A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 26.

Mi aztán nem cenzúrázunk

Mi aztán nem cenzúrázunk

A 168 Óra

2009. március 22. vasárnap, 12:53 


...hiteltelen és csúsztatásoktól hemzsegő cikket írt a TMRSZ-ről. 

Sándor Zsuzsa a 168 Óra újságírója 2009. március 5-én 15 óra 16 perckor az alábbi megkeresést küldte a TMRSZ sajtósának:

Tisztelt Ökrös Attila, a TMRSZ média szervező ügyvivője!
 
Elnézést, hogy zavarom, Sándor Zsuzsanna vagyok a 168 Óra hetilaptól. Próbáltam elérni telefonon - sikertelenül. Egy cikkünkhöz szeretnénk néhány kérdést feltenni Önnek, a TMRSZ működésével kapcsolatban.
 
A szakszervezetük honlapján Posta Imre könyvét hirdetik. Ő is képviselője a szakszervezetüknek, sőt, - legalábbis pár napja még ez szerepelt a honlapjukon - a Rend-Őr újság főszerkesztője. Posta írt nemrég cikket: Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédőnek - címmel. A szakszervezet lapjában is számos, a cigányságra, zsidókra vonatkozó támadó, uszító kijelentések szerepelnek. 
Egy rendőrségi szakszervezet számára ezek a szélsőséges nézetek hogyan vállalhatók? 
Miért adnak teret ilyen szélsőséges nézeteknek?
Nem gondolják, hogy ezzel megszegik rendőri esküjüket?
Posta Imre rendszeresen előadást tart a Magyar Gárda toborzásain. Önök szerint ez szakszervezeti feladat?
Főtitkáruk, Szima Judit lemondásra szólította fel az ORFK főkapitányát, és Draskovics Tibort az IRM miniszterét. Ez sem mond ellent a rendőrségi törvénynek? Egy rendőr szidalmazhatja nyilvánosan az állami vezetőket, feljebbvalóit?  
A honlapjuk fórumán többen nyíltan szervezkednek március 15-re. Valóban készülnek-e demonstrációra, és ha igen, milyenre?
 
Kérem, hogy ezekre a kérdésekre legkésőbb holnap, azaz 2009. március 6. 12 óráig válaszolni szíveskedjen.
 
Köszönettel: Sándor Zsuzsanna 168 Óra


A TMRSZ sajtósa 2009. március 5-én 17 óra 57 perckor az alábbi közleményt küldte meg részére:


 
Tisztelt Sándor Zsuzsanna!

Felvetésére vonatkozóan az alábbiakról tájékoztatom. A TMRSZ a szakszervezet érdekképviseleti körébe tartozó tevékenységet folytat. A "szakszervezet lapjában is..." kezdetű általánosító jellegű felvetésével kapcsolatban megköszönném, ha konkrétumokat és nem saját interpretációt közölne hasonló tartalmú megkeresések során. Szívesen állunk munkatársaimmal a 168 óra szerkesztőségének munkatársai rendelkezésére egy a szakszervezetünk tevékenységével kapcsolatos tényfeltáró riport elkészítésének erejéig, amelyet egyeztetett időpontban bármikor el tudnak készíteni. Bizonyára szokatlan Önnek a sajtó és szólásszabadság azon formája, amelyben lehetőséget adunk a honlapunk vendégkönyvében való online hozzászólások megjelenítésére, azonban az ott megjelentek nem mindig tükrözik a TMRSZ hivatalos álláspontját, melyet a vendégkönyv oldalán fel is tüntettünk.
Posta Imre felnőtt, értelmes, több diplomával rendelkező magyar állampolgár. Nem tartjuk fenn magunknak azt a jogot, hogy munkásságát minősítsük, könyvének ajánlója pedig azon apropónál fogva került fel honlapunkra, hogy olyan rendőri visszaéléseket tár fel, illetve említ meg könyvében, amely ma már szinte a köztudomású tények kategóriájába tartozik.

Az újságírói felületesség ékes példája az a csúsztatás értékű megállapítása is, amely szerint lemondásra szólítottuk volna fel a rendészeti minisztert, hiszen ilyen lépést eddig nem tett szakszervezetünk. Az ORFK vezetőjének lemondására a miskolci rendőrkapitány példátlan felfüggesztése okán kerítettünk sort. A történések mutatják ez egy elhibázott munkáltatói döntés volt, amelynek irányítója egy politikai párt által delegált miniszter. Egy ilyen döntés nyilvánvalóan nem szakmai, hanem politikai döntés.

Értelmezhetetlen és téves az a konklúzió, amely szerint honlapunk fórumán "nyíltan szervezkednének március 15-ére", vagy "demonstrációra készülnek", vagy hogy "rendőr szidalmazhatja nyíltan a rendőri vezetőket", stb. Ezeket a bejegyzéseket a honlap látogatói regisztráció és cenzúra nélkül tehetik meg. A bejegyzések íróiról mi sem tudjuk megállapítani azt, hogy rendőrök, vagy civil állampolgárok, ezért is helytelenek az ön által fentebb említett következtetések. Önnek pártatlan újságíróként azt gondolom a tények közlése, a hírek tudósítása, és nem konklúziók levonása a feladata. Természetesen következtetéseket is levonhat, de azt csak a tények, bizonyítékok mentén ajánlott megtenni. Ellenkező esetben a hiteltelenség bélyegét, és/vagy a bírósági peres eljárásban kell állításait igazolnia.

Amennyiben a tények, és az objektív tudósítás mentén cikket szándékozik írni akár a TMRSZ jelenségéről, akár a Rendőrség berkein belül kialakult szakmaiatlan, áldatlan állapotokról, a szakszervezet vezetője ellen indított koncepciós perről, vagy más, hasonló jellegű visszásságokról, egyeztetett időpontban munkatársaink szívesen állnak újságjuk rendelkezésére.

Természetesen az udvariasság szabályai szerint válaszoltunk az Ön által provokatív jelleggel megfogalmazott felvetéseire, de tisztelettel kérem, hogy felszólító jellegű, határidő tűzésével meghatározott válaszadási kényszert ne kényszerítsen szakszervezetünkre, mert ez esetben könnyen válasz nélkül maradnak a hasonló színvonalú megkereséseik.

Tisztelettel: Ökrös Attila

Ui:Szeretném megjegyezni, hogy minden telefont felveszek, az ismeretlen számot is visszahívom, de telefonomon nem volt semmiféle megkeresés, fogadatlan hívás, sem sms megkeresés.



A magát „pártatlannak” tartó 168 Óra először 2009. március 5-én 2 oldalon keresztül foglalkozott a TMRSZ-el. Sándor Zsuzsanna újságírójuk még arra sem vette a fáradságot, hogy bennünket megkérdezzen.

Ezt követően 2 hét múlva 2009. március 19-i számukban szintén a sajtótörvénnyel ellentétesen egyoldalúan már 6 oldalas cikk jelent meg oly módon, hogy lehetőséget sem biztosítottak véleményünk kifejtésére. A fentiek bizonyítják, szívesen álltunk volna az újság rendelkezésére, annak ellenére, hogy kérdésfeltevésbe burkolt vélemények provokatív jellege azonnal nyilvánvaló volt számunkra. 

A 168 Óra a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete 5350 fős tagsága számára – figyelemmel az egyoldalú, elfogult és a lejáratás szándékával íródott pamfletre - ezáltal teljesen hiteltelenné vált.
Hozzászólás
vörös
0
 
 
az "oknyomozó" újságírónak:

/Posta Imre, Szima Judit és a Tettrekész Magyar Rendőr Szakszervezet ellen indított hecc-kampány margójára)

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/374-irm-valasz-090309.html#comments
Ebben sok minden benne van, talán még 1-2 név kellene:
P.J. RSZVSZ pécsi központ vez
Dr. H.Sz. Kaposvár Városi Ügyészség vez
Dehát kérdem én, miért vizsgálódik most is a bencze úr, amikor az első (és talán majdnem végzetes) botrány kirobbanásakor
titokban már járt Kaposváron, 2008.02.18-án?
Ő, vagy Kökényesi úr hogy-hogy nem jutottak semmire 2008 februárjában akkor, mikor még egy mondhatni beismerő vallomásként értékelhető jelentés
is rendelkezésükre állt? Nem találtak ügyeket? Nem találták meg a szegény - egyébként kiszolgáltatott helyzetben lévő - közalkalmazottat?
De elég az elcsapott, elhelyezgetett hivatkozásban felsorolt rendőrök sorsát és azok 1-2 ügyét nézni. Semmi sem történt véletlenül.

Bizony, az ílyen dolgok miatt van szükség a karakán szakszervezetre, a karakán szakszervezeti vezetőkre!!!

Palkovics úr és a Tettrekészek viszonya nem volt felhőtlen. Talán valami székházeladások miatt tett fel kínos kérdéseket
Szima asszony valakinek, ezért romlott meg az a viszony? Ki tudja.

Posta Imréről. Jelen pillanatban nem tudom, mi van vele, de Szovjetúnió beli tanulmányai alatt, majd Magyarországon is,
a Katonai Főiskolán (már lebontották, izraeli cég épít a helyén lakóparkot) is végig színjeles, kitűnő, nagyon felkészült tanuló volt....
Nagyon is ígéretes katonai pályája leépítés miatt szakadt meg. Még csapatnál kezdte pszichológiai tanulmányait, a munkahelye
megszűnését követően váltott és lett végül pszichológus, hogy megírja rendőri munkahelye szempontjából végzetesnek bizonyuló
levelét az általa tapasztaltakról (pl. az izraeli in-kal-ról) gyurcsány úrnak.

Emlékszem a magyar vizsla c. újságra, ami trójai falónak bizonyult a jobboldal számára egy elhíresült faxküldés okán.
Itt egy - állítólagosan - Szima Judit által aláírt Jobbik plakát az eddig bevehetetlen ojjektumba csempészett faló.
Miért csak egy példányt dedikált Szima asszony? Vagy az az egy is hamisítvány?

Indult a "ci-.gányozó" rendőrök miatt már régebben egy hecckampány. Most a TMRSZ honlapját vádolják, próbálják összemosni szélsőséges eszmékkel a szakszervezetet.
Közben elfelejtik, hogy 2001 és 2004 között masszív izraeli titkosszolgálatot propagáló hozzászólásokat lehetett olvasni azon a belső
fórumon, ahonnan a cigányozó hozzászólásokat - valószínűleg teljesen jogtalanul - letöltötték és közzétették a blikkben(?), ezzel is
felháborodást gerjesztve. E, palesztin népet gya-lázó hozzászólások miatt mégsem küldték tolerancia tréningre az illető(ke)t.
A moszadot (izraeli titkosszolgálatot) propagáló személyek közül egyik feltehetően rokona Feldmályer Petrének, izraelben töltötte
sorkatonai szolgálatát, 4 évet töltött a francia idegenlégióban, lehet, hogy megszökött onnan és azon frissiben felszerelt rendőrnek
Magyarországon?
A rendőri esküben szerepel állami és szolgálati titok megőrzése is. Nos: hogyan lehet államtitkokat bízni egy kettős állampolgárra,
aki a moszadba jelentkezés módszerét, lehetőségeit ecseteli a rendőrség e belső fórumán (Holdudvar), kétkedőkkel közli, hogy telefonszámot
is tud adni, vannak kiskapuk.
Több izraeli kiküldetésen vett részt, majd NYUGDíJBA VONUL? TALÁN A LÉGIÓT IS BESZÁMíTOTTÁK NEKI?
http://www.remeny.org/node/115

Láttam, nagyon ügyesen "független" szakértőket is felvonultatott a 168 óra. Erről csak az a vicces kijelentés jut eszembe, hogy a dohánygyárak
alkalmazásában álló tüdőgyógyászok szövetsége szerint a dohányzás nem okoz tüdőrákot...

A haveri kutyák és a börtöntagozat pártja az egyik háziújságban moralizál. Ez már a vég?!
2009. 03. 22. - 12:02
Válasz erre
a négyes
+1
 
 
igen érdekes, valaki ... 
2009. 03. 22. - 13:15
Válasz erre
Hűha
+3
 
 
Hühü, ez nem semmi. Egyébként pedig az ujság egy nagy nulla.

2009. 03. 23. - 10:46
Válasz erre
KáTé
+2
 
 
Sziasztok!

Nem olvastam, de aki olvasta nagyjából elmesélte....ha a felét jól idézte, akkoris remélem, hogy a megfelelő jogi válaszlépések nem maradnak el......

2009. 03. 23. - 16:06
Válasz erre
punk
+2
 
 
Az Indexen találtam egy cikket, melynek rövidített ismertetőjét beemelem:
"A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc tart az igazságszolgáltatástól, ezt jelzi, hogy vasárnapi kongresszusi beszédében a bíróságokat és az ügyészséget támadta. Balsai István szerint a bukott párt, bukott miniszterelnökének szégyenletes beszédétől el kellene határolódnia a Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszternek. Az MSZP szerint viszont a Fidesznek is vannak folyamatban lévő ügyei, de azokról az ügyészség nem igyekszik tájékoztatni a közvéleményt. "

Nos... játszunk el a gondolattal ... mi történne a rendőrséggel, ha bebizonyosodna, hogy valóban léteznek statisztikai csalások és valóban az ország legkevesebb 60%-ában ebből élnek és valóban a legfelsőbb vezetői szintekig tudnak róla?

Nagy lenne a gebasz, főleg ha feltünne, hogy az elvtársakk-matt leszármazottai ülnek a rendőrségi vezetői kulcspozíciókban és pl. a hétvégi Gyurcsány nagyságát bizonyító kongresszuson (ahol bejelentette: lemond) a beszéd után két ember fogta közre: felesége és LAMPERTH MÓNIKA.
Akinek neve Zuschlag ügyben, K&H ügyben is megjelent. Két olyan ügyben, ahol az MSZP pénzszivattyú működésének módozatai kerültek napvilágra. 

Nem mellékesen ha valaki emlékszik még Kókával kapcsolatban említett "Európai formátumu politikus számla nélkül fizet botrányra", azokban a napokbanúgy terelődött el a figyelem a számla-ügyről, hogy hirtelen 5-6 helyen buktak le korrupt rendőrök.
Autópályások, határ mentén dolgozók.
Aminél nem zárnám ki az RSZVSZ munkáját sem.

És ugye az RSZVSZ jelenlegi vezetőjét is éppen LM nevezte ki, a kinevezett emberke nem mellékesen Somogy megyei kapitány volt régebben.
Apróság, de fontos lehet.

Talán reped a fal, Gyurcsány ezért lesz egyre vehemensebb? 
2009. 03. 24. - 12:05
Válasz erre
Morvai Krisztina
0
 
 
Morvai Kriszta mai nyilt levelének részlete, melyet az országgyűlés emberi jogi bizottságának vezetőjéhez írt:

"...Felhívom a T. Emberi Jogi Bizottság figyelmét arra is, hogy a jogállami és demokratikus rendőrség mellett, az emberi jogok biztosítása és védelme mellett kiálló legfontosabb szervezet, a Tettrekész Magyar Rendőrök Szakszervezete és annak vezetője, Szima Judit ellen szabályos hadjárat folyik. Mára egyértelművé vált a Magyarországot diktatúrává tenni akaró kormányközeli erőknek azon szándéka, hogy a TMRSZ-t hazug indokokkal feloszlattassák, Szima Judit és a közel ötezer szakszervezeti tag rendőr törekvéseit ellehetetlenítsék. Ez a törekvés tökéletesen beleillik abba a folyamatba, amelynek lényege a rendőrség és az állampolgárok mesterséges egymás ellen hergelése, a rendőrség politikai kézi vezérlésének zavartalan biztosítása, a jogállami rendőrségi modell helyett az önkényen, a diktatórikus módszereken alapuló rendőrség megerősítése. (A TMRSZ elleni hadjáratról ld például a 168 óra eheti számát.) Kérem a Tisztelt Emberi Jogi Bizottságot, hogy a Szima Judit elleni koncepciós büntetőeljárást szorosan figyelemmel követni, s a jogszerűen, kiválóan működő szakszervezet feloszlatását megakadályozni szíveskedjenek." 

2009. 03. 24. - 13:55
Válasz erre
matek
0
 
 
...milyen 5350 fő?...nem tud ez olvasni, hisz ott fenn jobbra csak 4920 van! Idióta 
2009. 03. 24. - 14:36
Válasz erre
Leslie
0
 
 
A 4920 éppen megfelel a fentiekben leírt "közel ötezer" főnek..... 
2009. 03. 25. - 05:24
Válasz erre
kedves matekos
0
 
 
az a hivatásosok létszáma, ezen felül vannak nyugállományba vonult, közalkalmazott és egyéb pártoló tagok is, kedves matekos 
2009. 03. 24. - 15:48
Válasz erre
matekosnak
0
 
 
Igen és szakközéiskolás tanulók, illetve Rendőrtiszti főiskolai tanulók is. 
2009. 03. 24. - 17:18
Válasz erre
kurfaorszák
0
 
 
na kérem szépen.. nyakó (majdnem kónya nevét írtam le, hiába a reflex: nyakónya) istván már erdélyben megmondta, hogy azt aki nincs velük azt démonizálni kell.

A 168 óra - nincs kétségem, hogy politikai megrendelésre és alázatos bértollnok módjára - lenácizta, lefastiztázta, leanteszemitázta, lerasszistázta a TMRSZ-t...A színvonal(talanság) és az otromba fröcsögés, amelyhez nevét adta néhány közéleti nímand is (legalábbis nekem fogalmam sem volt eddig arról, hogy olyan szakmákból is meg lehet élni, mint jogszociológus és szakszervezet-k utató politikai munkatárs...mi a manó?) arra irányult egyáltalán nem leplezett módon, hogy a TMRSZ-szel riogassa az olvasókat. Jujjj...ajaj...húha...nadeilyet... és hasonló veretes érvrendzerrel, már ami kitelik a sándor zsuzsanna nevű hivatásos és megélhetési gyűlölködő újságíró asszonytól.

Azt, hogy a balliberális média mennyire tart egy szakmai alapon működő, erős rendőrségtől, ez a 6 oldalas (!) cikk világosan mutatja. A 168 órában 6 oldalnyi hirdetés kb 6 millió forintba kerül annak, aki van olyan ostoba, hogy a 168 órában akarja magát, vagy cégét népszerűsíteni. 

A hisztéria és a démonizálás kezd verbálisan a tetőfokára hágni a lipótmezőről hiányzó szenilis újságírók és őrült politikusok között.

Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy az elmúlt 24 órában volt aki a Fideszt (aki előrehozott választásokat szeretne) "közveszélyesnek", és volt aki "náci pártnak" minősítette.

Szóval az elvtársak elkúrták de azért a hatalom megtartása sokkal fontosabb számukra még ma is, mint hogy tiszta viszonyok legyenek. Ezek a sehonnai bitangok fenyegetőznek feloszlatással, alkotmányellenes működéssel, megengedhetetle n érdekérvényesítésről, pusztán azért mert valaki "vették a bátorságot" és 2004-ben 34-en megalakították a TMRSZ-t és ma már 5 ezren vannak. Csak így tovább TMRSZ!

Hajrá TMRSZ! Győzzön a Jobbik!:-) 
2009. 03. 24. - 16:19
Válasz erre
rend öre
0
 
 
mind ilyen o kos sak vagytok vagy külsősőkkel dolgoztattok? 
2009. 03. 24. - 16:29
Válasz erre
kurfaorszák
0
 
 
nahát nahát... készól akövetkező lejárató szándékú cikk?:-) LOL 

Hajrá Zsuzsika! Jól jön az a kis újságírói lóvé a nyugdíj és a kárpótlás mellé ugye?:-)

Egyébként a fontossági sorrend szépen látszik, ahogy Zsuzsanna asszony 6 oldalt tudott kikönyökölni a TMRSZ számára a 60 oldalas lapocskában. 6 oldal jutott a TMRSZ-nek és ha jól emlékszem például csak 2 oldal mártírkodós fényezés jutott Lendvai Ildikónak. EZ azért elég ciki nem? Már így eltolódott a démonizálás:fényezés aránya?:-)

Hát igen, ami matt és aminél a felszín alatt nincs tartalom, ott a fényezési szándék elég erőltetett és büdös.

Már alig várom a következő lapszámot, hogy a 168 óra megint adjon a TMRSZ-nek 6 oldal ingyenreklámot:-)

LOL 
2009. 03. 24. - 16:37
Válasz erre
rend őrre
0
 
 
mindenki ílyen okos itt, lépj be te is közénk

2008 nyarán cigány érzékenyítő tréningen vehettem rsézt, közpénzből, utasításra.
Itt végül is bemutatták nekünk, hogy a fasizmus egyenlő a jobboldallal, a radikalizmussal, a Jobbikal és a fidesszel.

A helyes irányultság a liberalizmus.

Ott az orrunk előtt hívták fel a kisebbségiek figyelmét arra, hogy irassák be igazolványaikba, hogy cigány származásúak, így ha elmennek jelentkezni valahova dolgozni és nem akarják őket alkalmazni, azonnal hívhatják az ombudszmant.

Nem mellékesen pedig az önkormányzatok kikerülésével kaphatnak az úniótól célzott normatív támogatásokat.

Nem tudom, tudjátok-e, hogy ha rendőrtisztire jelentkezik valaki, akkor a cigány származás egyenértékű egy nyelvvizsgával (10 pont), újabb 10 pont, ha a jelentkező szüleinek legmagasabb iskolai végzettsége a 8 általánost nem haladja meg... 
2009. 03. 24. - 16:41
Válasz erre
rend őrre
0
 
 
Voltam olyan tréningen is 1 évvel korábban, ahol egy szép délutánon olyan érdekvédővel kellett vitatkoznunk - hallgatnunk őt, hogy mílyen előítéletesek vagyunk - aki bevezetésként azzal indított, hogy nem szereti a rendőröket, mert már hallgatták ki gyanúsítottként olyan ügyben, amihez neki semmi köze sem volt. 

Indokolt is a drága kisasszony: EL SEM OLVASTA, CSAK ALÁÍRTA A JEGYZŐKÖNYVET, AMIT ELÉ RAKTAK AZÉRT LETT GYANÚSÍTOTT.

Bizony, nagyot és bsokat hibáztunk, mi előitéletes rendőrök, ezzel szemben az előítéletmentes kisasszonnyal. 


fentiek miatt lövésem nincsen kik és hogyan merik bárhol, akár itthon, akár külföldön azt kommunikálni 
2009. 03. 24. - 16:47
Válasz erre
rend őrre
0
 
 
Félreérthetően fogalmaztam: a gyanúsítotti jegyzőkönyvet írta alá úgy, hogy el sem olvasta. Miközben az adott bűncselekményt nem is ő követte el. Néhányszor már hallottam ezt az indoklás a munkám során, csak azok a személyek nem voltak érdekvédők... 
2009. 03. 24. - 16:49
Válasz erre
Glatz Ferencet miniszterelnöknek
0
 
 
Tényleg nem szeretnék itt politizálni, csak friss hír, hogy Glatz Ferenc az egyik miniszterelnök-jelölt.

Ő mondta egyszer állítólag, jobban mondva róla keringett egy időben:

"A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában." (Glatz Ferenc: "A magyarok krónikája", Budapest, 1996. 9. oldal.) " 
2009. 03. 24. - 16:58
Válasz erre
démonizálás
0
 
 
Totalitás: rettenetes, hogyan próbálja következetesen démonizálni azokat, akiket ellenfeleinek gondol.
Ahogy Nyakó úr elmagyarázta volt Erdélyben, ez az önök módszere.
Ön mást sem tud, csak antiszemitizmus sal vádolni igaztalanul másokat, engedély nélkül letegezni, következetes visszamagázások után sem véve észre magát. Biztosan a "neveltetés" lehet a kiváltó ok.
Ön alkalmatlan a józan gondolkodásra, "gyűlölet", "antiszemitizmus", "kirekesztés", "nacionalizmus", ezek az ön által leggyakrabban és leg- feleslegesebben használt kifejezések.
Őn nem is tudja mit beszél, párbeszédet kezdeményezni önnel azért felesleges, mert nem fogja fel, hogy a másik miről beszél és azt sem éri föl ésszel a jelek szerint, hogy megfelelő mennyiségű információ híjján nem tehet olyam kijelentéseket pl, amit néhány sorral lejjebb éppenséggel megtett, jelesül: "ezen politika mentességet Posta Imre és a főtitkár asszony antiszemita meggyőződésü hite, és nyilatkozatai ellehetetleniti".
Ha önnek sok pénze van, még beszéljes sok ílyen csacskaságot, hátha a párt és a vezér kifizeti ön helyett.

Elhiszem, hogy tizen-huszan jól elvannak egymással, egymásban erősítgetve a hiedelmet, hogy a vörös fény nyugtat, nem is azért merészkedtem ide, hogy a törzsközönséget letérítsem az önök által még mindig lelkesen/elkeseredetten (attól függ, mílyen messze van a nyugdíjosztás időpontja) épített cucializmus rögös útjáról.
Csak és kizárólag a "tényfeltáró" miatt toltam el idáig a biciklit.

Természetesen ezen az oldalon, ebben a közegben felesleges is az ön szemére vetnem bármit is, nem fogja föl, beszűkülten - tényleg írásjelek helyett - csak a mantraszerűen ismételgethető kedves kifejezéseit biggyeszti mindenkire, akiben nem bízik. Ön termék.
Nem az én szintem önnel vitatkozni, ezt a továbbiakban sem fogom megtenni.

Zsode, engedje meg:
http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/352-gepkocsi-szaks zervezeteknek.html

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/351-hszt-modositas -irm.html

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/69-brfk-nem-kiviz sgal-qmajd-iras ban-is-intezked ikq.html

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/68-kibujik-a-szoe g-a-zsakbol.html


"Miért félnek a rendőri vezetők a rossz bűnügyi statisztikától?
A rossz bűnügyi statisztikától való rendőri félelmet támasztja alá a PARTNERS HUNGARYpár évvel ezelőtt végzett kutatásának eredménye is. A felmérés B/II. pontja szerint a megkérdezett sértettek 11,9%-át a rendőrök megpróbálták lebeszélni arról, hogy a bűnügyben feljelentést tegyenek. Ez az adat két érdekes következtetésre ad alapot. Az egyik az, hogy évi 300 ezer körüli sértettet alapul véve – a 11,9 % tükrében – összesen 35 700 személyt akartak lebeszélni a feljelentés megtételéről. A másik pedig az, hogy a kutatásnál megkérdezett sértettek adatait – a folyamatban lévő bűnügyek alapján – a rendőrség biztosította, ezért így a 11,9%-ban nem szerepelnek azok a sértettek, akiket valójában sikerült lebeszélni a feljelentés megtételéről. A rendőrségen belül működő RSZVSZ nem tett érdemi lépéseket az ügyben." 
2009. 03. 25. - 03:02
Válasz erre
168óra
0
 
 
A 168 óra nevű szélsőséges, kirekesztő, gyűlöletkeltő hírportálon találtam, az egyik hozzászóló írta a TMRSZ-ről szóló cikkükhöz:
"anzsuhus becs2009-03-25 18:41:33 #68
A TMRSZ tagoknak plusz a hülyesg is kötelzö nagyon szigoruak a szabalyok a belepesnel 1) elme orvosi biznyitvany, hogy a foszer valoban tök hülye 2)igazolas,hogy a nagypapa 1944-45 ben nyilas partszolgalatos volt / zuglo külön plusz pont/ majd igazolni kell hogy idöben at igazolt az AVH hoz be kell mutatni a szülök karhatalmista multjat igazolo papirokat es a /borbejlegeny/ munkasör igazolvanyt Peter Gabor dedikalt fenykepe + 10 pont Marosane csak 3"
http://www.168ora.hu/itthon/milyen-tettre-k eszek-32700.html
2009. 03. 25. - 17:22
Válasz erre
pamflett
-1
 
 
A 168 Óra olyan ujság, amit kevesen vásárolnak és az MSZP tartja fenn. Olvasottsága igen gyér.

Sajnálatos, hogy a TMRSZ meg sem szólalhatott a cikkükben, ami egyébként személyiségi jogokat sért, mivelhogy az egyenlő bánásmód követelményét abszlute nem tartotta be a pamflettet iró ujság. 
2009. 03. 26. - 02:15
Válasz erre
TALPNYALÓK
0
 
 
A 168 Óra nevezetű újság szorosan kötődik a Gyurcsány féle talpnyaló cselédsajtóhoz. Ezek a médiák különböző jogcímeken, pályázatokon keresztül nagyon sok pénzt kapnak, azért hogy kiszolgálják a kapitalista Gyurcsány féléket. Képesek mindent kiforgatni és a tényeket semmibe venni. 
Megjegyzem, hogy az igazi újságíró mindig ellenzéki, tehát soha nem a hatalmon lévők szolgálatában hanem az igazság vagy a nép érdekében írnak. Nálunk azonban fordítva, a Gyurcsány féle alakok hazug szócsöveként működnek.. 
2009. 03. 26. - 04:41
Válasz erre
bizony ez már nem vicc, ezek ennyi aggyal élnek
0
 
 
A 168 óra jelenti:

"öszike132009-03-26 21:12:18 #73
Pontosan igy lehet.
Fedö szervezet jól felépitve mindenhová beépülve, és seki sem ellenörzi, senki sem figyeli öket.
Bizony EZ MÁR NEM VICC.

totalitás2009-03-26 15:47:26 #72
Az antiszemitizmus mára hitté nőtte ki magát.Az antiszemita hitüek meggyöződéses zsidó, Izrael és Judaizmus gyülölők.A zsidók és Izrael létezési jogát tagadják, és folyamatosan kétségbe vonják.Itt nem érvényesül a politikában emlegetett "jobb" vagy "bal" oldal.Az IZRAEL bp-i nagykövetsége elötti tüntetésen Morvai Krisztina, Vona Gábor, Thürmer Gyula,stb.
háta mögött a tv hiradókban is jól halattszott a "zsidók takarodjatok" orditozás.Figyelemre méltó az antiszemita hitüek felszaporodása, szervezettségük és az a képesség, hogy közpénzekhez vagy akár úniós pénzekhez is hozzájuthatnak.A TMRSZ valami féle fedőszervezet amelyet gyakorlatilag senki sem ellenőriz."
2009. 03. 26. - 18:48
Válasz erre
csak teszik a dolgukat
0
 
 
Én nem értem. A honlapot olvasva semmiféle antiszemitizmus ra utaló jelet nem találtam. Egy szakszervezet, aki következetesen képviseli a tagságát. Kinek szurja ez a szemét? Talán azon köztörvényes bünözőknek, akik itten a legjobban kiabálnak: 
2009. 03. 29. - 08:24
Válasz erre
Következő


2009. 04. 06. - 13:30
Válasz erre
TMRSZ
0
 
 
Már fellépett a TMRSZ, kérte a sajtó-helyreigazítást. 
2009. 04. 06. - 13:45
Válasz erre
én ugy gondolom
0
 
 
Én úgy gondolom, hogy a 168 óra a rasszista,kirekesztő,nemzetellenes. 
2009. 04. 06. - 15:34
Válasz erre
Előző
1 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP