A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 31.

Szólás-szabadság Szima 3/3 Judit módra


A képen jelzett helyre írta be valaki a valóságot! Néhány óra elteltével törölték a bejegyzést, a beíró ismételten betette, majd másnap már csak regiszrált tagok szólhattak hozzá a cikkekhez!
Nem tudom szó szerint idézni de a beírás valahogyan így szólt:
"Jól tudja a Petike!
Nem vett rész a TMRSZ a tárgyalásokon, nem képviselte a tagjait, sehol! Folyamatosan becsapja, félrevezeti a tagjait és mindössze egy politikai pártnak gyűjti a szavazatokat.
A tagságát érdekeit magasról leszarja, a beküldött észrevételeit nem védte meg sehol és nem is képviselte egyetlen fórumon sem.
Mindössze mások munkáját ócsárolja folyamatosan, függetlenül azok eredményétől.
Hatalmas károkat okoz a TMRSZ az egész rendőrség állományának, hiszen nemsokára kiderül az igazság és marad a sok csalódott ember akiket becsaptak, átvertek és akik majd ha azt hallják, hogy szakszervezet, köpnek majd és függetlenül attól, hogy valós érdekképviseletet látnak el arra felkészült emberek többé már nem hisznek nekik sem.
A TMRSZ toborzói semmitől sem riadtak vissza! Kiszúrták más szakszervezeti képviselők autójának a gumiját, meg trágyát hordtak az autóra stb. Ezt ŐK pontosan tudják, hogy kikét, mikor és hol...
A beírás szerzője, megjegyezte azt is, hogy tudja az IP címét rözítik, és a beírást is hamarosan törlik. A nevét meg csak azért nem adja mert nem akar úgy járni mint azok akiknek az autóját megrongálták a TMRSZ toborzói.

Az anyag egy tisztelt olvasónktól a mai napon érketett.
Köszönjük a segítségét és információját! (a szerk.)
GM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP