A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 26.

Egy régebbi anyag egy fórumról

http://www.fbvszosz.hu/forum/viewtopic.php?p=3026&sid=a8f2c5970798e12b87043dede0f30313

Nyílt levél! 



A feljelentések ára… 

avagy mindenkit feljelentünk oszt víz, majd ahogy esik, úgy puffan. 

Hát akkor most puffan! 


Megrendült a bizalom a TMRSZ-ben a főtitkár személye miatt. 


Tisztelt Kollégák, Barátaim, Ellenségeim, Szima Judit Fanok! 



Egy többszörösen megerősített hírt, közlök veletek. 

A MOSZ (Munkástanácsok Országos Szövetsége) elnöksége teljes és elsöprő többséggel elfogadta, hogy a TMRSZ-t a Főtitkár (Szima Judit) összeférhetetlen személye miatt kizárja a konföderáció soraiból. 

Emiatt egy rendkívüli választmányi ülést tartanak, (ahol már egyszer a Szima Judit megpróbálta átvenni puccsszerűen a hatalmat). 

A választmányi ülés vélhetőleg és várhatóan minimum 90%-os szavazat többséggel meg fogja szavazni a TMRSZ kizárását.

azót a lényeg megtörtént kib@szarintották rendesen, erről nemrég sajtó közlemény is megjelent. ezt nehéz megcáfolni, mint minden mást.

Hogy mi is lehet itt az ok? 

Az állandó feljelentései, 

Úgymint Pld.: még a konföderációt is feljelentette a nagyméltóságú asszony, mert olyan adatokat akart kikérni, amihez valójában semmi köze sincs (erre azért megkapta az elutasító választ hivatalosan a szövetségesétől!) és ezért zsigeri dühből feljelentette a saját szövetségesét! 

Ez nem egészen tökéletes dolognak tűnik számomra. 

Mivel ezek és a hasonló ámokfutásai felkeltették a PMRFK Pszichológia osztályának és az egészségügyi alkalmasságot vizsgáló szerv figyelmét, ha jól tudom egy elmeorvosi vizsgálatot is kezdeményeznek vele szemben a cégen belül. 

A kezdeményezés alapja hivatalosan független orvosi szakvéleményekkel is alá lesz támasztva, melyet utána az ORFK-nak hivatalosan is megküldenek. 

Az ügyészségi vizsgálat is szépen alakul. A bujtogatás is teljes mértékben alátámasztott és bizonyított lesz. Nem szép jövő elé nézünk. 

Nos ezek után lehet menni EU bíróságra meg ide-oda. 

Nos érdemes elgondolkodni azon, hogy ez a szép reményű szakszervezet egy furcsa szellemi képességű vezetővel az élén miért áll a szétesés határán. Hát ez az igazi ok! 

Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy újítani kéne már és eltüntetni egy morálisan szétesett főtitkárt a TMRSZ éléről amíg nem késő. 



Hogy miért is készült ez a nyílt levél? 

Én személy szerint nagyon megszívtam a TMRSZ jogsegélyét, ami állítólag ingyenes, csak azt nem értettem meg mind a mai napig, hogy utána miért kellett ugyan fizetnem 10 %-ot a (rend-őrért) alapítvány javára? 

Jól átvertek a mélyen tisztelt ügyvédek, akik alapból így készítik a megbízási szerződéseket ( az apró betűs részben van mindig a lényeg). 

Sorstársaim! TMRSZ jogsegély ügyben nagyon vigyázzatok! 

Az információimat pedig megbízható helyről kaptam! Sajnos! A tények valósak és nem félrevezetők! 



Ezt a nyílt levelemet közzéteszem minden rendű és rangú fórumon! 

BRDSZ-nél, FRSZ-nél, RV-nél, TMRSZ-nél, stb… 

pontosan azért, mivel ismerem a TMRSZ vendégkönyvének és fórumának belső működését és a cenzúra módját és irányítóját, illetve annak személyét. 

Remélem nyílt levelem nem fogják cenzúrázni sehol! 

Fogjunk össze amíg nem lesz végképp késő! 



Egy aggódó, sajnos már csak volt TMRSZ tag. 

Megcsömörlöttem az „érdekvédelemtől”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP