviselőjével (persze távol a kormányzástól, a hatalomtól) akkor már másodlagos lesz a tmrsz. a jobbik is mint ahogy a miép is fel fog őrlődni, a következő ciklusokban. vagy bejut és marad a 15-20 képviselőjével az örök háborgó, vagy már be sem jut.
a tmrsz tagjai is még egy max két évig fogják tartani ezt a taglétszámot, és hála a tmrsz által felpiszkált állóvíznek, a többi szakszervezet "megreformálja" magát, majd elkezdődik, a visszaszivárgás, és a tmrsz eróziója. ez vagy lassú, vagy gyors lesz. ez függeni fog a külső körülményektől is.
2009. 05. 27. - 05:31
Válasz erre
vendégkönyv
0


amúgy hová lett a Vendégkönyv? ti is beszartatok?
2009. 05. 26. - 12:13
Válasz erre
tmrsz tag
0


A vendégkönyv regisztrációt követően elérhető bárki számára , valódi email cím megadását követően .

Üstökösként európába!

Üstökösként Európába: a Jobbik listáján az egyik rendőri szakszervezet főtitkára

A kínálat bőséges:
a magyar nemzet legfelkészültebb fiai és honleányai készülnek arra, hogy 2009. június 7-én meghódítsák Brüsszelt, elfoglalják helyüket az Európai Parlamentben. A pártok listáinak böngészésekor örömmel fedezünk fel ismerős neveket, s nincs kétségünk afelől, hogy valamennyien méltóak hazánk képviseletére.

A honi közéletben megszokott, hogy az érdekvédelmi szervezetekben „kimagasló teljesítményt” nyújtó vezetőket a politikai pártok is „behálózzák”, s mintegy lobogóként tartják őket a választópolgárok elé.
Mindezek ellenére meglepetéssel olvastuk az Országos Választási Iroda honlapján, hogy – eddigi közéleti szereplése elismeréseként – a Rendőrség egyik reprezentatív szakszervezetének irányítója is felkerült a listára. Pártlistára természetesen, hiszen e szervezet alapszabályában már korábban deklarálta: pártoktól és mozgalmaktól függetlenül kíván tagjai érdekében tevékenykedni – harcosan, tettre készen.
Abban bízunk, hogy ez a lendület június 8-a után is érzékelhető lesz, és sikerül a magyar tempót a kissé eltunyult unióba exportálni.
Az is előfordulhat azonban, hogy a hónap végére már közel kéttucatnyi frakcióra hull szét a huszonkét fős delegáció, s az sem kizárt, hogy üstökösünk hamarosan feloszlatja az Európai Szakszervezeti Szövetséget, majd tettre készen lemondásra szólítja fel Barroso elnököt – az igazságosság, a béke és az együttműködés érdekében. Aki véletlenül nem ismert rá hősünkre, az tájékozódjon az érintett szakszervezet helyi tisztségviselőinél, vagy keresse fel az OVI honlapját
(http://www.election.hu/ep09vt/nevvalaszt.jsp?KEZDET=A )


Pongó Géza
főtitkár

Nesze Neked: Jobboldal!

Dől a kultúra és a szar meg a .......

Mi akarsz lenni kisfiam? Hát, tettrekész rendőr..
2009. május 20. 10:11

Eredeti: http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=19511

Százmilliókban mérhető annak a reklámértéke, amit a Tettrekész Rendőr Szakszervezet tett a rendőri hivatás népszerűsítésért, becsületének visszaadásáért és az állampolgári bizalom helyreállításáért. A liberális közvélemény-kutatók fel sem meri tenni a kérdést, hiszen rendkívül nagy számú lenne az érdekvédelmi tömörülés támogatottsága.

HunHír.Hu-információ

Százmilliókban mérhető annak a reklámértéke, amit a Tettrekész Rendőr Szakszervezet tett a rendőri hivatás népszerűsítésért, becsületének visszaadásáért és az állampolgári bizalom helyreállításáért. A liberális közvélemény-kutatók fel sem meri tenni a kérdést, hiszen rendkívül nagy számú lenne az érdekvédelmi tömörülés támogatottsága.


HunHír.Hu kommentár:
A szocionisták iszonyú pénzt költöttek, illetve játszottak át a csókos cégeknek a rendőri hivatás népszerűsítéséért, a fiatalok toborzásáért. A mutyi jól jött egyeseknek, de a rendőrség megítélésének javításáért egyedül Szima Juditék tettek. Nem támadni, hanem kitüntetni és előléptetni kell a rendőrtisztet, amiért megmenti a megtépázott mundér becsületét. Az meg, hogy egy másik rendőr szakszervezet hörög, nem is csoda, hiszen egy kirekesztő cigány, bizonyos Pongó nevezetű a vezetője.



Anyaország Főoldal Küldje el ismerősének Könyvjelzőbe Nyomtassa ki
Hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

csúzlis - 2009.05.20. 21:07
Pongó Pigmeus...a komcsi cigány a big bráner faszfej "sztárja"...reméltem, eltűnik a süllyesztőben, de még most is lehet hallani a patkányról.

ombre - 2009.05.20. 20:40
Az öcsém rendőr volt. 2003-ban leszerelt.
Azt mondta: -Nem csinálom tovább. Itt valami bűzlik!

A minap - 6 évvel a leszerelése után - szóba került köztünk újra a szerv.
Azt mondta: -6 éve civil vagyok. De a bűzt még most is érzem.

Hát, ennyi.
kardos - 2009.05.20. 13:09
Pogó Géza nem a bugyiárus hanem az FRSZ (gondolom F@szfejRohadtSünökZártköre) zsidó és cigánybérenc szakszervezet egyik kis pöcsegér vezetöje.
Szebb jövöt!

geologus - 2009.05.20. 11:38
...vagy: Mi akarsz lenni kisfiam? Hát, rasszista, szélsőséges, újnyilas, neonáci.
Igaza van annak aki olyasmit mondott, hogy azok a becsületes emberek, azoknak lehet hinni akiket a hatalom,
(a média) támad, köpköd.
Akit kitüntetnek az meg többnyire hazaáruló.

szemtanú - 2009.05.20. 10:31
Ez a "Pongó" a valóvilágos, komlói bugyiárus?

arion - 2009.05.20. 10:30
"Nem támadni, hanem ki kéne tüntetni és előléptetni..." Csakhogy a kormánypolitika nem erről szól. Azt tüntetik ki, aki zülleszt, mert az hajtja a globalisták malmára a vizet, és aki "a megtépázott mundér becsületét" megmenti, az az ő szemükben ellenség, mert belerondít a züllesztők munkájába. Ezért lesz rasszista, szélsőséges, újnyilas, neonáci.

Amikor a fagyi visszanyal


Ma hallgatják ki a volt titok minisztert
Ki szivárogtatott Szilvásyról?

Személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt hallgatják ki gyanúsítottként Szilvásy György volt titokminisztert - értesült a Híradó. A Magyar Nemzet szerdai cikkében arra következtetnek Bárándy Gergely szocialista politikus keddi nyilatkozatából, hogy Szilvásy Györgyöt szerdán hallgatják ki.
2009.05.27 08:45, hirado.hu/Népszabadság/Népszava


Sem a volt miniszter ügyvédje, sem a Központi Nyomozó Főügyészség nem árulta el, hogy pontosan mikor és milyen ügyben hallgatják ki az egykori minisztert, pusztán a gyanúsítás tényét ismerték el eddig. Közben azt vizsgálják, hogy ki szivárogtatott Vizsgálja a Legfőbb Ügyészség: hogyan tudhatta meg a Magyar Nemzet, hogy a volt titokminisztert gyanúsítottként hallgatja meg a Legfőbb Ügyészség az UD Zrt. ügyével kapcsolatban.

A Központi Nyomozó Főügyészség azt állítja: nem szivárogtattak ki semmit. Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Szilvásy György kihallgatása azzal a feljelentéssel állt kapcsolatban, amelyet az UD. Zrt. tett a cég egyik vezetője és Csányi Sándor közötti telefonbeszélgetés lehallgatása, illetve a lehallgatott beszélgetés állítólag jogsértő kiszivárogtatása miatt. Szilvásy ügyvédje megerősítette: valóban gyanúsítottként hallgatják meg a volt titokminisztert, ám azt hozzátette, az idézésben nem szerepel, hogy milyen ügyben hallgatják meg védencét.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője kedden elmondta, hogy az ügyészség sem a Magyar Nemzetnek, sem más sajtóorgánumnak nem adott tájékoztatást. A kérdés csak az: hogyan tudhatott minderről az újság, az ügy ráadásul nyomozati szakaszban van. A szocialista Bárándy Gergely éppen ezért sürgetett vizsgálatot. A képviselő utalt rá, hogy mivel a nyomozó főügyészségen van az információ, nem alaptalan következtetés, hogy valaki a kötelességét megszegve kiszivárogtatta a híreket. Budai Bernadett kormányszóvivő pedig az egész ügyről annyit mondott: Szilvásyt megilleti az ártatlanság vélelme.

Szilvásyt rabosították
MTI 2009.05.29 16:18:24 


Személyes adatokkal való visszaéléssel gyanúsította meg Szilvásy Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken. A volt titokminisztert négyórás vallomástétele közben rabosították is, a gyanúsításkor ujjlenyomatot vettek tőle.

Szilvásy György elmondta: „amennyire a gyanúsítást megértette”, a gyanúsítás alapja, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai megkapták azoknak a felvételeknek egy részét, amelyek a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója által tett feljelentés mellékletei voltak. Mint mondta, panaszt tett a gyanúsítás ellen, mert törvényi kötelezettségének tett eleget a bizottság tájékoztatásakor. 

Szilvásy György az ügyészségen jelezte: furcsállja, hogy miközben az UD Zrt.-t érintő nyomozásban, az „alapügyben” nyolc hónapja rendkívül vontatottan, akadályozottan folyik a nyomozás, ebben, a Fidesz feljelentésére megindult eljárásban gőzerővel folyik a nyomozás.

A miniszter azt is szóvá tette az ügyészségen: ha őt ebben az ügyben személyes adattal való visszaéléssel gyanúsítják, akkor miért nem teszik ezt meg Demeter Ervinnel (Fidesz), aki „nem egy esetben hasonló információk megszerzésére törekedett”, illetve miért nem teszik meg azokkal a fideszes politikusokkal szemben, „akik nyilvánosságra hozták azokat a személyes adatokat, amelyek kezelése miatt az ügyészség szerint gyanúsítható vagyok”.

A politikus a kihallgatáson rengeteg kérdés kapott, főleg azzal összefüggésben, hogy a nemzetbiztonsági bizottság tagjai hogyan, milyen körülmények között kapták meg a felvételeket. Szilvásy elismerte, hogy tőle is levették az ujjlenyomatot a gyanúsításkor, azaz rabosították. 

A vád
Egyrendbeli, hivatalos személyként, folytatólagosan elkövetett különleges személyes adattal visszaéléssel gyanúsítja Szilvásy György volt titokminisztert a Központi Nyomozó Főügyészség (KÜNYH). Az ügyészség szerint a volt miniszter jogtalanul sokszorosította és osztotta szét a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjainak az UD Zrt. ügyvezetőjének Demeter Ervinnel és Kövér Lászlóval folytatott telefonbeszélgetését. A Demeter Ervint és Kövér Lászlót érintő beszélgetéseket Szilvásy György jogtalanul sokszorosította és osztatta szét a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjai között, „ezzel pedig az érintettek személyes adatainak védelméhez fűződő érdekeit közmegítélésüket tekintve jelentős mértékben sértette”.

Miért nem lép be a szakszervezetbe?


 Miért nem lép be a ló a TMRSZ-be?
- ???

- Mert amit ott kapna, az már neki is van...


A balfaszság netovábbja


A röhögő görcs kerülget és nagyon látszik, hogy a biztosítékok folyamatosan kimennek, kiolvadnak:

Közlöm nemzeti érzelmű barátommal, hogy semmi féle kapcsolatom sincs egyik párttal sem! Te most tényleg ilyen vagy, vagy csak szedsz valamit? Tudod a füves cigit le kéne tenned, akkor legalább tudnád, azt, hogy mit és miről írsz! Inkább igyál meg 2 sörrel kevesebbet a nagy melegben, mert lehet, hogy az ártott meg neked. Meg kellene olvasnod is tanulni, mivel a cikket a Hírszerző közölte le! NBH-s létedre lehetne már annyi sütnivalód, hogy tényleg el is olvasod a cikkeket.

Szomorú lenne ha pont ilyen hozzáértő miatt nem fognák meg Pintér "EX Belügyminiszter" Sándort.

Elnézést, ha durvának tűnik a hozzászólásom, de egy-két ember szellemi szintjén vagyok néha kénytelen válaszolni.

Pá aranyoskám!

GM

Akkor lássuk a medvét:

forrás: http://www.tmrsz.hu/hirek/rh/486-vedofelszereles.html

Hozzászólás
szégyen
0
 
 
Szégyen, amit művelnek. 
2009. 05. 26. - 13:21
Válasz erre


NBH
0
 
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy nagy valószínüséggel az SZDSZ kezdeményezése által létrehoztak egy tmrsz blogot, ahova TMRSZ anyagokat másoltak át, illetve az általuk írt hozzászólásokat. Felhívásokat tettek közzé, hogy a TMRSZ-ről mondjanak adatokat. Emögött pedig az SZDSZ áll, mivel tegnap az SZDSZ-es honatya felszólalt az OGY-ban és a beszéde fenn is volt szószerint. Az országgyülésben pedig csak másnap vagy harmadnapra kerül fel a szószerinti anyag.

Ugyanakkor az országgyülésben az is elhangzott , hogy nem tudnak a TMRSZ-el mit kezdeni, mert törvényesen müködik, de ha valaki tud terhelőt rátok, akkor persze lépnek. 

Nos, az újabb
Gulyás honatya felszólalása és a blogg beindítása egyidőben történt.

Az általuk létrehozott tmrsz blogot először teljesen a ti háttéranyképeitekkel rakták fel megtévesztően, majd azt később levették.


Készüljetek, mert a törpepárt bekeményített, gyűlölködés szításában verhetetlenek, a magyar állam pénzét erre használják fel többek között, mert rettegnek a főtitkárotoktól. Ne engedjétek meg, hogy ide a honlapotokra a gyűlölködéseikkel betörjenek és ne üljetek fel a provokációiknak sem.

nemzeti érzelmŰ NBH-s, aki veletek van!

Felhívom a figyelmét kedves olvasónak, hogy a TMRSZ logói a google-ben mind megtalálhatók, ezáltal, nyilvánosak!

Rámszakadtak....



JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!

Hát Örömmel látom, hogy Tolna Megyéből (TMRSZ-IRODA) rendkívüli gyorsasággal rászakadtak, mármint a blog oldalra. Látszik, hogy Nagyméltóságú Vitéz Nagyasszony SZJ is olvas bennünket. Puff neki! Nos itt meg lehet nézni, hogy hogyan működik az a nagy büdös DEMOKRÁCIA! ami egyeseknek csak a fantáziájában létezik. Most majd a szarkeverők, megtudják azt, hogy milyen, ha úgy rendesen belerúgnak az emberbe.

Most majd el kezd támadni a jobbik, meg a gárda..... jujj de félek!

A legszebb az éjszakám volt: volt ki gondoskodjon róla, hogy minél kevesebbet aludjak, mert tett róla a kedves névtelen barátom......

Különösen nagy Tisztelettel köszöntöm a Szekszárdi, Őcsényi és Bátaszéki olvasóinkat!

GM

Miért is bunkó valaki?

Hajrá Papp úr!

Ez megér egy feljelentést, de csak az EP után! (addig a mentelmi jogával visszaél.....)

Tanulságos a hanganyag (hogy tudjátok, én úgy hallottam más forrásból, hogy SZJ minden beszélgetést felvesz az engedélyed nélkül) amúgy MEG KATT IDE!

Az anyag feltöltése folyamatban van saját helyre, nehogy "véletlenül" eltűnjön.

Természetesen a talpnyalók itt is jól előadják magukat. Csak egy a baj, hogy a lényeget SZJ-n kívül csak kevesen értik meg.

Azért kérdezem EP Képviselő Jelöltünk hol volt idáig kampányolni? Erről olyan mély és nagy a hallgatás!

GM

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP