A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. május 29.

Érdekesség a mentelmi jog körül.....Kísérteties hasonlóság.......

Mire is megy ki a játék? Hasonló a történet TMRSZ-en belül is csak más aspektusból nézve. Miért is jó ha valaki Ep képviselő jelölt?

Elhalasztották Kolombár Orbán perét
Az európai parlamenti (EP) választás miatt elhalasztotta a Kecskeméti Városi Bíróság a Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke és három társa ellen indított büntetőper keddre kitűzött tárgyalását - közölte az MTI-vel Sárközy Szabolcs, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság sajtótitkára pénteken.

2009. május 29. péntek 15:22 - HírExtra

A gyanúsítottak közül ketten regisztrált jelöltként szerepelnek egy párt listáján a június 7-ei európai parlamenti választáson, ezért mentelmi joguk van - mondta a sajtótitkár.

Az EP-választáson az MCF Roma Összefogás Párt egyik jelöltje Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke.

A bíróság attól függően folytatja az eljárást, hogy milyen eredményt érnek el a vádlottak az EP-választáson. Ha mandátumot szereznek, akkor megilleti őket a mentelmi jog, amennyiben nem, úgy új tárgyalási napot tűz ki a bíróság.

A Kecskeméti Városi Ügyészség 2008. decemberében, jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt emelt vádat Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke és társai ellen. A vád szerint a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet - melynek szintén elnöke Kolompár Orbán - valótlan számlákkal igazolt - egy pályázaton nyert 13 millió forint vissza nem térítendő támogatásból - 7,2 millió forintot.

Az OCÖ elnöke gyanúsítottként szerepel egy másik ügyben is, melyben a vám- és pénzügyőrség jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, valamint az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértésével gyanúsítja.
Forrás: MTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP