A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 26.

Beindult az agyfosás és a sötétség

Kedves Hölgyem/Uram/Olvasóm!

Hát elkezdődött a magyarországi demokrácia ha nem az EU legsötétebb korszaka! (vagy csak a Posta Imi kattant be???)

A mai nap 12:25 óta a TMRSZ "vendégkönyve" vagyis ahol az önfényezés nemt, mostantól csak regisztrált felhasználók olvashatják a hozzászólásokat, illetve írhatnak! Gratulálok TMRSZ! EU! EP! és a Szima Judit még akarja a demokráciát és oda készül!

Gratula nekik a citrom díjra esélyesek lesznek.

Annak idején még a fő sajtósuk nyilvánosan kikérte magának, azt, hogy ők cenzoroskodnának. (ha ha ha ha ha........)

Hát úgy látszik ez most megváltozik. Ami nagyon jó és szép lesz és lett, hogy a TMRSZ vezetése, most-már legalább nem látható és hivalkodó módon fényezi önmagát az oldalukon. A vendégkönyvükben.  A Nyílt se@@nyalásnak vége, végre!

A következő majd az lesz, mikor a hírekhez való hozzászólásokat is korlátozzák, mert a vendégkönyv fékentartott hozzászólói majd áthelyezik oda magukat és csinálják majd a ramazurit.

Posta Imi meg el kezd kattogni és felkelésre buzdít mindenkit ezen az oldalon! Le fog zsidózni és a farkamat akarja majd folyamatosan vizslatni (zsidó vagyok-e) és gázkamrába akar majd küldeni, megvizsgáltatja hogy nem vagyok e valamelyik szabadkőműves társaság tagja, vagy a Magyar Gárda roma tagozatát küldi ellenem!

Nyugodjatok meg báránykáim! Várom a megbotránkozásotokat.

GM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP