A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 26.

Hogy ne felejtsünk III.

Hogy Ne felejtsünk III.

A cikkek elérhetősége:

Link: http://nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineKereses.asp&kf_kezd=09.05.19.&kf_vege=09.05.26.&kf_szo=tmrsz&kf_mehet.x=0&kf_mehet.y=0
Egy radikális rendőrszakszervezet

2009.05.26. | 05:23:58

Bencze szerint aggályos a TMRSZ-Jobbik együttműködés
Mit mond a főügyész?
Átadta a rendőrség az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnak (IRM) a Jobbik és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) múlt héten kötött megállapodása miatt végzett vizsgálatának eredményét - közölte lapunkkal Bencze József. Az országos rendőrfőkapitány elmondta: az ORFK "jelentésében" az szerepel, hogy a szakszervezet átléphette az alkotmányosság határát, s az együttműködés létrejöttét sem tartják kívánatosnak. Draskovics Tibor, a szaktárca vezetője, lapunk kérdésére azt közölte: néhány napon belül nyilvánosságra hozzák átfogó vizsgálatuk eredményét, ám többet egyelőre nem kívánnak közölni.

tovább >>>


2009.05.21. | 11:41:36
Bencze József "már meglepetést sem okoz"
Politikai hecckampány
Draskovics Tibor rendészeti miniszter és Bencze József országos rendőrfőkapitány is tudta, hogy egy szakszervezet felett csak az ügyészség gyakorolhat törvényességi felügyeleti jogkört, mégis egy "politikai hecckampányt" indított a sajtóban - közölte Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkára csütörtökön Budapesten.
tovább >>>

2009.05.21. | 08:44:27

Bencze: átléphette az alkotmányosság határát a Jobbik-TMRSZ megállapodás
"Nem lehet eltűrni"
Átléphette az alkotmányosság határát az, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) megállapodást kötött a Jobbikkal - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány csütörtökön reggel a Magyar Televízióban.
tovább >>>

2009.05.20. | 19:30:04

Draskovics nem fogja megengedni, hogy a politika betegye a lábát a rendőrségre
Beszéljük meg!
Szembe kell fordulni a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) szélsőséges vezetőivel, akik mindent elkövetnek azért, hogy rombolják a rendőrség tekintélyét - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szerdán Budapesten, a VIII. kerületi szocialisták szervezte fórumon.
tovább >>>

2009.05.20. | 05:45:56

TMRSZ–Jobbik-megállapodás: alkotmányellenesség miatt tiltakoznak a pártok
Politikai együttműködés szakmainak álcázva
Politikai tevékenységnek számít-e – elvben –, ha egy rendőrségi szakszervezet szakmai együttműködést köt egy párttal? Ezt a kérdést kell megválaszolnia az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnak és a rendőrségnek a Jobbik és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) hétfőn aláírt megállapodása után. A válasz elvben jövő hétre megszülethet, ám a pártok már jó előre elhatárolódtak az egyezségtől.
tovább >>>

2009.05.19. | 15:57:15

Fidesz: a rendőrségnek távol kell tartania magát a politikától
A rendőrség működését veszélyeztetheti a Jobbik-TMRSZ megállapodás
A Fidesz szerint a demokratikus működés garanciája az, ha a rendőrség minden szinten és minden módon távol tartja magát a politikától - közölte Lázár János, a Fidesz rendvédelmi munkacsoportjának vezetője kedden.
tovább >>>

2009.05.19. | 14:25:36

"A rendőrség működését veszélyeztetheti a Jobbik-TMRSZ megállapodás"
Messze elér a Jobbik keze
Veszélyeztetheti a rendőrség működését a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) együttműködési megállapodása - jelentette ki a Független Rendőrszakszervezet (FRSZ) főtitkára egy keddi budapesti sajtóbeszélgetésen.
tovább >>>

2009.05.19. | 13:51:53

"Magyar-cigány polgárháborút vizionálnak"
EP választás
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) számára alkotmányellenes helyzetet teremt, a rendőrség vonatkozásában pedig komoly nemzetbiztonsági kockázattal bírhat az a politikai együttműködési megállapodás, amelyet a szakszervezet hétfőn kötött a Jobbikal - mondta a rendőrség Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján Gusztos Péter kedden.
tovább >>>

2009.05.19. | 09:47:24

"Weimarizálódás"
EP-választás
Egyértelmű állásfoglalásokra, határozott lépésekre, intézkedésekre van szükség a kormány, a rendőrség és az ügyészség részéről a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) és a Jobbik megállapodása kapcsán - mondta kedden az MTI-nek Gulyás József.
tovább >>>

2009.05.19. | 05:23:10

Both László kijelentette: vállalják a „rasszista, szélsőjobbos” vádakat
Jobbik, rendőr – két jó barát?
Magánszemélyként kérte fel a Jobbik EP-listájának 4. helyére Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) főtitkárát Vona Gábor pártelnök. Ezt maga Szima jelentette ki tegnap, amikor a párt és a szakszervezet vezetői „nem politikai jellegű” együttműködési megállapodást írtak alá a rendőrség egyik épületében. Az MSZP Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszterhez fordult, vizsgálja meg, hogy a Jobbik és a TMRSZ között kötött megállapodás nem veszélyezteti-e az alkotmányosságot. A miniszter felszólította a rendőrségi vezetőket a vizsgálatra.
tovább >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP