A nap idézete:
""

Az oldal elérte a célját. A gyűlölködő, mocskolódó TMRSZ vezetőknél az oldal a szókimondása miatt kiverte a biztosítékot. Az igazság itt kendőzetlenül jelenik meg bármennyire is fáj egyeseknek. Minket mostmár nem lehet elhallgattatni. A bilit kiborítjuk. A TMRSZ vezetőivel szemben a saját modorukban és a fegyvereikkel vesszük fel a harcot. Hajrá!

2009. június 10.

Rövid távú jóslat - Jobbikosok el ne olvassák!!!!

Forrás:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=90985655&t=9136272

"Rövid távú jóslat - Jobbikosok el ne olvassák!!!!
Blog - Tomcat
2009 június 9. 22:59:41
Ismét egy csak regisztrált olvasóinknak szóló cikkecske arról, mi történt ma, és mi lesz a kimenetele. A korlátozást megszüntetjük, amint kiderül, igaz-e, amit tudunk és amit állítunk. Ha igen, akkor az események után a szélesebb olvasóközönség elé tárjuk ezt a cikket.

Mindannyiunk kedvenc Novák Elődje ma kis híján tönkrevágta a Jobbik-TMRSZ paktumot. Persze nem egyedül, a pártvezetés más tagjai is kellettek ehhez a "nagyszerű" hadművelethez, mely végül csak a TMRSZ vezetőinek jóindulatának - és néhány Jobbik-párti TMRSZ-tag rábeszélésének - köszönhetően nem vezetett súlyosabb következményekhez.

A választások előtt Vona Gábor hatszemközt azt ígérte Szima Juditnak - a harmadik jelenlevő a TMRSZ egyik vezető tisztségviselője, a párt és a szakszervezet közti együttműködés kidolgozója volt - hogy amennyiben három mandátumot szereznek, a listán harmadik Szegedi Csanád visszalép Szima Judit javára. Ez nem volt hivatalos megegyezés, nem fektették írásba, de a TMRSZ-esek bíztak a Jobbik elnökének adott szavában. Vona könnyen ígért, hiszen maga sem hitte, hogy két mandátumnál többet szereznek. Egy korábbi cikkben már említettem, hogy a Jobbik szeret mindenféle pozíciókat odaígérni partnereinek "akkorra, amikor majd hatalmon leszünk" kitétellel.

Csakhogy a Jobbik valóban három mandátumot szerzett. Szegedi Csanád rövidesen be is jelenti visszalépését az EP-képviselőjelöltségtől. Ám nem a listán utána következő Szima Judit, hanem egy jobbikos párttag javára. Nem tudjuk, ki ez a párttag, hiszen az EP-listán Szima után következő Vona Gábor biztosan nem mehet Brüsszelbe, Z. Kárpát Dániel nem akar, utána pedig szinte ismeretlen "töltelékemberek" sorakoznak a pártlistán. Valószínű, hogy a listán kívülről állítanak valakit Szegedi Csanád helyébe. De hogy kit, az csak a holnapi sajtótájékoztatón derül ki. Vona Gábor többször kijelentette, hogy nem tartaná szerencsésnek, ha a párt három EP-képviselőjéből mindjárt kettő nem párttag lenne, ezért ígéret ide vagy oda, nem akarja Szima Juditot.

A TMRSZ erről értesülve számon akarta kérni Vonán az ígéretét. Vonát azonban nem lehetett elérni, így Both László rendőr alezredes, a TMRSZ elnöke Novák Előddel beszélt ma délután telefonon. Novák letagadta, hogy ilyen egyezség létezne, és olyan pökhendi stílusban ugatott vissza a TMRSZ elnökének, hogy az a diplomácia nyelvezetét félretéve utasította helyre a Jobbik "sajtófőnökét", kilátásba helyezve némi gyorsított fogszabályozási kezelést is arra az esetre, ha nem változtat a stílusán. A TMRSZ vezetői döbbenten állnak a dolog előtt, hiszen úgy gondolták, az adott szó éppen úgy köti a Jobbik vezetőit, mint őket.

Holnap a Jobbik bejelenti Szegedi Csanád visszalépését, és ki fog derülni, kinek a javára. A TMRSZ, bár igencsak zokon vették a Jobbik barátságtalan lépését, Emőke bunkó stílusáról nem is beszélve, végül nem bontja fel az együttműködési szerződést, de a továbbiakban kizárólag rendőri-szakmai síkon-kooperálnak a párttal. Szima Judit minden bizonnyal azt fogja nyilatkozni, hogy köszöni, de nem fogadja el, hogy Szegedi Csanád az ő javára lépjen vissza, mert "érdekképviseleti munkáját jobban tudja végezni itthon, mint Brüsszelben." Ez természetesen nem igaz, hiszen egy mentelmi jog által védett EP-képviselő sokkal hatékonyabban tud fellépni a munkavállalók érdekében, mint egy mezei szakszervezeti elnök, akit ráadásul egy tucat eljárással próbálnak ellehetetleníteni. De ez az egyetlen lépés, amelyet Szima Judit megtehet úgy, hogy se a Jobbik ne égjen le, se az együttműködési szerződés ne kerüljön veszélybe. Én tehát azt tippelem, hogy ezt fogja nyilatkozni.

Ha igazam lesz, és így történik holnap minden, a hithű jobbikosok végre befejezhetik az állandó vinnyogást, és odafigyelhetnének arra, amit a Bombagyár mond. Akkor is, ha fáj. Azért írjuk meg az ilyeneket, hogy inkább az elolvasása fájjon, mint az, ha senki nem szól előre, és a Jobbik aknára fut. Ha igazam van, akkor a Jobbik máris példáját adta annak az amatőr politizálásnak, amitől régóta féltem, és egyúttal bizonyságot nyer a Miért lufi a Jobbik című írásom egyik állítása, amely szerint a Jobbik jövőbeni fejlődésének egyik komoly gátja a párton belüli kölcsönös lekötelezettségek hálózata, amelyek meg fogják bénítani a Jobbik működését. Novák Előd szerepéről nem is beszélek: ez a sörösüvegvállú szarkavaró kis híján elintézte a Jobbik sok éves munkájának eredményét egyetlen telefonbeszélgetéssel. Biztos, hogy egy komoly pártnak éppen ilyen sajtófőnökre van szüksége?

Várjuk ki a végét, ennek a jóslatnak 24 órán belül megtudjuk az értékét. Addig lehet nyűglődni, hogy már megint bántjuk a Jobbikot."


1 megjegyzés:

  1. Tomcat blogról:

    Csak regisztrált olvasóinknak írom meg azt a meg nem erősített hírt, hogy Vona Gábor a Tettrekész Magyar Rendőr Szakszervezettel kötött egyezség felrúgására készül.

    Néhány órával ezelőtt a TMRSZ egyik tisztségviselője beszélt a Jobbik elnökével, aki kijelentette, hogy Szegedi Csanádot semmiképpen sem léptetik vissza az EP-képviselőségtől Szima Judit javára. Vona azt is mondta, hogy mégsem szeretnék Szima Juditot Brüsszelbe küldeni, mert "nem venné ki jól magát, ha három képviselőből kettő nem párttag lenne". (Ugyanis Morvai Krisztina sem tagja a Jobbiknak.)

    Ha Szima Judit nem megy Brüsszelbe, akkor az egész TMRSZ-Jobbik paktum értelmét veszti. Szima Judit képviselőjelöltként mentelmi jogot élvez, ami képviselői mandátuma végéig védi. Ez az egyetlen akadálya annak, hogy az ügyészség által ellene indított koncepciós perekkel ellehetetlenítsék, bűncselekmény vádjával a testülettől eltávolítsák, és a TMRSZ-t szétverjék. A Jobbikra nézve is katasztrofális politikai következményekkel járhat, ha történetük első stratégiai szövetsége ilyen véget ér.

    Ha Vonának maradt egy csöpp esze, akkor megpróbálja Balczó Zoltánt visszaléptetni, ha már Szegedi Csanádot nem meri. (Mit is mondtam a 70. rádióadásban?) Balczó 2004-ben "sóhivatalnak" nevezte az EP-t, amelynek szerinte nincs valódi hatalma, ezért nem érdemes képviseletet vállalni benne. Bízom benne és remélem, hogy ez lesz a huza-Vona vége (elnézést a szóviccért), nem pedig egy krónikákba illő öntökönszúrás.

    Az információ forrása a TMRSZ egyik tisztségviselője, maga az információ nem hivatalos és nem alátámasztott.

    VálaszTörlés

TMRSZ FŐHADISZÁLLÁS

Címkefelhő

Érdekes blogok, irományok, cikkek, hírek......(47 csoport)

IP