A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 9.

Egy másként-gondolkodótól, melyet itt nagyon érdemes bemutatni!

Vendégkönyvből idézve:
"Olvasom, hogy a jobbiknál nem megy a Szegedi Csanád képviselőnek az EU-ba.
A listán következő a Szima.  
Remélem ő már nem mond le az utána következő javára, hanem tényleg ki is megy.
Onnantól el lesz engedve a TMRSZ keze, Hacsak! Hacsak nem a jobbik még köldökzsinóron nem tartja tovább, hiszen a tmrsz komoly pénzforrás is a pártnak. 
Kedves tmrsz tagok.
A ti tagdíjatok, és az utánatok járó fel nem használt munkaidő kedvezmény összege, valamint ha valamelyikőtök pereskedik, és véletlen nyer, akkor a ti jogos, jogossan megnyert pénzedből is lenyúl az alapítványuk.
Ez egy politikai és gazdasági közösség.

Elfelejtettem írni a még tmrsz tagoknak, hogy gratulálok, hogy fizetitek a Szima rezsijét is. Amit az előbb leírtam, azon kívül remélem tudjátok, hogy a Szima otthon dolgozik, szépen kényelmesen a tanya utca 4-ben, ami kötetlen munkaidőben mindegyikőtöknek tetszene, és ezért kapja a fizuját, a költségtérítéseket, és fizet neki irodabérlet címén a tmrsz a ti tagdíjatokból havi 80000,- Ft-ot. 

Ha nekem is fizettek akkor kiadom lakásom irodának a tmrsz részére meg lenne a rezsim nekem is a ti tagdíjatokból."

Elgondolkoztató és én is felajánlom a lakásom irodának! várom mailban a megkeresést! (a szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP